Şimdi Ara

Türkiye’de satılacak Elephone marka telefonların fiyatları açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Çinli akıllı telefon markası Elephone, Türkiye’ye geliyor. Firmanın ilk telefon modelleri 18 Haziran’da e-ticaret sitelerinde satışa sunulacak.

Türkiye’de ilk etapta Elephone U3H, Elephone PX, Elephone A7H ve Elephone A6 Max modelleri satışa sunulacak. Ürünler Arena distribütörlüğünde ülkemize getiriliyor.

Ayrıca Bkz.IoT cihazlara vergi geliyor: Beyaz eşyadan otomobile pek çok şeyi kapsıyor

18 Haziran’da satışa sunulacak Elephone modellerinin Türkiye fiyatları şöyle:

Elephone U3H: 3499 TL

Elephone PX: 2199 TL

Elephone A7H: 1999 TL

Elephone A6 Max: 1799 TL

Elephone telefonların özellikleri:

Elephone U3H

İşlemci: Mediatek Helio P70

Yazılım: Android 9.0

Arka Kamera: 48 MP + 5 MP

Ön Kamera: 24 MP

Ekran: 6.53’’, FHD+, nokta çentikli ekran

Hafıza: 8 GB RAM, 256GB Depolama

Batarya: 3500mAh

Elephone PX

İşlemci: MediaTek Helio P23 (MT6763)

Arka Kamera: 16 MP + 2 MP

Ön Kamera: 16 MP, açılır kapanır mekanizma üzerinde

Ekran: 6.53’’, FHD+, full Ekran

Hafıza: 4 GB RAM, 64GB Depolama

Batarya: 3300mAh

Elephone A7H

İşlemci: MediaTek Helio P23 (MT6763)

Arka Kamera: 13 MP + 2 MP + 0.3 MP

Ön Kamera: 8 MP

Ekran: 6.41’’, HD+, nokta çentikli ekran

Hafıza: 4 GB RAM, 64GB depolama

Batarya: 3900mAh

Elephone A6 Max

İşlemci: MediaTek Helio P22

Arka Kamera: 20 MP + 2 MP

Ön Kamera: 20 MP

Ekran: 6.53’’, HD+, damla çentikli ekran

Hafıza: 4 GB RAM, 64GB depolama

Batarya: 3950mAh

• Düşük seviye işlemcilerle pop-up kamera ya da kablosuz şarj gibi üst seviye telefonlarda görülen özelliklerini bir araya getirmiş. Oyun oynamayacak olanlar için çekici duruyor. Fakat MTK6763 yerine Helio P23 yazsaydınız işlemciye daha iyi anlaşılırdı :) A6 Max'da ise MTK6262 değil (ki zaten öyle bir işlemci yok), MTK6762 yani Helio P22 var.

Tabi şu var ki Çin'de U3H 8/256 versiyonu 192 dolar, yani 1316 TL, PX ise 135 dolar yani 925 TL... Yani U3H'ı Çin'den getirttirip ekstra uçuk olan 1800 TL soygunu... ehem... vergiyi dahi ödeyip IMEI'yi "resmi" açtırsak bile daha ucuza geliyor, biz imei atarsak ise...
    5 sene önce Elephone P5000 almış ve kullanmıştım. Hiç memnun kalmadım. Vadedilen ve reklamı yapılan özellikler yoktu, kalite yoktu. Geçenlerde girdim sitelerine. Destek forumu falan vardı hepsini kaldırmışlar. Eski modelleri falan komple silmişler. Bugün model çıkarıp yarın silen bir marka. Tavsiye etmem.
  • Düşük seviye işlemcilerle pop-up kamera ya da kablosuz şarj gibi üst seviye telefonlarda görülen özelliklerini bir araya getirmiş. Oyun oynamayacak olanlar için çekici duruyor. Fakat MTK6763 yerine Helio P23 yazsaydınız işlemciye daha iyi anlaşılırdı :) A6 Max'da ise MTK6262 değil (ki zaten öyle bir işlemci yok), MTK6762 yani Helio P22 var.

Tabi şu var ki Çin'de U3H 8/256 versiyonu 192 dolar, yani 1316 TL, PX ise 135 dolar yani 925 TL... Yani U3H'ı Çin'den getirttirip ekstra uçuk olan 1800 TL soygunu... ehem... vergiyi dahi ödeyip IMEI'yi "resmi" açtırsak bile daha ucuza geliyor, biz imei atarsak ise...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 17 Haziran 2020; 16:36:16 >
  • Bu ne la ... cek adam mı arıyorsunuz

Elephone U3H: 3499 TL Hello Bay Bay

m.2 nvme ssd takılıyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 17 Haziran 2020; 16:47:18 >
  • çok şükür alcatel 1s (2020) 1.349tl

• Mediatek ile direk elenmiş zaten. Bu telefona tek kuruş verilmez.

• 150 dolarlık u3h 3500 TL. Nedir bu fiyatlar

• Dağıtıcılığını üstlenen Arena'nın piyasadan hiç haberi yok galiba. Girmeleriyle çıkmaları bir olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TCL geldi, Tecno geldi, Elephone geldi. Bir Google Pixel'ler gelemedi.
  • Bu arada U3H'a tanıtım resminde "delgeç ekran" yazarak niyetlerini belli etmişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 17 Haziran 2020; 17:35:13 >
  • Elephone yerine Ulefone gelseydi de şu "sağlam" telefonları resmi garantili kullanabilseydik...

• quote:

Orijinalden alıntı: Skywaterr

Dağıtıcılığını üstlenen Arena'nın piyasadan hiç haberi yok galiba. Girmeleriyle çıkmaları bir olur.
    Pop-Up Kamerayı vs. 1000 TL falan sayıyorlar herhalde. Yoksa Helio G70'li, 150 dolarlık bir telefonu 3500 TL'ye satmaya çalışmazlar.

En üst modelde Pop-Up kamera yok...

Kimovil.com
    Elephone U3H: Price, specs and best deals
    https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-elephone-u3h

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 18 Haziran 2020; 1:41:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Devlet 200$ altı bütün telefonlardan 200$ mış gibi vergi alınca fiyatlarda böyle uçuk oluyor

• Elephone zaten ülkemize geldi iki sene kadar satıldı ama tutmayınca piyasadan çekildiler. Gelmedi diye iddia edenler olabileceği için tam firmasının ismini de vereyim. Sageston teknoloji tarafından 2016 yılında getirildi ithalat garantili değil distribütör garantili olarak satıldı. N11 ile kampanyalar yapıldı, telefonlar distribütör garantili ve KVK servis güvenceli olarak satılmasına ve N11 üstünden indirimde yapılmasına rağmen tutmadı.

Şimdiden Arena distribütörlüğünde gelecekmiş. Sageston, Arena kadar büyük bir firma değildi inşallah Arena bilgisayar Sageston teknolojinin düştüğü hatalara düşüp yüksek fiyatlardan satmaya çalışmaz.

*
    www.n11.com
    Elephone Yorumları - n11.com
    https://www.n11.com/magaza/elephone/magaza-yorumlari

*
    www.n11.com
    Elephone - n11.com
    https://www.n11.com/magaza/elephone

*
    www.sikayetvar.com
    Sageston Teknoloji Elephone P900 Çöp Oldu!
    https://www.sikayetvar.com/sageston-teknoloji/sageston-teknoloji-elephone-p900-cop-oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Omega Speedmaster

Pop-Up Kamerayı vs. 1000 TL falan sayıyorlar herhalde. Yoksa Helio G70'li, 150 dolarlık bir telefonu 3500 TL'ye satmaya çalışmazlar.

En üst modelde Pop-Up kamera yok...

https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-elephone-u3h

Alıntıları Göster
    Biz burada 300 dolarlık telefonu 3500 e sattıkları için it.n g.tune sokuyoruz bazı markaları bunlar gerçekten yürek yemiş.

• Dikkat çekici marka.

• 5 sene önce Elephone P5000 almış ve kullanmıştım. Hiç memnun kalmadım. Vadedilen ve reklamı yapılan özellikler yoktu, kalite yoktu. Geçenlerde girdim sitelerine. Destek forumu falan vardı hepsini kaldırmışlar. Eski modelleri falan komple silmişler. Bugün model çıkarıp yarın silen bir marka. Tavsiye etmem.

• Al benden de o kadar. Elephone p5000'i ben de kullandım. Uzak durulması gereken marka. Resmi forumunu biraz kurcalayın, yeni model çıkardıktan sonra bir önceki telefonunu koca koca hatalarla bırakıyor, yazılım güncellemesi değil, var olan hatalarını bile kapatmıyor. Bunu görürsünüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bari duvar kağıtları bilindik markaların telinden alınmasa idi kendine özgü olsa idi

• Yazık...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teco1095 T kullanıcısına yanıt
    youtube de kerem enginar ın videosu vardı öyle söylemiyor yani firmalardan üç başlık altında bilgi istiyormuş devlet, yazılı ve onaylı olarak işte faaliyet alanı fabrika yeri üretim adedi çalışan sigortalı işçi sayısı vb. gibi.bu belgeleri vermedikleri için 200 dolarlık dilime giriyor ürünler,neden böyle oldu dersen benim de fikrim bilgim yok açıkcası ama olay ek vergi değil.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.