Şimdi Ara

Türkiye'de ki Test Sürüşü Saçmalığı ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
14.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • En mantıklısı hangi arabayı alacaksanız kurumsal araç kiralama firmalarına gidin ve oracı kıralayin başka türlü bu ülkeden olmaz test sürüşü felan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Jeremy Klakson kullanıcısına yanıt
    Temsa ilginç bi şekilde çok ilgili, araba bakmaya bayiye gitmiştim, müşteri temsilcisine ayıp olmasın diye alacaktım arabayı nerdeyse, temiz 1 saat aralıksız anlattı.

• çok merak ediyorsan kesin alacaksan arabayı biraz paradan refagat edip arabayı kirala o zaman
  • Bu her yerde böyle.
    Sadece Özel müşterilerine günlük veriyorlar. Ozel müşteri dediğim de şu, a markası, sen sürekli hep a markası almışsın. Yeni a markası bir model cikarmis onu veriyorlar sana.
    Borusan yapıyor.
    Ama her marka yapmaz bunu.

Birde 3-5 km test olmaz. Genelde ilk etapta o güzergahta test ettirirler.
    Radarın olmadigi yerleri tercih ediyorlar.
    Konuştuğun zaman, güzergahi uzatiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birgarip2019 -- 10 Ağustos 2019; 12:32:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iquique

evet insignia'yı eklemeyi unutmuşum. Zafira, Vectra ve İnsignia. Tam 3 kez opelin araçlarını kullanmışım. Aslında bir kıyak da ben yapıp bir Opel almalıyım.

Alıntıları Göster
    Övün övün aferin sana. Utanarak anlatman gerekirken.

• Maraş hondada civic testi yapmıştım..dünya kadar kağıt imzaladık ehliyet fotokopisi birde yanına birseyden anlamayan eleman..ilk kavşaktan dön gel..araba nasıl diye soruyor..mükemmel dedim anlatmaya gerek yok dedim

• En son civic alırken honda damlada kaporayı ödedikten sonra 5 dakka tur attırdılar ayıp olmasın diye gerçi baya trafik vardı belki ondan kısa oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 10 Ağustos 2019; 16:31:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ehiamico

Övün övün aferin sana. Utanarak anlatman gerekirken.

Alıntıları Göster
    Niye utanacakmışım?

• iquique kullanıcısına yanıt
    1-2 ay önce de 24 saatliğine DS7 Crossback verildiğini biliyorum. Kendi sitelerinde yazıyordu.

• tenekekutu kullanıcısına yanıt
    Mevcut Toyota aracımı aldığımda (ikinci el) meslektaş ve tanıdık vasıtası ile olmasıyla aracı bana verdi. Yaklaşık 1 saat kullandım. Forumda yokuşta vs kalkamıyor deniyordu. En dik yokuşlarda denedim. Böyle birsey yokmuş. Yol tutusunu vs de beğenince aldım.

O 1 saatte anlamadığım birkaç şey oldu.

1- On koltuk uzun ve orta kilolu biri icin yeterli değil. Bel desteği zayıf. Koltuk geriye gitmediği icin uzun yolda 3-4 saat sonra beni yoruyor. Sürüş pozisyonu kısa mesafede sorun olmuyor ama 3 saat kullandıktan sonra bel agrisi yapıyor bende. Sonradan camry ye dahi bindim. O bile golf, astra gibi araçlara yaklaşamaz.

2- hiç radyosunu açmadım. Tizler iyi ama bas yok. Turku dinlemelik.

Yanı ben bunları birgun boyunca test etsem uzun yol yapsam belki koltuktan ötürü vazgeçebilirdim. Ama 1 saatlik sürüşte bunu anlamadım. Arac hoşuma gitti aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5A1BF912D -- 10 Ağustos 2019; 18:56:54 >
  • O dediklerinizin çoğu bayi içinde veya ikinci el aracı alırken anlaşılır. Ayrıca araç almaya gelen kişi olmazsa olmaz listesini çıkartır buna göre test sürüşü yapar ise 1 saat fazlasıyla yetiyor. Genelde bu tür hazırlıklı gelenler yeter artık dönelim diye kendileri diyordu. 20-30 dk da anlıyordu zaten aracın kendisine uyduğunu veya uymadığını.

Yine olmazsa olmazlarını danışman ile paylaşırsa çoğu zaman test sürüşü yapmaya bile gerek kalmıyor. Örneğin daha önceki aracı Passat ise ben bunda bulamayacaklarını baştan söylüyordum. Buna göre karar verin diye.

Öbür türlü 1 hafta test edilse bile ilerde lastik patladığı zaman bunda yedek lastik yokmuş fark etmemiştim, fark etsem almazdım durumu ortaya çıkar.
  • Zaten mevcut durumda skoru 1800 olmayan ,ensesi kalın olmayan adam sıfır araba alamaz onu eledik.

Araba alsanız performansından yol tutuşundan size ne. Devirsiz devirsiz , yavaş yavaş ,muhtelif yerlerde boşa atarak mümkün olacak en ekonomik şekilde gideceksiniz. Günümüzde 1.0 ecotsi arabayı bile zorlamak masraflı mevcut benzin fiyatlarıyla.

Şimdi yazarken fark ettim bizim ülke külliyen saçmalık olmuş.
  • uzun test ettiriyolar. ama herkese değil. aksi halde adamlarda kaç tane test aracı olacak? son günlerde görmeye bile araç yok.
  • Bir günlük insignia vermişlerdi bana ama kendi aracımı almışlardı. verdikleri araç full paket insignia otomatikti, İzmir - ayvalık yapmıştım çok hoşuma gitmişti. Ama Amaroktan vazgeçemediğim için almamıştım.
  • Siz gene 5 dakika test ediyormuşsunuz.Ben antepte 4 yıl önce hyundaı bayisinde test yapmak istedim de arabayı bile kullandırtmadılar.Yolcu koltuğunda oturarak aracı kullanan kır saçlı dayının yanında test sürüşü yaptık.
  • Ben de Honda bayisinde böyle yetersiz bir test deneyimi yaşadım. Toplamda 3-4 km lik bir tur attık o kadar. Ne anladım? Hiç! Bir de işin komiği bu anlamsız test için hafta sonu randevu almadan gidersen test sürüşü de yaptırmıyorlar, neymiş randevu almamız lazımmış. Sanki bana en az yarım saatlik bir test sürüşü organize ediyorlar da onun için bir de randevu istiyorlar. Cidden komik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonheart07 -- 22 Ağustos 2019; 9:44:29 >
  • İşim çözümü basit. Bayide günlük kiralık test aracı olacak. Misal passat alacaksan gidip bayide günlük kiralama ücretini verip kiralayacaksın. Bu süre 1 gün olmalı. Ücretlerde sadık müşteriye ayrı ciddi müşteriye ayrı öylesine bakana ayrı olmalı. Prosedürlerde bildiğiniz kiralama prosödürü olmalı. 5 dk lık test saçmalık.

• MyWorldLife kullanıcısına yanıt
    Amerika da böyle zaten.

• MyWorldLife kullanıcısına yanıt
    Benim için problem yokta hayal dünyasında yaşıyorsunuz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.