< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Türkiye de Kuzen Evlilikleri Yasaklanıyor (7. sayfa)
-
-
Kölelik yasak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kemal Kılıçdaroğlu?
-
Aslında Türklerde yedi göbek kültürü vardı. Yani yedi göbek yakınından olan biriyle değil evlenmek yan gözle bakmazdın. Ancak bu akraba evliliği illeti İslamiyete geçtikten sonra Arap kültürüyle birlikte Türklere de bulaştı.
-
Tanrı Türk'ü korusun ve yüceltsin. Auuuuuuuuuuuu!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srp1953 -- 4 Haziran 2024; 11:27:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biz Türklerde bu kültür halen devam ediyor.
-
Ben Müslümanım diyen bir kişi bunu yasaklayamaz. Bilir Adem Havva olayını. Kuzen evliliği taaa Adem Babanıza kadar gidiyor. Bu sebepledir ki sittin sene yasaklayamazsınız. Dine karşı gelmiş olursunuz. Yüce Yaratıcınızdan daha mı iyi bileceksiniz? O çapraz evlilik yaptırırken ENSEST ilişkiden kaçınmıştır. Lakin kuzen evliliği serbesttir.
Not: Çapraz evlilik nasıl ensest olmuyor bilemedim. Din işte mantık aramıcan :))))))))))))
-
Kuzeniyle ilişki yaşamak için ahaliden olur almaya çalışan bir adet ensestin kıvranmalarını okuyoruz forumca.Kız kardeşi olsaymış ona bile yavşarmış bu şahıs. Toplum sağlığı için köpekleri toplattığın gibi bunları da toplatacaksın
Yahu bir insan kuzenine nasıl o gözle bakabilir ? Yobazlıkta nirvana.
Böylesi adamları birde forumda barındırıp kalite bekliyorlar.
ne halt yersen ye de çocuk yapma. Bunun gibi ensestçiler yüzünden ülkede sma neredeyse salgın hastalık gibi oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 4 Haziran 2024; 12:20:42 > -
Bu konuda yazılması gerekeni sizin gibi dosdoğruca yazan yok. Ben de anlayamıyorum akrabalarına nasıl cinsel arzular besleyebildiklerini...
Aslında konuştuğumuz şeyin özünde cevap saklı, siz ve ben bir çekicilik hissetsek utanırız ama bu ensestçiler salya akıtır sulanırlar, onlara bunun yanlış oluğunu söylesek durup bir saniye düşünmezler...
Büyük olasılıkla bu tiplerin çoğuna üremeleri için cinsel motivasyon için ilaçlar veriliyor veya telkin alıyorlar çünkü akıllı birisi bunlarla sevişip çoğalmaz, öylesine amaçsız öylesine parazit bir yaşam formu hepsi, bir de bunları Mehmetçik yaparlar sonra bunları büyüten de ordu elitisti olur 🤮🤮🤮
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
SMA hastalarına harcanan paraya yazık oluyor, bir de her gün birisine para topluyorlar, bu konudaki katılığımı mazur görün ama o kadar gereksiz ki bu hastaları yaşatmak...
Davranışınızı takdir ediyorum, doğrudan tıraş edeceksiniz böylerini...
Bitti artık o eski kerizliğimiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 10 Haziran 2024; 16:22:59 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Direk konunun özeti gerçekten tebrik ederim, bir mesajda ancak bu kadar anlatılır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
???
Bozuk saat arada doğru gösteriyor işte... Çok güzel bir karar olur gerçekleşirse.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 4 Haziran 2024; 16:2:0 > -
Devlet yasak ile bu güne kadar neyi çözmüş ki sonuç itibariyle birlikte yaşamaya ve çocuk sahibi olmaya engel değil bu durum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne???
Dünyaya yeni mi geldin.
Şimdi ikinci örneğe geçiyorum 4 kadına resmi nikah kıyamazsın.
Devletin gözünde yok hükmünde.
Boşandığında hakları var.
Birlikte yaşıyorsa kadın sonra sonuçlarına katlanır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X