Şimdi Ara

Türkiye de İlk R9 290 Kullanıcı İncelemesi(Ufak 290-290x karşılaştırması) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
1
Favori
7.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Senin sisteminde bi sorun var ben tomb raiderde 7950 ile hersey sonda iken bundan daha fazla fps alıyordum max 58 avarage 45 flan alıyodum

@ ekleme q6600 ile o sonuç normal.. darboğaz var cunki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 19 Kasım 2013; 13:53:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

Senin sisteminde bi sorun var ben tomb raiderde 7950 ile hersey sonda iken bundan daha fazla fps alıyordum max 58 avarage 45 flan alıyodum

@ ekleme q6600 ile o sonuç normal.. darboğaz var cunki

Peki hocam bir inceliyim,

Q6600 ile değil; i7 2600k ile alındı o score. İmzamı yanlış gördünüz herhalde

Bu arada çözünürlüğünüz neydi hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraoca2 -- 19 Kasım 2013; 13:57:11 >
  • buraoca2 kullanıcısına yanıt
    Kusura bakacak bir sey yok, konuyu karsilastirma amacli acmadigim icin testlerinizin olup olmamasi konunun asil amacini etkilemiyor. Cok sonuc koymamanizi rica etmistim bence bu kadari yeterli. Kartinizin degerleri zaten biliniyor karsilastirma amaciyla o karttida kullanmak ondan biraz gereksiz oluyor, karsisinda 780 titan veya 780ti olsa tamam ama 7970 pek gerekli degil bence. Zaten sistemlerimizde alakasiz ondan pek faydali karsilastirma olmaz ayni sistemde olsa yine biraz mantikli olurdu.

Baska oyun testi ek olarak su anda eklemeyi dusunmuyorum o benchmark tool u biliyorum ama zaten ortada zorlayacak oyun yok ondan pek yapmaya gerek yok. 290x olmus hali ile testleri yenilerim birde overclocklu hali ile yaparim zaman bulunca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fikir vermesi için ufakta olsa 290-290x ve 290x 290 saat hızlarındaki şekli ile test eklendi.
  • bugun görüyorum sizin kullanıcı incelemelerinizi ve görüyorumki baya profesiyonelsiniz.Sizden ricam bu ekran kartı ile ''Lord of the rings online'' da fps değerine bakarmısınız.ayrıca amazonda nasıl alışveriş yapıyorsunuz bizede öğretirmisiniz
  • Hayırlı olsun , güle güle kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeSRiSeL

bugun görüyorum sizin kullanıcı incelemelerinizi ve görüyorumki baya profesiyonelsiniz.Sizden ricam bu ekran kartı ile ''Lord of the rings online'' da fps değerine bakarmısınız.ayrıca amazonda nasıl alışveriş yapıyorsunuz bizede öğretirmisiniz

Ucretliydi sanki oyun ucretsiz oluyorsa denerim.

Amazondan almak basit adresi gir kart bilgisini gir al, tek dikkat edilecek nokta bazi parcalar buraya yollansada onceden vergisi alinmiyor o zaman ugrastirir odeme ekraninda vergi alinanlari almak daha mantikli. Urun buraya geldi mi zaten dhl yada upsle oluyor onlar arayip soyluyor gerekli evrakları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevap için teşekürler

oyun ücretsiz.f2p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeSRiSeL -- 16 Aralık 2013; 0:54:23 >
  • Guild Wars 2 dışında hiçbir mmorpg ekran kartına aç bir oyun yapısında değildir. Üst seviye bir ekran kartında maximum %40-45 gpu kullanımına sahip olurlar. Bu tarz oyunlar daha çok cpu odaklı çalışır. Mmorpglerin yapısı gereği ekrandaki hareketli nesne ve karakter sayısı arttıkça fps azalmaya başlar lakin gpu kullanımı hep stabil kalır. Tek başınıza ya da ıssız bir alandayken tepe noktasını gören fps bu yüzden şehir, raid ya da dungeon gibi kalabalık alanlarda yerlerde sürünmeye başlar.

Bir çoğunun clientı günümüz cpularını verimli şekilde kullanmaktan aciz şekilde tasarlandığı için orta seviye bir sistem ile high-end bir sistem arasında mmorpglerde pek fazla performans farkı görmek mümkün olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.