Bildirim
Türkiye'de en çok tercih edilen araba hangisidir? düşüncelerini paylaş
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İstanbul'da yaşıyorum yollarda genellikle renault symbol, clio, Megane , Talisman , koleos falan görüyorum . Egea da çok fazla var ama çoğu şirket aracı beyaz bomboş araçlar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 8 Nisan 2019; 18:15:13 > -
Ankara nın bitki örtüsü
Kuş Serisi
ve
Eski Kasa Bmwler. e30 e36 e46 -
En çok gördüğüm araçlar (Ankara);
(Sırası böyle değil, hangisi en çok hangisi diğerinden az hesaplayamam şimdi)
Corolla
Megane
Egea
Accent Blue -
Filo arabalarının sık görülmesi doğal... -
Doblo, Clio, Fiesta, Megane, Linea, Corolla, Focus, i20, i30, Connect, Getz, Şahin , Doğan, Broadway, Toros -
Nasıl başlık olm en çok tercih edilen kişiden kişiye değişen tartışılacak bi konu değil istatistik diye bi ilim var -
Yeni İse
1.Egea
2.Megane
3.Clio
Eski ise
1.Linea
2.Fluence
3.Clio
4.Megane
Corolla vs gider. -
Egea
Linea -
egea dacia stepway sümbül blue megan doblo linea şahin doğan clio 4 duster"Bursa"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi echomaniac -- 8 Nisan 2019; 23:31:34 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
İstanbul'da yaşıyorum yollarda genellikle renault symbol, clio, Megane , Talisman , koleos falan görüyorum . Egea da çok fazla var ama çoğu şirket aracı beyaz bomboş araçlar...
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X