Bildirim
Türkiye'de kaç kişinin PSPsi var?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
valla türkiyeyi bilmem de bende psp var fakat nedense bu günlerde hatta birkaç haftadır psp ye elimi süresim gelmiyo. belki alex şu yeni 5.50 versiyonu kırarsa psp yi bi update ederim. bi kaç gün daha takılırım ve sonra psp alışık olduğu çekmeceye geri gider:) sony psp yi iyice unuttu dolayısıyla ben de unuttum. kırık psplerin hızla değer kazandığı şu günlerde oynanacak adam gibi bir oyunun olmaması canımı sıkıyor. böyle giderse psp yi o çekmeceden temelli çıkarabilirim:) -
quote:
Orjinalden alıntı: Sempaticks
Merak ediyorum Türkiye'de kaç kişinin PSPsi var. Çoğu kişinin elinde görmeye başladım. Sizce PSP, PS3e göre dahamı yaygındır? Sormamın nedeni eğer yaygın olursa oyun ve aksesuar alma seçeneklerimiz İnternette dahada kolaylaşıcak ve daha benzeri ..
PS3 dünyada yaygın değil Türkiye'de nasıl olsun xD... -
quote:
Orjinalden alıntı: Sempaticks
Sizce PSP, PS3e göre dahamı yaygındır?
Ps3 kafeler olmasaydı soruya cevabım "kesinlikle evet" olurdu zira birçok insan psp lerini kaçakçı necati dayılardan temin etmiş olsa bile yaygınlık oranına bakılırsa avrupada ilk 3 gireriz heralde.
quote:
Orjinalden alıntı: uzman_as
... sony psp yi iyice unuttu ...
Böyle düşünmeyin artık, birkaç haftadır sırf 2009 da çıkması planlanan bir sürü oyun haberi yayınlandı, hergün yeni oyun haberleri gelmeye devam ediyor, forumda da paylaşılıyor takip ediyorsanız.
Şu anda bile 650 den fazla kendi oyunu var psp nin, bunların yanında oynayabileceğiniz yüzlerce ps1 oyunu var, eski konsolların emülatörleri falan da var ama hala nasıl oyun kıtlığı çekebiliyorsunuz anlamıyorum.
Tutturmuşsunuz bi God of War bir de PES/FIFA. Başka oyun mu yok kardeşim 2 tane oyunu oynayıp durup kendinizi ne kasıyorsunuz? Demek istediğim,ara sıra bilmediğiniz tarzlardaki oyunları da oynayın, adını hiç duymadığınız oyunları deneyin.
Eğer bu yıl ve 2010 da gelecek olan o kadar oyundan da hiçbiri size hitap etmiyorsa artık psp lerinizi satmayı düşünebilirsiniz, hazır değerliyken.
-
bizim sınıfta sadece 2 kişinin var -
O da iyi bizim 50.000 nüfuslu ilçeden 10 tane zor çıkar xD... -
Bence psp ps3 kadar yaygın değildir Ama Gene Hatırısayılır Derecede Kullanıcısı Vardır... -
Ben hergün 1-2 kişide görüyorum illaki. Yaygınlığı taşınabilir konsollara göre düşünürseniz oldukça yaygın fakat taşınabilir medya alanında düşünürseniz pek sayılmaz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X