Şimdi Ara

Türkiye'de en yaşanabilir şehir hangisi ? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
5
Favori
17.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • serdivan nasıl bir yer?
  • Söylediklerine göre Antalya tam senlik.
  • Tipsiz_Tatlı_Karakter kullanıcısına yanıt
    Serdivan son 10 yılda çağ atladı bildiğin o kadar gelişti gayrimenkul ve eğlence mekanlari olarak çark caddesi eski süksesini kaybetti artık herkes serdivana geliyor ama biraz kampüse doğru sessiz sakin evler mevcut

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tekirdağ aldığı göçler yüzünden yaşanmaz bir yer haline geldi bazıları 10 yıl öncesinden geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya bakayım dedim Konyalı hemşerim çıktı :)
    Öncelikle üç büyüklerden İstanbul, Ankara, İzmir uzak dur bence. Ne demişler nerde çokluk orada b*kluk :))
    ben gitmedim ama bi arkadaşım Balıkesir'de yaşıyor. Aynı böyle bi konu hakkında konuşmuştuk bi araştır bence. Bana sorarsan Antalya, Fethiye derim. Soğuklardan bıktım iyice :))

• Alaşehir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskişehirliyim ve hangi şehire gidersem gideyim Eskişehir'i çok arıyorum. Bir de Bursa'yı beğeniyorum.

• Şehir denildiğini biliyorum ama bana göre İzmit gayet güzel bir yer. Havası temiz, merkezi gelişmiş, nispeten rahat ulaşım ve doğal güzellikleri ile öne çıkıyor. İnsan kalitesi olarak bir Kadıköy, Beşiktaş ve İzmir değil belki ama idare ediliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: aknhrmn

Şehir denildiğini biliyorum ama bana göre İzmit gayet güzel bir yer. Havası temiz, merkezi gelişmiş, nispeten rahat ulaşım ve doğal güzellikleri ile öne çıkıyor. İnsan kalitesi olarak bir Kadıköy, Beşiktaş ve İzmir değil belki ama idare ediliyor.
    İzmit insanı görgü, nezaket, medeniyet açısından İzmirde şu an yaşayan çoğu insandan birkaç binyıl ötede bence.
  • SuperHans kullanıcısına yanıt
    Aslında İzmir'e hiç gitmedim. Sadece duyduklarıma göre yazdım.

• Adana
  • Çoğu şehre gittim açık ara yalova derim..3 saat uyuyup dinç olduğumu bilirim..Serin bir yer tek sevmediğim huyu biraz geç uyanıyor yalova bazen 9 da bakkal bulamazdım

• Ben Hatay-Dörtyolluyum. 120 bin nüfuslu güzel bir ilçe. Arkası dağ önü deniz, çukurova uzantısı düzlük, bol yeşilli bir şehir. Genellikle tarım ve demir-çelik sektörüne dayalı bir ekonomisi var. Kendi kendine yeten bir şehir ama burada bulamadığın bir şey olursa 30 dk mesafede iskenderun, osmaniye şehir merkezi var. 1 buçuk saat kadar uzakta da adana var. İmkanım olursa yurtdışına çıkmayı düşünüyorum eğer ülkede kalırsam sanırım burada hayatıma devam ederim.

TRT nin yayınladığı şöyle bir video var belki bir fikir verir :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adanavalısi -- 28 Ocak 2020; 9:49:28 >

• Sessiz sakin lik istersen AKSARAY 68

• quote:

Orijinalden alıntı: aknhrmn

Şehir denildiğini biliyorum ama bana göre İzmit gayet güzel bir yer. Havası temiz, merkezi gelişmiş, nispeten rahat ulaşım ve doğal güzellikleri ile öne çıkıyor. İnsan kalitesi olarak bir Kadıköy, Beşiktaş ve İzmir değil belki ama idare ediliyor.
    Birçok sanayi kuruluşu olduğu için atık yönetimi konusuda baya sıkıntılı olduğunu basından falan okumuştum...hiç de cazip değil

• Wuhan
  • Muten Baba kullanıcısına yanıt
    İzmir yaramaz, buradaki pisliği, kokuyu görünce moraliniz bozulur, hem yemek kültürü de yok, otla beslenmek zorunda kalırsınız. Bence Konya, Kayseri Sivas çok güzel. Deprem olmasa Malatya, Elazığ da çok iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayata başlamak için

1 bursa

2 sakarya

sanayi ve tarım var

işsizlik sorunun en düşük yer.

yalovayı es geçenler

çanakkale derim

köprü nedeniyle yalova fırsatına geç kalındı

ama çanakkale halen fırsat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLyMoKoKo

Zincirlikuyu mezarlığı
    Zincirlikuyu şehirmi ?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.