Şimdi Ara

Türkiye Elektriksiz Kaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Türkiye'de şu anda bir çok yerde elektrik kesintisi yaşanıyor.

Yaşanan kesinti ile ilgili açıklama geldi

İstanbul, Ankara, Kocaeli, İzmir gibi bir çok ilde büyük çapta elektrik kesintileri yaşanıyor. Sosyal medyada herkes, elektriklerin neden kesildiğini soruyor.
    Türkiye'nin farklı illerinde şu anda elektrik kesintileri yaşanıyor. İnternet erişiminin birçok yerde sıkıntılı olduğu, metro ve tramvay gibi elektrikli toplu taşıma araçlarında yığılmalar olduğu haberleri geçiliyor.

İstanbul'da elektrik kesintisi nedeniyle Marmaray, metro, tramvay ve hafif metro çalışmadı. Mega kentte yüz binlerce İstanbullu, araçlardan inip yürüdü.

İstanbul'da vatandaşlar metroda mahsur kaldıkları yönünde mesaj atıyor. Metro ve AVM’lerde büyük panik yaşanıyor. İstanbul'un yoğunluk nedeniyle Bedaş'ın sitesine de ulaşılamadı. Bursa, Rize, Manisa, Kayresi, Balıkesir, Konya, Aydın, Adana, Bitlis, Çanakkale, Hatay, Denizli, Eskişehir, İzmit, Bilecik, Samsun'dan da kesintiler olduğu yönünde bilgiler geliyor.

İBB'DEN AÇIKLAMA VAR

Elektrik kesintisinin ardından İBB Beyaz Masa, twitter hesabından bir açıklama yaptı. Açıklama şöyle: Enerji kesintisi nedeniyle Metro hatlarımızda seferler yapılamamaktadır.

KOCAELİ'DE DE ELEKTRİKLER GİTTİ

Kocaeli'deki yerel sitelerin haberinde kentte de elektriklerin gittiği belirtildi. Bir sitede yer alan haberde, "Kent genelinde büyük elektrik kesintisi yaşanıyor. Saat 10.30 sularında kentin büyük bir bölümünde elektrikler gitti. Kesinti nedeniyle pekçok fabrikada üretim durmuş durumdu. Kesintinin bir patlama sonrası kaynaklandığı iddia edilirken henüz SEDAŞ'tan bir açıklama yapılmış değil" denildi.

SOSYAL MEDYAYA FARKLI İLLERDEN MESAJ YAĞIYOR

-Sanırım istanbul genelinde elektrikler kesik ??

-Ankara ORAN Sitesi'nde elektrikler kesik..186 bozuk, aranmiyor. Surekli kesintiler oluyor 1 haftadir. Yetti artik. Ilgilen

-Ankara'da Kızılay'da elektrikler kesildi.

-Denizli de elektrikler kesildi,neler oluyor...

-Eskişehir'de de elektrikler yok

-Konya'da elektrikler gitti, buraya baktım şaka gibi TR nin bir çok yerinde ayni anda gitmiş...

-Manisa Soma, an itibariyle elektrikler yok.

-17 Ağustos 1999 yılından sonra ilk kez Türkiye'de sistem çöktü olarak adlandırılıyor elektrik kesintisi

-Bursa Gemlik elektrikler yok

-Çankaya'dan kızılay'a kadar elektrikler yokmuş metro çalışmıyor

haberin tamamı içinhttp://sayfala.com/gundem/bircok-ilde-elektrik-kesintileri-yasaniyor-5386

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gullpasha -- 31 Mart 2015; 11:50:57 >

• Dünya lideri ülkemize yakışmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paralellerin işidir, ya da kedi girmiştir :D
  • Aksaraya elektrik lazım idare edecez artık padişahımız çok yaşa!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye çok gelişti çok :)

• hepsi okyanus otesi dis mirhaklarin oyunu

• Her seçim öncesi iktidara taş koymaya çalışıyorlar bu dış güçlerin bir oyunu

Edit: Darbe girişimi de olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FenerLee_ -- 31 Mart 2015; 12:03:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu elektrik kesintisini mahsus yaptılar. Sırf nükleerr santrale karşı tepkinin azalması ve gerekliliği konusunda halkı inandırmak için.

• Elektrik fiyatları anlık değişiyormuş
    Bizden neden Sabit fiyat alıyor dağıtım firmaları

• Ya bu kesintinin akp ile ne alakası var gezici çapulcu paralel fetuşiler??

• Al sana yeni türkiye. Durmak yok yola devam.

• Kediler prova yaptı sanırım

• Millet elektrik sistemi fena bir şekilde çökmüş deyip;
    Seçim Gününe kadar alıştırma yapıyorlar.

• Nerelerde elektrik var yazalım

Ben İstanbul...malumunuz elektrik yok

• trabzonda da yok,
    hep okyanus ötesinin işleri bunlar
  • Bursa'da da kesik hala.

• Salihli. Yanliz burada 12 ay boyunca elektrikler kesilir. Aliskanliktan olsa gerek, hicbir sey olmamis gibi oturuyorum.

Ankara'da da elektrik kesinti var, diye okudum haberlerde. Aksaray'in durumunu merak ediyorum. Oradaki elektrik durumu nasil? Liderimizin evinde sorun yoktur insallah?

• Bir tane acil eylem planı yok mu bu ülkenin? Savaş gerek yok büyük bir deprem olsa işimiz bitik.
  • Bence sarayin ışıkları fazla elektürük yiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.