Şimdi Ara

Türkiye de ki masonluk ve masonluğun tarihi...kimler mason olabilir..şu an faaliyette olan masonlar.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ...Evet ;konu başlığında da olduğu gibi Türkiye de ki masonluk ve masonluğun tarihi...kimler mason olabilir..şu an faaliyette olan masonlar kimlerdir merak edilen her şeye ışık tutacak bir konu hazırlıyorum...Dünya tarihinde masonluk hep önemli bir yer tutmuştur...yeri geldi çıkışıyla ilgili spekülatifler oluştu,tarihin bilinmez gizeminde çok başka yeri ve önemi olan işlerde varlık buldular ve hep bunlar bir merak konusu oldu...Bazen aslında var mı yokmu yoksa bir kurgu mu diye bile pek çok insan düşünmeden edemedi hatta üzerinde bile durmadı...kısmen kurtlar vadisi dizisinde bile kendilerine yer buldu bu gizemli kavram...ama faaliyet olarak hiç bir zaman yeterli fiziksel kanıt masonlar için bulunamadı...nerde yerler nerde içerler ne yaparlar amaçları nelerdir...bütün bunlara ışık tutacak belgesel niteliğinde herkesi bilinçlendirecek büyük bir proje ile karşınızdayım...Masonluğa dair bilinen ya da bilinmeyen karanlığa ışık tıtacak pek çok şey burada açıklanacaktır...MASONLUK SADECE MASONLARDAN ÖĞRENİLİR;KARANLIĞA IŞIK TUTUP GERÇEĞİ DE SADECE TÜRKLER AYDINLATABİLİR diyerek konumuzun açılışını yapıyorum...paylaşacağım herşey gerçek kanıt ve bilgilerle paylaşılacaktır tüm sorumluluk bana aittir..burada ifşa edilen ve halen faaliyette olan mason kardeşlerin her türlü dava ve yargıya gitme hakları vardır....artık hiçbirşey gizemli ve karanlık kalmayacak burada herşey aydınlanacak...

Türkiye de ki masonluk ve masonluğun tarihi...kimler mason olabilir..şu an faaliyette olan masonlar.

Masonluğun başlangıcı nerden geldi gibi konulara girip sizi sıkmayacağım...burada kesin net paylaşım olacak gerisini araştırıp ilgiliyseniz bulursunuz...burada önemli olan dünya var olduğundan beri bu zamana kadar kadar ki gelişimde hep ön planda olduklarıdır...osmanlının yıkılışından tutup fransız ihtilaline kadar bütün yolculuklarda hatta günümüzde ki pek çok güncel konuların da ana kahramanlarıdır masonlar...Mason herkes olamaz;kendilerine kardeşlik denilen bu oluşum dünyanın her yerinde aynı şekilde çalışır hizmet eder...rötaryenlik bu konuyu araştırırsanız ne demek istediğimi anlarsınız...Atatürk dönemin de de ismini pek çok kez duymuşuzdur masonluğun...ama çok ilgili olmadığımız aşikardır..dediğim gibi film ve oyunlarda rastladığımız güncel hayatta karşımıza çıkmayan bir terimdir...fakat dünyanın her yerinde vardır bu oluşum ve kendilerine bir yer ve amaç edinmişlerdir...benim türkiye de bildiğim yüz bin e yakın mason birader vardır;bizim ülkemizde ne gibi bir faaliyette bulunurlar bilmem..zaten masonluk başlı başına bir sır örgütlenmedir..kendilerini açıklmazlar...ben masonum diyen yoktur...ama ben bu konuya duyarsız kalmadım..kendi ülkemde gizli olan hiç birşey benden habersiz hiçbir şey olmamalı diye düşündüm araştırdım ve buldum...tam 20 yılımı alan büyük bir araştırma ...Atatürk ten bu yana gelen kendilerine büyük bir gizem veren bu oluşum kişileriyle beraber açıklanacaktır..Türkiyede ki faaliyetlerini de araştırmak türk gençliğine düşüyor...öncelikle Türkiyede mason olduğunu bildiğim bir kaç kişiyle başlayacağım daha sonra bu sayı çoğalacak ta ki bilinmeyen tek bir kişi kalmayana kadar...

alexander shternharts

Ömer Turan ;

Emil Mansour....masonluk derecesi bilinmemekte...o da mutlu mesut yaşamakta aramızda ...

Daniel Levi...masonluk derecesi bilinmemekte

İsak İzi Savaryego...masonluk derecesi bilinmemekte...

Halil Elvend Kantar...masonluk derecesi bilinmemektedir...

Haim Cikurel....masonluk derecesi bilinmemektedir

Jak Treves...masonluk derecesi bilinmemektedir...

Ezoterik doktrin,Masonlukta daha 1.derece olan çırak derecesinde kardeşliğe girişi sağlanmaya başlar..Locanın yöneticisi olan Üstadı muhterem toplantıya açarken ''BİR MASON ARASIRA GÜNLÜK HAYATIN KAYGILARINDAN UZAKLAŞMALI VE DÜŞÜNCEYE DALMALIDIR.İŞTE O ZAMAN DÜŞÜNCELERİMİZ,EVRENİN ULU MİMARI DEDİĞİMİZ YÜCE VARLIĞA DOĞRU YÜKSELMEYE BAŞLAR.DİLERİZ Kİ ,O YÜCE VARLIKLA ARAMIZDAKİ MESAFEYİ DAHA ÇABUK AŞABİLMEK İÇİN ORTAK ÇALIŞMALARIMIZ BİZE YENİ KUVVETLER VERSİN.''Masonlukta hedef hakikate varmak ulu yaratıcıya erişmek gibi görünsede tarihte yeni bir çağ kapatıp yeni bir çağ açmada pek çok başarıları olduğu görünmekte..sadece kendi inanışlarına kapanıp bir yerde bulunmakla yetinmyorlar;yaşadıkları ülkenin her türlü ekonomik teknolojik eğitimsel faaliyetlerine de yön veriyorlar...devamı gelecek....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 20 Ocak 2023; 21:5:42 >

• Anlatın hocam dinliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konunun devamı nerede? Yazan kişinin başına bir şey mi geldi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.