Şimdi Ara

Türkiye'de DeLorean var mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
53.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geleceğe Dönüş izledim,heveslendim şimdi. Böyle bir araba nasıl hala üretilmez yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: ortaokullu

Geleceğe Dönüş izledim,heveslendim şimdi. Böyle bir araba nasıl hala üretilmez yav

6 yıllık hort
  • Izmir kordon Yüksel tabela plakacının önünde vardı bir tane turuncu. Delorean dı markası doğru hatırlıyorsam. Başka da görmedim. Izmir de yaşayan çoğu arkadaş görmüştür muhtemelen. Park halinde duruyordu hep. Bazen üzerine branda çekiyorlardı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Türkiye'de DeLorean var mı?

Şamil varken bu aracı düşünmen

Alın size yerli otomobil
    Bi de derler yerli üreticiye destek vermek lazım
    Böyle araba üreteni yerin dibine sokacaksın ki otomobil üretmenin basit bişey olmadığı anlaşılsın.

• ridleyscott kullanıcısına yanıt
    o bricklin dostum.

dediğin bu araç olmalı.

• Bence Osmanlıya dönüş diye bir film çekilsin, zamanda yolculuk için ŞAMİL kullanılsın. Acayip tutar. Şamili yapan büyük Türk bilim insanı da hakettiği değeri bulur bence... Hüloooghhhhhhhhhh
  • quote:

Orijinalden alıntı: niirvana

o bricklin dostum.

dediğin bu araç olmalı.

Evet haklısınız araç bu idi. Marka yanlış kalmış aklımda. Düzeltme için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

quote:

Orjinalden alıntı: malimusavir

ayrıca o tüm kasası çelikten üretilen deLorean ın çarpışma videoları

bi tane deLorean a vereceğim parayla alabileceğim iki tane meganenin çarpışma testi

yada o paranın yarısına alıp üstüne modifiye yaparak sahip olacağım sedicinin tiposu gibi bi tiponun çarpışma videosu

yada o paraya en az üç beş tane alıp filo kurabileceğim araçların videoları

fiat albea

çarpışma testlerinde öoğumuzun kavrayamadığı birnokta var, bir aracın duvara veya direğe çarptığında sağladığı güvenlik ile başka bir araçla çarpıştığında sağlayacağı güvenlik arasında çok büyük fark var.

mesela 2 tonluk bir araç duvara tosladığı zaman büyük hasar ve 2 yıldız alabilir fakat aynı hızla 1 tonluk 5 yıldızlı bir araçla çarpıştığında aldıkları hasarlar ve içindekilern sağlık durumları araçların ncap yıldızları ile doğru orantılı olmayacaktır.

kısaca 2 si de 5 yıldızlı olsa dahi, hiçbir zaman bir modus bir vel satis kadar güvenli olamaz.

+111111
    Kimse ağır aracın moment hesabını yapmıyor. O araç çok hasar alıyorsa ayna görüntüsü gibi, kendi gibi ağır bir araca çarptığı için de fazla hasar alıyor.
    Çoğu pikap 4 yıldız ama 5 yıldızlı hafif bir araba ile çarpışmaları halinde o araçtan çok daha az hasar alacaklardır. Bu yyüklü bir tırın duvara çarpması halinde alacağı hasar ile arabaya çarpması halinde alacağı hasar gibi de düşünülebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evolvo -- 5 Ocak 2014; 18:40:52 >

• Turkiyede hatta ankarada 1 tane bulundugunu biliyorum bu aractan yesil plaka sanirim elcilik yada konsoloslukta calisan birisine ait:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arabaya laf atanlar charger için çok yakıyor yav ona binilmez diyen tiplerdir açık ve net.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s2000

Noldu abicim yine geleceğe dönüşü mü izlediniz gaza gelio insan tabi arabayı görünce

o deyılde serının 4. filmi geliyomuşş
  • quote:

Orijinalden alıntı: MINERVAL

sahip olmak isterdim.

Bu araç Back to the future 3 lemesinde yok muydu?
  • Gelecekten yazıyorum hâla araba yok

• Şamili yapan adamın röportajı vardı. Motor yok ama hemen yapabilirim gibisinden bişey diyodu. Yani daha samilin motoru yok kasası var arkadaşlar :D

• Türkiye de yanılmıyorsam turuncu bi delorean 12 var yanılıyorda olabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Shaarawy AC Milan

Gelecekten yazıyorum hâla araba yok

http://www.haber46.com/m/?id=83953

https://tr.instela.com/bulent-ersoy-un-kaynakci-gozlugu---14192421

• BatuKır B kullanıcısına yanıt
    :

• Bugün facebook da gördüm Ankara ulus vergi dairesinin önünde 2 tane yabancı plakalı Delorean ın fotoğrafı vardı. Ne amaçla geldi kim getirdi nedir ne değildir bilmiyorum tabi :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.