|
Bildirim
|
Kısacası devlet gelirinden vazgeçince parası değer yitirir. Ve siz dolar arttığı için fiyatları artan beyaz eşya ve otomobillerin fiyatının düşmesi için vergiyi indirirsiniz.
Ama vergi inince dolar yine artar ve sizin vergi indiriminizi yer bitiri. Cehalet ne kadar tehlikeli birşey görüyorsunuz değil mi arkadaşlar? Ve Toyota CEO'su çıkmış televizyonda "Bu bizim için iyi haber diyor" Ülkeyi yönetenler bir garip, o ülkede çalışan CEO'lar bir garip.. Körler sağılar birbirini ağırlar.. |
sektörel bazlı vergi düşürülmesi bu ülkeye büyük bir zarar vermektedir. mobilya inşaat yada otomotiv sektörünün bu ülkeye cari açığı düşürme açısından hibçir faydası yok. fakat indirim yapıldı.
cari açığı düşürmede faydalı olan firmalar zamanla hükümetin kayırdığı sektörlere geçeceklerdir. bunun da ülkeye kalıcı bir zararı olur. özetle hükümet seçimlere kadar geçici rahatlama için ülkeye kalıcı zarar vermeyi göze almış durumda. buda bence şaşırtıcı değildir. |
Ben ailemle birlikte hemde İhtiyacımız olmasına rağmen Yüksek Fiyatlar sebebiyle senelerdir Arabasızlık çekiyoruz...BU FAHİŞ FİYATLARI KENDİ ÖZ MİLLETİNE UYGUN GÖRENLERİ, YÜCE RABBİM TEZ ZAMANDA YERLE YEKSAN ETSİN İNŞALLAH...Bunları öz milletine Gavur yapmaz, Bunların Müslümanlığından artık Kuşku Duyuyorum. 😡
|
İntel i5-4590 CPU 3.30 Ghz, 4gb ram, ATI Radeon X300 vga, 500Gb HDD bu oyunu kaldırır mı hocam? Ben görebilir miyim bu oyunu?
|
Siz de birşeyler karalayın hep beraber gülelim.
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|