Şimdi Ara

Türkiye de İlk R9 290 Kullanıcı İncelemesi(Ufak 290-290x karşılaştırması) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
109
Cevap
1
Favori
7.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Hep eleştiri konusu olan akıcılığını sormuştum aslında. O yönden nasıl?

Titan neyse bu da o, aralarında aynı fps de bir fark yok zaten aynı fps yi de alıyorlar. Geçen gün konu da yazdıklarım geçerli tabiki de multi oyun ultra da oynanmaz ne kadar fps 60 üstü olsada oynanamaz bana göre.

Noktayı koymuşsun. Bu mesajı alıntı yapmak istiyorum. Hatta çerçeveletsem mi ne?

• Battlefield hangi ayarlarda denendi hocam? 1080p degerleri muthis, multi'de min fps 67 ort 107 !!! cok iyi degerler bence
  • Guzel kart hayirli olsun. Bu sivi sogutma kitlerinden aacak misiniz peki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam aynı fpsleri veriyor demek doğru olmaz ama aradaki fark hissedilmiyor ama baktığında gördüğün fps daha az tabiki de. Aynı fps de bir fark yok derken ikiside 70 fps deyken aynı akıcılığı veriyor gibi.

@R£DSTON£ teşekkürler. Zaten artık kartları kullanmaktan çok kurcalamaktan zevk alır oldum

@buraoca2 testler overclocksuz olsun lütfen tam anlaşılması için.
  • Ultra da denedim, bana da biraz fazla gelince çıkıp tekrar girdim oyuna belki o zaman değişiklik olur diye ama aynı durum. Tabi belirtmek lazım server 64kişilik değildi, daha doğrusu dolmamıştı.

@TurkishCovboy Hazır sıvı soğutma kitleri pek düzgün şeyler değil ondan kullanmam, eğer soğutucu alacak olursam bu kartlar için özel üretilen sıvı soğutma bloklarından alırım şu anda zaten elimde 120x6 lık radyatör var gayet güzel soğutur, diğerleri gibi hem blok orta kalite hemde radyatör yetersiz olmaz. Bu kartta sıvı soğutma yapmam zor daha ne kadar kullanıcağım belli değil diye ama belki prolimatech mk 26 alabilirim sıvı soğutma kitlerinden daha performanslı. Tipinden belli zaten.

Türkiye de İlk R9 290 Kullanıcı İncelemesi(Ufak 290-290x karşılaştırması)

• Aynı FPS'de kendisinden 2 kat pahalı olan bir kartla aynı akıcılığı veren bir kart harika karttır bence. GTX 480 gibi demek ki bu da. Performansı o biçim ama sesli ve fena ateşli.
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Aynen o şekilde, karttı kullandıkça 780ti ye geçme isteğim azalıyor açıkçası
  • quote:

Tam aynı fpsleri veriyor demek doğru olmaz ama aradaki fark hissedilmiyor ama baktığında gördüğün fps daha az tabiki de. Aynı fps de bir fark yok derken ikiside 70 fps deyken aynı akıcılığı veriyor gibi.

@R£DSTON£ teşekkürler. Zaten artık kartları kullanmaktan çok kurcalamaktan zevk alır oldum

@buraoca2 testler overclocksuz olsun lütfen tam anlaşılması için.

Peki hocam, standart hızlarında test ederim Yoksa kartın 2 bios'u da stock hızlarda gelmiyor hocam İsterseniz hocam direk HD 7970 GHz Edition diye de yapabiliriz karşılaştırmayı

Bu arada başka hangi oyunlardan test gelicek hocam, özellikle kendi içinde Benchmark bölümü olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraoca2 -- 14 Kasım 2013; 21:07:56 >

• Ben demiştim ilk incelemelerden biri Poyri'den gelecek diye

Kartınız hayırlı olsun. Özel soğutmalı testleri sabırsızlıkla bekliyorum.
  • ilklerden biri degil ilk demistin benim dedigim eleman yapti aslinda ama fransada yasiyon diye saymadi bazilari.turk havasi solumasi gerekiyor demek ki sistemin ve bugun yurt disindan kart getirip tr'de test yapan bir arkadas daha var ve xfx satilmiyor sanirsam tr'de yani tukkana gittim aldim geldim diye baslik acan yok henuz.referans diye almak istemiyor cogu kisi.ozel sogutmalar yilbasindan sonra gelir bolca baslik acan olur hem o zamana voltaj olayi da cozulur paso benche vururlar ama ben oyun testi istiyorum ozellikle fraps f1 min max avg onemli yoksa firestike puanini ne yapayim kendiminkine bakip aglayayim mi?bunu surekli soyluyorum sentetik testlere itibar etmesinler diye ama beni heavende %33 tokatlayan adam bf3'te benimle ayni fps'yi aliyor, vsync acmadigimda tabi.
  • Hayırlı olsun!

Kardeşim ne zamandır şunu merak ettim; görüntü kalitesi ve oyun hissiyatı olarak (akıcılık, netlik vb.)Titan la karşılaştırabilirmisin. Uzun zamandır amd kullanmadığımdan bir fark var mıdır? Tamam anlatmak biraz zor ama bir kaç cümle.. kendi gözleminden!
  • quote:

X versiyonu ile oyunlarda aynı kart. Benchmarklarda da çok yakınında.

@bocekgrafik Saol. Kart güzel aslında kendini 80 derece de tutabiliyor ama gürültülü oluyor tabi, %50 de gayet kullanılır sıcaklık sabit kalıyor. Sessiz mod da yoksa hız düşürüyor fanı %30 larda tutmaya çalıştığından.

@Ozbkn91 Güzel kart ses konusunda sıkıntınız yoksa alınır.

Bf4 testlerini ekledim hem 1440p hem de 1080p için 2 map oynadım durum bu. Yine oynadıkça kaydedip daha çok değer oluştukça ona göre değişiklik yaparım ama bundan pek oynamaz, oynadığım en çok patlamalı oyundu. Gerçi fpsler olması gerekenden yüksek geldi bana, tekrarlayacağım testleri ama bir değişiklik olacağını sanmıyorum. Single da durum daha kötü garip bir şekilde.

hocam bf4 te hersey ultra ve 4x aa mı acık?

bu kart varken 290x alınmaz yada 780 ti diyoruz oyle ise?

hocam dolu bi 64 lkişilik harita yakalasan 1080p de super olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirit_Rises -- 14 Kasım 2013; 22:48:52 >

• bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    290x versiyonu ileride göstercek kendini bence

• quote:

Orijinalden alıntı: zhee

Yanıyorsun Poyrazım

Ses olarak 7970 gibi bir kart duymadım ben daha Cenk'lerde CF olarak duyduğumda evde kompresör felan çalışıyor sanmıştım

Ufaktanda olsa OC'lu bir kaç skor görebilicek miyiz

Gece gece iyi güldüm nasılda hatırlıyorsun :)

Konuya gelicek olursak poyraz sırf su sogutma kurmaya bahane olsun diye amd kart alıyor :P

290x dcu2 veya lr itin ile beklenir :)

• hayırlı olsun
  • Hayırlı Olsun

Rica Etsem Tomb Raider -> 1920*1080 İle test edip verirmisin bizim için daha iyi bir kıyaslama olur...

iyi günler
  • iyiyymis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok uygun fiyatıyla bu kart zirveye oynar diyorum.Performansı fiyatına göre üst düzeyde.Soğutmasıda yapılırsa bide cf çekilirse yenilmez keyfinden
  • Hayırlı olsun.
  • yanlız bf 4deki fpsler acaip tatmin etti beni asus 780 düşünüodum d2 vazgeçtim desem yeridir yani full hd ortalama 108 fps cok cok iyi bi değer + benim high oynucagmı falan dusnursek bu değer artar baya bide 120 hz benq monitör aldıkmı tadından yenmez :D

eline saglık dostum vallaha cok yardımcı oldun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.