|
Bildirim
bir sure sonra fiyati duser diye tahmin ediyorum keza bu fiyata tam 2 kat daha guclu islemcili, 120hz hdr ekranli. 33w hizli sarj destekli, ustelik hizli sarj daptoru dahil poco x3 pro var. hic bir rekabet sansi olmaz.
bu arada 720p ekran gercek mi? yanlis yazilmistir umarim. |
Koy 6.1 inç fhd ekran 4000mh pil 4gb/64gb hafıza benim için yeterli bu arada Çinliler yatırım yaparken vestel niye düzgün telefon üretmiyor anlamadım yerli adı altında Çinliler kazanıcak sadece ülkeye geçici döviz girişi.
|
Camon baby.
|
Herhalde 6.8 inç ekrana 720p çözünürlük koymuşlar ki bu işlemci ile işlem yaparken pikselleri sayıp sıkılmayalım. |
kamoon dostum! hd ekran mı kaldı...
|
tecno camon ne be
ne kadar saçma bi isimlendirme |
Herhalde 6.8 inç ekrana 720p çözünürlük koymuşlar ki bu işlemci ile işlem yaparken pikselleri sayıp sıkılmayalım. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KSiber -- 28 Ağustos 2021; 10:35:52 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bu kadar kötü isimleri nasıl buluyolar gerçekten anlamıyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Servisleri Re*der gibi en ufak halta "kullinici hatasi bu bik bik" diyerek onarmadan, kullanicidan telefonun yari parasi kadar ucret talep edeceklerse olmasın < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osiris34 -- 31 Mayıs 2022; 15:45:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |