< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 2 Haziran 2024; 19:15:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türkiye de Kuzen Evlilikleri Yasaklanıyor (6. sayfa)
-
-
Al bak bakalım yıllar evvelki çalışma,daha o zamanlardan tespit edilmiş
Ama sen ttb'den daha iyi bilirsin
Akraba evliliği sapıklıktır , başka insan mı kalmadı.
Kendi kanına hallenenleri savunmayın bana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 2 Haziran 2024; 19:35:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ee sağlıkla ilgili bir makale/açıklama arayacaksan TBB ' soracaksın. 23 yıl önceden teşhis etmişler
Al daha güncel
https://evrimagaci.org/akraba-evliligi-nedir-neden-tehlikelidir-10846
Yani yapmayın yahu . Akraba evliliği tehlikeli değil ne demek arkadaş.
Neyse benim kuzen sapıklarıyla işim olmaz. Yallah hadi .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O üye işine geldiği şeyleri ancak işine geldiği şekilde alır, beğenmezse komple yok sayar falan. Burada da yüzde artışını yeterince bulmamış galiba, başka konuda aynı artışa çok tehlikeli hastalık artışı diyebilir. Zamanını harcama daha fazla yani.
-
Kuzeniyle cima hayalî kuranları engellerim hocam ,ensestlerle işim yok . Böylesi ruh sağlığı yerinde olmayanlar toplumdaki çürümenin nedeni
O kadar mesaja bakmadım konuda. Ama kimin akıl sağlının yerinde olup olmadığını belirleyebilecek durumda olduğunu söyleyen bu üyenin hiçbir şeyine şaşırmam.
Ama ülkede bir kesimde ahlak sıkıntısı cidden var. Sokakta 2 yetişkin insan el ele tutuştu diye dayak atıyorlar ama gündüz programlarında da görüldüğü aslında kendilerinin eli kimin cebinde belli değil.
-
Normal birseymis gibi savunuyorlar birde
"eğer 5 kabul edilemezse 3 de kabul edilemez olmak zorunda" böyle değil işte. Sana bunu detaylı anlatırdım da sonuçlarını bildiğim için hiç zaman harcamayacağım. Diğer üyelerle şansını denemeye devam et.
-
İnançsızlara laf anlatmaya harcadığın şu vakte yazık. 2 rekat namaz kılsaydın daha kârlıydın
-
Bu kafa o zaman evlenmeyi yasaklar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kayrabey -- 3 Haziran 2024; 17:29:48 > -
Üstte millet sana anlatmaya çalışmış ama senin derdin benimle olduğu için onları yok saymışsın. Peşini bırakmayacağım falan diyen sensin ama tabi bunu da yok gibi davranmışsın. Alt tarafı sorularıma cevap veremeyip biraz rezil oldun, laf çevirme çabaların boşa gitti. Burada görüldüğü gibi bu duruma çok düşüyorsun. Alış bence. Hani insan olduğu için herkese saygın olduğunu söyleyip kimseye saygın yok ya. Önce bunu kabul edip, düzeltmen lazım.
Arkadaşın klasik din kullanma kartını kullanmış gene. Gazlayın birbirinizi, belki en azından bu konuda yazdıkların birden yok olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 3 Haziran 2024; 21:12:34 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X