Senin olmayabilir de bizim yerli beklentimiz vardı ve çok şükür sonunda üretildi ben togg aldım çok memnunum , bugün lastik değişiminde byd seal u vardı yanda ,alt takıma bakınca ,fren disklerine bakınca byd nin ne kadar ucuz araç olduğu belli oluyor togg çok kaliteli , gerçek premium araç ,biraz arabaya ilgisi olan togg un kalitesini her parçada görür 20kw bataryalı ,içten yanmalı motoru da olan ,şanzımanı da olan byd seal u 2milyon üzeri , bu ara geçiş araçları alanların elinde kalacak full elektrikli varken 20kw bataryalı araç mı alınır ? bari bekle seal U EV al ,gerçi togg varken onun da yüzüne bakılmazda neyse Togg 88.5kw bataryalı , byd deki eski teknolojileri de barındırmıyor ve full 1.923 bin |
Türkiye’de BYD fırtınası: Eleştiri ve yüksek talep bir arada (6. sayfa)
-
-
Senin varmış merakın almışın kullanırsın. Bende corolla var servisi belli, parçası belli, özel servisi belli. Piyasası var, kalitesi var, satsam hemen alıcısı var. Bana ne toggdaki parçadan, kaliteden? Çok satsa bana ne batıp gitse bana ne?
O araba senin gibi yerli araç bekleyenler için. Elektrikli araba bana yaramıyor işimi görmez almam.
-
Yok kardeş illa elektrikli ve de Çinli alacaksın, o olmadı yerli ve milli Togg ..başka türlü foruma kabul etmiyoruz
Mecbur muyuz yahu Çinli ye ?? Ben çöplerimi poşete koyup atıyorum..neden 4 tekerlek takıp satmaya çalışıyorsunuz ki?
Elektrikli desen problemlerini yazmaya sayfa yetmez..Hybrid belki ?? Yıllık 5000 KWh ten fazla elektrik sarf edenlerin faturalarındaki devlet sübvansiyonu kalkıyor yılbaşında..Birim fiyat şimdikinin iki mislinden de fazla olacak...Evden şarj ediyoruz, benzine göre şöyle avantajlı ,böyle avantajlı diyenler gümleyecek yani.
İki aydır BYD yarı fiyatına satacak diye masal dünyasında yaşayanlara da gülüyordum zaten..BYD indirse ALJ bindirir böyle işte ,zaten güç bela satılan ve belki de zarar yazan Togg u baltalatırlar mıydı BYD ye? Fakir fukara Çin muhipleri yanar döner kolpa arabalara bineceğiz diye güzel rüya gördüler işte..karları bu oldu
Togg dediğin zaten badem bıyıklıların alamet-i farikası, EuroNcap a sokmaya korkuyorlar..Şalvar giymiş adam muamelesi görmek istemem gittiğim yerlerde ..
Benzinli Japon-Kore den devam diyorum kendi payıma !!
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X