Şimdi Ara

Türkiye genelinde bant daraltma uygulaması başladı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlama sonrası ortaya çıkan aykırı görüntülere ilişkin sosyal medya platformlarında bant daraltma uygulamasının yapıldığını açıkladı.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), Taksim'de meydana gelen patlama sonrası ortaya çıkan aykırı görüntülere ilişkin sosyal medya platformlarında bant daraltma uygulaması yapıldığını duyurdu.

Edinilen bilgiye göre, Taksim'de meydana gelen patlama sonrası ortaya çıkan basın etiğine aykırı görüntüler ve terör içerikleri için ilgili birimlerin talebi üzerine Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), tarafından ülke geneli sosyal medya platformları için bant daraltma uygulaması yapıldı.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• İşyerinde Turkcell ve TT kullanan arkadaşlar sosyal medyada sorun yaşarken benim Vodafone'da sorun yoktu. Gerek Twitter gerekse Instagram'da durumu takip edebiliyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt

Aykırı görüntüleri gördünüz mü ? Çok mu kötü ?

• Moueson kullanıcısına yanıt

3 4 video gördüm epey kötüydü. Tekrar izlenebilecek yürek yok bende. Tabi onlar bugünkü olaya aitse..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 13 Kasım 2022; 20:12:9 >
  • bende bir sorun yok evde hem wifi millenicom hem tt mobil (vestelcell)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 13 Kasım 2022; 20:23:46 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sabit internette Turknet mobil ' de vodafone ' da sorun yok

• Bu başlık Ana Haber olarak diğer bölümlerde de gösterilmeli @ahmet. hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgiNotu -- 13 Kasım 2022; 22:17:1 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.