Şimdi Ara

Türkiye'den ip5 için incase snap pro kılıf nerden alınabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye'de (internet siteleri,yurtdışı değil) iphone 5 için incase markasının snap pro kılıfını nerden alabilirim ? (siyah renk ip5 için)
    bu videodaki
    http://www.youtube.com/watch?v=8HEmIIuqOqE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooodbooo -- 6 Temmuz 2013; 17:50:55 >

• hocam onu bilmiyorum ama Turkcell de Ttec markasının sizin istediğiniz gibi çok güzel ve kalitel ikılıfları var tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

hocam onu bilmiyorum ama Turkcell de Ttec markasının sizin istediğiniz gibi çok güzel ve kalitel ikılıfları var tavsiye ederim

tavsiyen için teşekkürler ama bu kılıf çok hoşuma gitti bulabilirsem bundan alacağım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ooodbooo

quote:

hocam onu bilmiyorum ama Turkcell de Ttec markasının sizin istediğiniz gibi çok güzel ve kalitel ikılıfları var tavsiye ederim

tavsiyen için teşekkürler ama bu kılıf çok hoşuma gitti bulabilirsem bundan alacağım :)

umarım bulursunuz ama bana pek mümkün gelmedi biraz araştırdım ancak yurt dılına çıkacak birine sipariş ettirebilirsiniz biraz forumda gezinin her ay 1-2 kişi abd ye gidiyorum gelirken istediğiniz bir şeyi komisyonu karşılığında getiririm diye konular açıyor
  • quote:

quote:

quote:

umarım bulursunuz ama bana pek mümkün gelmedi biraz araştırdım ancak yurt dılına çıkacak birine sipariş ettirebilirsiniz biraz forumda gezinin her ay 1-2 kişi abd ye gidiyorum gelirken istediğiniz bir şeyi komisyonu karşılığında getiririm diye konular açıyor

elmasepetinde snap modeli var fakat pro yok :S
    ilgilendiğiniz için teşekkürler umarım bulabilirim:)

• quote:

quote:

quote:

quote:

elmasepetinde snap modeli var fakat pro yok :S
    ilgilendiğiniz için teşekkürler umarım bulabilirim:)

rica ederim inşallah bulursunuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.