Şimdi Ara

Türkiye'deki en iyi Siyasal Bilgiler ve Kamu Yönetimi bölümü olan Üniversite Hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
17.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her zaman en iyiyi hedefleme gibi bir hastalığım var o yüzden şu sıralar üniversitede okumayı kararlaştırdığım bu bölümü hangi üniversitede okuyacağım konusunda karara varamadım. Belli bir hedef şart.

Şimdi ilk başta Ankara Üniversitesi S.B.V.K.Y bölümünü düşündüm. Ama doğma büyüme Istanbul lu olduğum için gözüm kesmedi.

Sonra ODTÜ ye baktım. Hem ankara hem de ideolojisi çok ters. Tamamen komünist ve anarşist yuvası, devrimci hocalar falan. Bir ülkücü olarak o mekanda bulunmak çok zor.

Istanbul'da hangisi EN iyisi bilemedim. Ayrıca özel üniversitlere de gitmek istemem %100 burslu adamları küçük görür zengin pilleri.

Özetle siyasal Bilgiler ve Kamu Yönetimi Bölümü en iyi olan Üniversiteyi bekliyorum+ diploması iş başvurularında avantaj sağlayan olması gerek. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Türkiye'de Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi için En İyi Üniversiteler

Siyaset bilimi ve kamu yönetimi alanında kariyer hedefleyenler için en iyi üniversiteleri seçmek çok önemlidir. Türkiye'de, bu alanda uzmanlaşmış çok sayıda saygın üniversite bulunmaktadır.

Anahtar Kelimeleri İçeren Cümleler:

• Türkiye'de siyaset bilimi ve kamu yönetimi alanında en iyi üniversiteler arasında Ankara Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi ve Bilkent Üniversitesi yer almaktadır.
    • Orta Doğu Teknik Üniversitesi ve Boğaziçi Üniversitesi de bu alanda güçlü programlara sahiptir.
    • Sabancı Üniversitesi ve Koç Üniversitesi gibi özel üniversiteler de siyaset bilimi ve kamu yönetimi alanında öne çıkmaktadır.
    • Üniversite tercihinde bulunurken, akademisyen kadrosunun kalitesi, araştırma olanakları, uluslararası iş birlikleri ve mezunlarının kariyer başarıları gibi faktörler değerlendirilmelidir.
    • en iyi siyaset bilimi üniversiteleri türkiye araması yaptığınızda, bu üniversiteler hakkında daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Sonuç:

Türkiye'de siyaset bilimi ve kamu yönetimi alanında yüksek kaliteli eğitim veren birçok üniversite bulunmaktadır. Bu üniversiteleri incelerken, bireysel ilgi alanlarınızı, kariyer hedeflerinizi ve üniversitelerin sunduğu olanakları göz önünde bulundurmalısınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Üniversiteye burslu gidince küçük görüleceğini zanneden var mı hala?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sneijder.

Üniversiteye burslu gidince küçük görüleceğini zanneden var mı hala?

Ne bileyim her lise dizisinde bilinçaltımıza onu kazıdılar özel üniversitlere fakirler gidemez giderse dışlanır diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ankara
  • odtü de hacettepe de ankara da istanbul üniversitesi de senin dar bakışınla 'komünist ve anarşist yuvası'dır. tercihini marmaradan ya da gaziden eğer puanın yüksek olursa gsü ya da bilkentten yana yapmanı öneririm.
  • birincisi her okulda komünist anarşist var bilkentte bile var.Tanıdığım direk hatta.
    Sorunun cevabına gelince açık ara Boğaziçi siyaset bilimi.
    İkinci saydığın devlet okullarındada bolca zengin milletvekili çocuğu var.Zaten çok zengin olan adam kamu yönetimi falan okumaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: plastik cerrah

birincisi her okulda komünist anarşist var bilkentte bile var.Tanıdığım direk hatta.
    İkinci saydığın devlet okullarındada bolca zengin milletvekili çocuğu var.Zaten çok zengin olan adam kamu yönetimi falan okumaz.

ankara mülkiye hepsinden daha iyidir,şuan bürokrasideki hemen hemen herkesin buradan mezundur
  • quote:

birincisi her okulda komünist anarşist var bilkentte bile var.Tanıdığım direk hatta.

Ancak ben siyasette ilerlemek istemiyorum, kamuda ilerlemek istiyorum ve Kamu Yönetimi bölümü mesleklerini istiyorum. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi ile Kamu Yönetimi bölümünün hemen hemen aynı olduğu ancak isim farkıyla siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi nin önde bitirmekte olduğu sonucuna vardım araştırmalarım sonucu. Özellikle iş başvurularında diplomada siyaset bilimi yazması ve iyi bir üniversite çıkışlı olması çok avantaj sağlıyormuş. Yoksa direkt kamu yönetimi okurdum siyasetle işim olmazdı.

Keşke boğaziçi ya da marmara üniversitelerinin siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü olsa.

Bu koşullar altında en mantıklısı Ankara üniv. Gözüküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathLost

quote:

Ancak ben siyasette ilerlemek istemiyorum, kamuda ilerlemek istiyorum ve Kamu Yönetimi bölümü mesleklerini istiyorum. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi ile Kamu Yönetimi bölümünün hemen hemen aynı olduğu ancak isim farkıyla siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi nin önde bitirmekte olduğu sonucuna vardım araştırmalarım sonucu. Özellikle iş başvurularında diplomada siyaset bilimi yazması ve iyi bir üniversite çıkışlı olması çok avantaj sağlıyormuş. Yoksa direkt kamu yönetimi okurdum siyasetle işim olmazdı.

Keşke boğaziçi ya da marmara üniversitelerinin siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü olsa.

Bu koşullar altında en mantıklısı Ankara üniv. Gözüküyor.

zaten bunlar birbirleriyle bağlantışı bölümler isme takılma hukuk okuyupta hatta iktisatta okuyup yapabilirsin.

• quote:

Gazi'de pek sesleri çıkmıyormuş.

• Murat Hüdavendigar Üniversitesi tabiki , bu sene tercihlerde siyasal bilimlerde 1. oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.