bana kısaca pek doğru bir yöntem gibi gelmiyor örneğin telekomun özelleşmesi ve özelleştirmelerin ortakları?? enrdeyse hiçbiri türk değil ekonomimiz, devletimiz yabancı sermayelerin elinde bana biraz tehlikeli gibi geliyor peki sizin düşünceleriniz neler bu konu hakkında??
özelleştirmeye mi karşısın ?
yabancıya satılmasına mı ?
özelleştirme yöntemine mi ?
üçüne de desem sanırım benim için doğru bir cevap olacak
Valla Daha Dune Kadar DH nın % 99.9 u Turk Telekom Ozellessın de ßızde ADSL DEn Iyıce Yararlanalım DIodu Ozellestı SImdı Hepsı Kufur Edıo
Stratejik kurumlarımızın iki yıllık karları karşılığıında, hukuğa uygun olmayan dayatmalarla kişisel menfaatler doğrulutusunda; satılmasına, peşkeş çekilmesine kesinlikle karşıyım
şimdimi geldi aklınız başınıza.
birşey demek zor tabi.bıktım,usandım.o yüzden www.sesar.com.tr yi okuyun derim.
haa türk telekomu alan asıl vatandaş afganlı hikmetyar mış diyorlar haaa.arkasındada ..........varmış deniyor. bu bilgiler sesarda var.ama şu an mahkeme kanalıyla geçici olarak okunamıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: DenizŞen
Stratejik kurumlarımızın iki yıllık karları karşılığıında, hukuğa uygun olmayan dayatmalarla kişisel menfaatler doğrulutusunda; satılmasına, peşkeş çekilmesine kesinlikle karşıyım
simdi işin bi kac boyutu var... ozelleştirmenin yararı bu departmanlardaki yolsuzlukların onunu kesmek olabilir... cunku devlet kurumlwrı her zaman en cok suistimal edilen kurumlardır... ve bunu ne kadar denetlesenizde onune gecmek zordur maalesef yani bunun onune gecmek için EGİTİM SART..
heee gelelim suna... hangi kurumlar ozellestirilmeli??? TELEKOM KESİNLİKLE DEGİL!!!