Şimdi Ara

Yks de türkiye birincisi olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
2.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bence bir sayilsalci iyi bir matematik türkceye sahipse bunu basarabilir
    Ama bazi durumlari gerceklestirerek
    Mesela
    1.çografya din felsefe ve tarihte yaz aylarinda birer kitap bitirmeli
    2.nisan ayına kadar ayt konularini bitirip önündeki süreyi branş deneme çözerek
    3.haftada 3 kez tyt genel deneme atarak
    Türkiye birincisi olabilir
    Ama bunun için iyi de bir psikoloji lazım

Bu yazıyı şundan yazıyorum aslında olaylari fazla mı büyütüyoruz
    Yeterli bir çalışma ile herşey mümkün.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kardeşim Türkiye birincisi olmak çalışmakla yapılacak birşey değil, nasıl yapılacak birşey değil diyeceksiniz? Anlatayım.

Sayısalda 1200. olan ile 1. olan arasında inanın bilgi farkı yok hatta yok denecek kadar az.

Ama sınav anındaki küçük nüanslar gerçekten çok şeyi belirliyor. 1. olmak hatta ilk 10'a girmek maksimum çalışma verimliliği yanında büyük de bir şans gerektiriyor. Matematik'de gerçekten çıkan her soru tamamen senin hakim olduğun alanlardan gelecek, Fen de aynı şekilde hakim olduğun dediğim en ufak sorunun üzerinde bile düşünmeyecek derecede gördüğün an işleme gideceksin işte herşey bu şekilde denk gelirse evet birinci olabilirsin.

Zaten dikkat edin birinci olan kimse ben birincilik bekliyordum demez, diyemez çoğu ilk 100, ilk 500, ilk 1000 hedefiyle girerler sınava sonra TYT, AYT'de Türkçesinden Fenine hepsi hakim olduğu kısımlardan ve görece daha yetenekli olduğu bölümlerden gelir o zaman şansında yardımıyla gerçekten 1. olabilir ama kendini 1. olmaya şartlayıp çalışan biri isterse günde 24 saat çalışsın yine 1. olamaz..
  • Teşekkürler. Kaç yılında girdiniz ?

• jhaer_ys kullanıcısına yanıt
    Giremedim avahshsbehdhhd

• Sevgiliyoncalı kullanıcısına yanıt
    IAISJJSJSJWDJJWJXKWKSKWSO

• Hocam düzenli ders çaışmamış adam için çok zor bence imkansız demiyorum ama
  • Kardeşim Türkiye birincisi olmak çalışmakla yapılacak birşey değil, nasıl yapılacak birşey değil diyeceksiniz? Anlatayım.

Sayısalda 1200. olan ile 1. olan arasında inanın bilgi farkı yok hatta yok denecek kadar az.

Ama sınav anındaki küçük nüanslar gerçekten çok şeyi belirliyor. 1. olmak hatta ilk 10'a girmek maksimum çalışma verimliliği yanında büyük de bir şans gerektiriyor. Matematik'de gerçekten çıkan her soru tamamen senin hakim olduğun alanlardan gelecek, Fen de aynı şekilde hakim olduğun dediğim en ufak sorunun üzerinde bile düşünmeyecek derecede gördüğün an işleme gideceksin işte herşey bu şekilde denk gelirse evet birinci olabilirsin.

Zaten dikkat edin birinci olan kimse ben birincilik bekliyordum demez, diyemez çoğu ilk 100, ilk 500, ilk 1000 hedefiyle girerler sınava sonra TYT, AYT'de Türkçesinden Fenine hepsi hakim olduğu kısımlardan ve görece daha yetenekli olduğu bölümlerden gelir o zaman şansında yardımıyla gerçekten 1. olabilir ama kendini 1. olmaya şartlayıp çalışan biri isterse günde 24 saat çalışsın yine 1. olamaz..

• Oklopsun kullanıcısına yanıt
    Hocam haklisiniz düzenli çalışmak her halde en önemli etmen olabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Toxically II T kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum hocam bence 2000. ile 1. arasında kapasite yönünden hiçbir fark yok
  • Sınavda şansı yaver gidecek. Emin olamadığı sorular doğru olacak. Maksimum 1 adet yanlışı olacak. İstersen ders başına 5 kitap bitir. Sınavda dikkatsizlik sonucu yapacağın 2 yanlış bile 1. Olmana engel olur

• Güzel paylaşım
    Hocam ben de katılıyorum çok güzel bir yazi olmuş

• Venuuex V kullanıcısına yanıt
    Şans faktörü de çok önemli hocam
    Sağlam psikolojisi olacak
    Kesinlikle

Hocam çok doğru bence forumda aşağı yukarı çoğumuz ilk 4k'ya girecek kapasite ve netlere sahibiz ama hepimiz o 4k'ya giremeyecek çünkü o sınav anı,hissiyatlar,soruların geliş biçiminin bazılarına daha yakın-uzak olması vs. bir çok faktör var bunun için belli bir klasmanın da üstünde olan çoğu kişi zaten birincisidir bu sınavın...Bildiği yerden denk geldi diye bir sosyal neti fazla patlatmasının pek bir önemi yok bu konuda.

++++ haklı
  • bu çar 2021'cilerin en boş hesabı aga belli oldu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.