Şimdi Ara

Türkiye'de Oyuncu Olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oldukça zor bir eylem. 2 ay önce GTX1660 Ti almayı düşünürken şuan rx570 4GB'lık modele kadar düşmüş olmanın verdiği acı tarif edilemez. Neredeyse aynı fiyatlara geliyor hemde. Bu yüzden konsol almayı düşünüyorum. Elimde ki dizüstüyü de kaliteli bir termal macun, Windows 10 ve SSD ile bir süre daha idare edebileceğim bir şekilde revize edeceğim. Fakat aklımda deli bir soru var!

PS4 alırsam, ancak 2 ayda bir yeni bir oyun alabilirim.

Şayet XBOX alırsam, Game Pass ve EA Access ile onlarca oyuna rahatlıkla erişebilirim.

Fakat bu seferde God Of War, Amazing Spiderman ve Last Of Us gibi mükemmel oyunlardan uzaklaşmış olurum.

Bir yanda harika Exclusive oyunlar, diğer yanda kocaman bir oyun kütüphanesi ve daha hesaplı.

Çıkaramıyorum kendimi bu çukurdan.

• Zamanında bilgisayar alacaktım ama maddi durum nedeniyle PS4 almıştım indirimden. İlk senesinde almıştım hem de. Arkadaşım sağolsun kardeşlik denilen teknik ile kütüphanem büyüdü ama normalde alması zordu. Şimdiki dolar kuru ve Sony Türkiye'nin kazıkçı yapısından dolayı oyun fiyatları bizden önce Mars'ta olacak. İmkanın olursa ikisini de al. Bilgisayarı bırak derim. Ama imkanın yoksa PS4 almanı önerebilirim. Çünkü Türkiye içindeki kullanıcı kitlesi fazla ve gamumi ile de ikinci elden ucuza oyun alabilirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ÇakmaRetro kullanıcısına yanıt
    Dediğin mantıklı PS4 çok kullanıcıya sahip olduğundan ikinci el oyun pazarı da büyük, hiç ikinci el oyun alıp sorun yaşadığınız oldu mu?

• Sadece oyun oynamak istiyorsan konsola yönelebilirsin ancak hesabını iyi yapman gerek. Konsolun oyunları bilgisayara göre aşırı pahalıdır.

Benim tercihim bilgisayardan yana ancak. Her durumda konsoldan daha verimli. Çok daha kullanışlı. Oyun kütüphanesi çok daha geniş, geri dönük destek çok daha fazla ve Steam gibi bir nimet söz konusu. Ayrıca online oyun oynamak istiyorsan bilgisayarı tercih etmelisin. Konsolun optimizasyonu çok daha iyi. Benzer performansta bir bilgisayar daha pahalı. Ancak bilgisayarın hem ileriye dönük güncellenme şansı var hem de konsol oyunlarına harcayacağın para fiyat farkını ciddi oranda azaltacaktır. Bana kalırsa ilk olarak alman gereken bilgisayar. Daha sonrasında bir konsol almayı düşünebilirsin. Konsol tamamen oyun oynamak için tasarlanmış bir alet olduğu için daha verimli olacak F/P konusunda her zaman. Ancak isteklerini düzgün gözden geçirirsen ve konsolun sana yetmeyeceğini düşünürsen konsol alma. Bir grafik ayarını yüksekten normale indirerek oyna, bilgisayarda oyna. Bir şey kaybetmezsin.

• strayker111 kullanıcısına yanıt
    Hayır. Ben daha çok dijital alabiliyorum evimde yer olmadığı için. Üstelik oyunun bende kalması da beni tatmin ettiği için satamayacağımı bildiğimden dolayı ikinci el olarak oyun almıyorum kalabalık olmasın diye.

İkinci el olarak sadece arkadaşımdan God of War III Remastered ödünç almıştım, ki o da ertesi ay PS plus'a ücretsiz geldi. Ama Konsol Oyun'dan, Gamumi'den alan çok arkadaşım var. Oralarda pek sorun yaşamadılar. Olan sorunlarda da iletişime geçtiğinde ilgileniyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.