Şimdi Ara

Türkiye de İlk R9 290 Kullanıcı İncelemesi(Ufak 290-290x karşılaştırması) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
1
Favori
7.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun zewkini cıkara cıkara oyun oyna :)
  • hayırlı olsun hocam güzel kart güzel değerler
    kartı sessiz ve serin çalıştırmak istiyorsan yeri biliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 15 Kasım 2013; 1:40:33 >
  • Poyraz'ım emeğine sağlık.
    Bu saatten sonra 850 TL verip işlemci almak koymasa güzel fiyata kartlar var artık. Yanında anakartı da eklemeyi unutmuşum. 3-5 fps'den fazla düşmüyorsa Quiet mode olarak da kullanılır bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: setek01

Poyraz'ım emeğine sağlık.
    Bu saatten sonra 850 TL verip işlemci almak koymasa güzel fiyata kartlar var artık. Yanında anakartı da eklemeyi unutmuşum. 3-5 fps'den fazla düşmüyorsa Quiet mode olarak da kullanılır bence.

60 ilan fps 40 a falan dusuyor. 954 lik 600mhz e dusuyor direk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O bu değilde en sen çektiğin resimdeki chat ekranını okudum yarıldım valla Ey Allah'ım Ya !!!!
  • battlefield 4 sonuçları beklediğimden daha güzel çıkmış özellikle min fps kısmı. 64kişilik dolu servermıydı acaba? bende battlefield 4 için aynı kartı almayı düşünüyorumda birkaçtane 64kişilik dolu serverda daha test edebilirmisiniz
  • @AL[e]N İstediğiniz test eklendi.

@Ozbkn91 BF4 testini tekrar yaptım diğeri pek inandırıcı gelmemişti bir de dün serverlaırn hepsinde bakım olduğu için oyun sürekli kopuyordu tam full serverda test edememiştim en son koyduğum sonuç full serverda baya yoğun çatışmada, tek kart ile çok güzel oynanıyor.

@-erna- Düşünmüyor değilim, karttı performansını sevdim baya fiyatına göre gayet güzel, elden çıkartırmıyım ona karar veremedim sendeki soğutucu GTX680lere de uysa alırdım en kötü kenarda dururdu ama nvidia yine garip kart çıkartırsa işe yaramayacak olması kötü.

@ILoseYourSelf Türk serverı olunca şaşırmamak lazım genelde oyuna girince kapatırım tanıdık yoksada kartla ilgilenmekten unutmuşum ss e bile bakmamışım.

@Legend3017 Son eklediğime bakmanız daha iyi olur gerçi sonuçlar benzer.

Kart hakkında şu andaki görüşüm bulabildiğim tek kötü yanı klasik olarak sıcaklığı onun içinde bir soğutucu alınıp çözülür ama şu hali ile sessiz olması için uğraşınca kart hızını düşürüyor buda performansına baya bir yansıyor, onun haricinde fiyatına göre verdiği fps gayet güzel. Hiç driver sıkıntısı da çıkartmadı kullanımı zevkli bir kart. Bir de şansıma az da olsa coil wine denilen sesten var ama kartta bir zararı olmadığı için takmıyorum çok zaten soğutucusu sayesinde duyulmuyor bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

@AL[e]N İstediğiniz test eklendi.

@Ozbkn91 BF4 testini tekrar yaptım diğeri pek inandırıcı gelmemişti bir de dün serverlaırn hepsinde bakım olduğu için oyun sürekli kopuyordu tam full serverda test edememiştim en son koyduğum sonuç full serverda baya yoğun çatışmada, tek kart ile çok güzel oynanıyor.

@-erna- Düşünmüyor değilim, karttı performansını sevdim baya fiyatına göre gayet güzel, elden çıkartırmıyım ona karar veremedim sendeki soğutucu GTX680lere de uysa alırdım en kötü kenarda dururdu ama nvidia yine garip kart çıkartırsa işe yaramayacak olması kötü.

@ILoseYourSelf Türk serverı olunca şaşırmamak lazım genelde oyuna girince kapatırım tanıdık yoksada kartla ilgilenmekten unutmuşum ss e bile bakmamışım.

@Legend3017 Son eklediğime bakmanız daha iyi olur gerçi sonuçlar benzer.

Kart hakkında şu andaki görüşüm bulabildiğim tek kötü yanı klasik olarak sıcaklığı onun içinde bir soğutucu alınıp çözülür ama şu hali ile sessiz olması için uğraşınca kart hızını düşürüyor buda performansına baya bir yansıyor, onun haricinde fiyatına göre verdiği fps gayet güzel. Hiç driver sıkıntısı da çıkartmadı kullanımı zevkli bir kart. Bir de şansıma az da olsa coil wine denilen sesten var ama kartta bir zararı olmadığı için takmıyorum çok zaten soğutucusu sayesinde duyulmuyor bile.

Gönlünden kopar da imzamdaki benchmarktan denersen, teraflopsunu da görürüz. Güzel günlerde kullan.

• Metro 2033 eklendi.

@Tugrul_512bit müsait olunca bakacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

Metro 2033 eklendi.

@Tugrul_512bit müsait olunca bakacağım.

Tabi tabi, hiç acelesi yok. Oyununu oyna istediğin gibi, hevesin kaçarsa bakarsın, istersen aylar sonra olsun
  • Hobaa hayırlı olsun Poyrazım, güle güle kullan yeni ısıtıcını
  • sizin 680 in güç girişleri üstüste mi?
    öylese takılmıyor ama bildiğimiz gibi yanyanalarsa uyumludur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 16 Kasım 2013; 4:19:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nessarien

Hobaa hayırlı olsun Poyrazım, güle güle kullan yeni ısıtıcını

normalde 95 derecede biraz gürültü yapinca 80 oluyor tabi titan da bu kadar gurultu yaparken 70 i gecmiyordu mesela.

• quote:

Orijinalden alıntı: -erna-

sizin 680 in güç girişleri üstüste mi?
    öylese takılmıyor ama bildiğimiz gibi yanyanalarsa uyumludur

Bundan sonra 680 almam ama nvidia yine cikartirsa bu sekilde o zaman ise yaramaz ondan ozel sogutucu almayi düşünmüyorum yada her seye uyumlu olanlardan almak lazim.

• Hayırlı olusun.

Bu arada inventus 1200 TL satıyor powercolor 290. Almak isteyen arakdaşlara duyurulur :)
  • bf4 fpsleri cok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiner kokusu

bf4 fpsleri cok iyi

Evet baya iyi bir de server sorunları geçerse overclocklu sonuçlarını yayınlayacağım ama düzgün olmuyor şu anda test.
  • öncelikle hayırlı olsun r9 290x biosu flaslayıp deneme şansınız oldumu shaderler açılıyormu?
  • solid kullanıcısına yanıt
    Onu daha deneyemedim yarın deneyeceğim.
  • solid kullanıcısına yanıt
    bu yorumu okuyana kadar 290x incelemesi oldugunu dusunuyordum
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.