Şimdi Ara

Türkiye, hızlı trenin en ucuz olduğu ülke konumunda (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
1
Favori
6.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Trenin demode olup olmadığını bilmem. Fotoğraftan bunu anlayabiliyorsanız o da sizin uzmanlığınız olsa gerek ama kullanan herkes konfor açısından bir eksiği olmadığını söylüyor. Hız konusunda da fotoğraf paylaştım sadece. 265 çıktığı anlar da oluyormuş. Amacınız nedir anlayamadım? Fotoğraf yeni çekildi.
  • neo01470 N kullanıcısına yanıt
    Sen nerden çözdün?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmet. kullanıcısına yanıt
    1. lokomatif tasarımı...
    2. vagondaki CRT monitör
    3. aydınlatma sistemi 90'lı yıllardan...
    4. rekoru 250kmh zor yapmış şey 265kmh palavra...
  • Demiryollarına teşvik olsa ve demiryolları arttırılırsa daha iyi olur fakat karayoluna alıştığımız için bu uzun sürecek.

• Siz hep 50 liralık yol aldığınız için etkilememiş galiba

• ozkn_s kullanıcısına yanıt
    hırsızlık yapan varsa elleri kesilsin ben buna asla itiraz etmem , ki mutlaka vardır , ama komple ak partinin hepsi hırsızdır demek yanlış .

cunku taa konunun ilk basındada soyledigim gibi yarısı curuk bir milleti yarısı curuk bir yonetim idare eder ak partide yarısı curuk yarısı saglam bir elma gibidir , cunku peygamberimiz buyuruyorki nasılsanız oyle idare olunursunuz.

kıvırmıyorum bak soyluyorum eyer ak partiyi desteklemek sucsa , acaba hdpyle kolkola giren chp yi desteklemek nedir cok merak ediyorum.

ben ak partiyi %100 beyendigimdede desteklemedim eminim %52 de %100 beyendigi icin desteklemedi ortada vatana millete yarar saglayabilecek tek bir secenek vardı millette bu yuzden onu destekledi olay bu kadar acık.

sence bu memleketin basına birak diyer 3 partiyi 14 parti birlesse gelse bi halt yiyebilrmi , emin ol ak partide calan varsa ki mutlaka vardır , bakara suresine makara diyenler bile var , diyer partiler calmayı bırak komple vatanı satar yerler ki zamanında yaptılar bu millet bunları gordu.

benim fıtratım ortada sana ozelden adreste verebilirim gelirim suratına da kousurum benim isim emri bil maruf nehli anil munker , burda neyazıkki yorumlara baktıkca dinden imandan bir haber bir genclik goruyorum ve uzuluyorum bu kadar yazmamın ugrasmamın sebebi de bu Allahın emrine uyup rızasını kazanmak yoksa banane .

peygamberimizin bizzat el kesimiyle ilgili ayeti hayata gecirisi ile ilgili buhariden sahih hadis gosteriyorum cevap vermiyor , bugun yazılmıs uydurma bir tefisr gosteriyorsun dun 3 tane tefsire baktım konuyu boyle egip buken bir alim gormedim. cunku peygamberimizin uygulaması sahih hadis ile ortada.

peygamberimiz devleti kuran ile idare etmis ondan sonraki 4 halife kuran ile idare etmis 1400 senedir boyle olmus. maide suresinde Allah kuran ile idare edin diye emrediyor , Allah kuranı devlet idaresi icin yollamadı diyorsun.

ben sana daha ne yapiyim soyle ? sahih hadis gosteriyorum yok ayet gosteriyorum yok Allah kendi rızasına ulastıracak sekilde sana yol gostersin nediyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinadin -- 19 Nisan 2016; 9:52:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yasinadin

hırsızlık yapan varsa elleri kesilsin ben buna asla itiraz etmem , ki mutlaka vardır , ama komple ak partinin hepsi hırsızdır demek yanlış .

cunku taa konunun ilk basındada soyledigim gibi yarısı curuk bir milleti yarısı curuk bir yonetim idare eder ak partide yarısı curuk yarısı saglam bir elma gibidir , cunku peygamberimiz buyuruyorki nasılsanız oyle idare olunursunuz.

kıvırmıyorum bak soyluyorum eyer ak partiyi desteklemek sucsa , acaba hdpyle kolkola giren chp yi desteklemek nedir cok merak ediyorum.

ben ak partiyi %100 beyendigimdede desteklemedim eminim %52 de %100 beyendigi icin desteklemedi ortada vatana millete yarar saglayabilecek tek bir secenek vardı millette bu yuzden onu destekledi olay bu kadar acık.

sence bu memleketin basına birak diyer 3 partiyi 14 parti birlesse gelse bi halt yiyebilrmi , emin ol ak partide calan varsa ki mutlaka vardır , bakara suresine makara diyenler bile var , diyer partiler calmayı bırak komple vatanı satar yerler ki zamanında yaptılar bu millet bunları gordu.

benim fıtratım ortada sana ozelden adreste verebilirim gelirim suratına da kousurum benim isim emri bil maruf nehli anil munker , burda neyazıkki yorumlara baktıkca dinden imandan bir haber bir genclik goruyorum ve uzuluyorum bu kadar yazmamın ugrasmamın sebebi de bu Allahın emrine uyup rızasını kazanmak yoksa banane .

peygamberimizin bizzat el kesimiyle ilgili ayeti hayata gecirisi ile ilgili buhariden sahih hadis gosteriyorum cevap vermiyor , bugun yazılmıs uydurma bir tefisr gosteriyorsun dun 3 tane tefsire baktım konuyu boyle egip buken bir alim gormedim. cunku peygamberimizin uygulaması sahih hadis ile ortada.

peygamberimiz devleti kuran ile idare etmis ondan sonraki 4 halife kuran ile idare etmis 1400 senedir boyle olmus. maide suresinde Allah kuran ile idare edin diye emrediyor , Allah kuranı devlet idaresi icin yollamadı diyorsun.

ben sana daha ne yapiyim soyle ? sahih hadis gosteriyorum yok ayet gosteriyorum yok Allah kendi rızasına ulastıracak sekilde sana yol gostersin nediyim.

Bak birader sizin tarikat cemaat tayfasinin piskolojisi darmadagin olmus.

Islam olsun ama akcalanlarda olsun

Islam olsun ama bakara makara da olsun

Islam olsun ama sehid kelle olsun

Islam olsun ama bu milletin ....kosunlar

Sizin camianizin alayi kafayi siyirmis.karakter namina bir durus yok.kaypaklik riya pacalarinizdan akiyor.tiksinmemek elde degil.

Yapacaginiz sey cok basit.kimse size ben dahil chp'git olmadi mhp'ye git demiyor ki.sizin kafanizin basmadigi nokta bu anladin mi.

hirsizliga onay vermeyeceksin.

yetmez hesap sorulsun diyeceksin.

yetmez hesap sorulmazsa oyumu cekerim diyeceksin

Sehide kelle diyemezsin diyeceksin

Derse essek gibi ozur dileteceksin

Ozur dilemezse pisman edeceksin

Bu millete kim ....koyuyormus diyeceksin

O sahsi ibret-alem icin ....yapacaksin

Ne yapak caliyor ama bizden
    Ne yapak koyuyor ama bizden

Demiyeceksin

• Karşılaştırılan ülke ABD yüzölçümü ve m2'ye düşen birey sayısı kaçtır, karşılaştırılan ülke Türkiye yüzölçümü ve m2'ye düşen birey sayısı kaçtır? Eyvallah güzel bir yatırım ama yapılan karşılaştırma ve övünme ne kadar doğrudur bilinmez. Avrupa da bile çalışan hızlı tren sistemi neredeyse tüm AB'de ortak kullanılan sistemdir. Ayrıca bir arkadaşın yorumunda da belirttiği gibi alım gücünün burada çok etkisi de söz konusudur. Bu şekilde karşılaştırma yapmak bence gerekli bilgiyi sağlamıyor.
    Türkiye'deki İstanbul-Ankara arası mesafedeki yolcu doluluk oranı ile ABD'deki aynı mesafedeki yolcu doluluk oranına bakmak lazım mesela, aynı doluluk oranında aynı maliyet karşılanabiliyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: yasinadin

Guzel kardesim

hirsizlik yapana ceza verilsin diyorsun ama

partiye destek oluyorsunuz

Ak partinin tamami hirsiz degil ki diyosun

istemesende partinin tamamina oy atmis

oluyorsun.

Ak partinin tamami hirsiz diyen yok ki sen ve

senin tayfan hirsizlari dolayli yoldan da olsa

koruma altina olmus oldunuz.sorun da bu.

Bu partinin kendine cekiduzen vermesini nasil

saglayacaz soylermisin bana.yanlisina yanlis

demezsek uyarmak gerektigi zamanlarda dur

demezsek nasil olacak sen soyle.bu

soylediklerimin simdiki iktidarla sinirlandirma

sakin.iktidarda kim var kim yok hic farketmez.

Ister en kemalist ister laik ister solcu ister

ulkucu farketmez

hirsizliga soyguna yolsuzluga

Taviz yok bu kadar basit.

Bu iktidar icerisindeki curukleri kendi

temizleyecek.

Temizlemek isine gelmiyorsa siz oy verenlerin

hizaya cekmesi lazim.bak o zaman nasil yola

geliyorlar.bu adamlari ancak siz hizaya

sokabilirsiniz disardaki muhalefetin gucu sinirli

Bu iktidar 2023 degil isterse 2053 yilina kadar

basta kalabilir temiz duzgun dogru isler

yaptiktan sonra kim itiraz eder.

• Asgari ücrete bakılacak olursa fazla bile. Katmerli bir vergi gelmesin yeter. Genelde öyle oluyor.

• "Ülke eyiye gidiyo çok şükür hamdolsun allah razı olsun hükümetimden cumhurbaşkanımdan çok eyi çok çok çok"

Amerikada 5 bin dolar olan bir araba bugün Türkiye'de vergilerden dolayı 50 bin TL ye satılıyor benzin orda 1 dolarken burda 4.5 TL

Amerikada verilen maaş Türkiye'de verilenden daha fazlayken

ve Amerikada herkesin zaten bir arabası olduğundan toplu taşımaya yatırım yapmanın mantıksız olurken

böyle bir konu açmanın kafası nedir ?

Zaten sen bir ürünü alırken ürünün parasından çok vergiye para ödüyorsun üstüne maaş alırken ondan kesiliyor birşey alıp satarken yine vergi veriyorsun . Sonra da abuk sabuk argümanlarla bakın biz ABD'den daha iyiyiz ülke eyiye gidiyor bunlar nankör falan diyorsun

Konuda paralı trollerin konusu allah aşkına kaç para alıyorsanız söyleyin 2 katını vercem yeter ki buraya gece vakti beynimi kanatacak argümanlarla gelmeyin bak bak şimdi şikayet de ederler :D :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Editor arkadas sen ne yaptin....simdi bu yazini yetkili biri gorecek..."vay demek tren bizde daha ucuz haa! hemen duzeltelim" denilerek fiyat ayari cekilecek

ABD: 0,45 Euro

Türkiye: 0,03 Euro ...

hakikaten Turkiyede ucuz....ama birkac arkadasin dedigi gibi alim gucuylede alakasi var.fiyatlar bizdede 0.45 Euro seviyesine cikartilsa binen pek kalmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 13 Haziran 2016; 9:20:00 >
  • Komik ya milli gelir aynıymış gibi "Bizde en ucuzmuş, ne güzel" diyebilecek kadar saflar var..

• Sacma bir konu hizli tren ucuzmus..

Asgari ucrette turkiyede cok ucuz

Yurt disindaki adam o pahali dedigin trene kac dolar maas alip trene veriyo sen kac Turk lirasi alip veriyosun bunuda yaz halkin parasiyla yapilan kopruden halki parayla geciren zihniyetin yaptigini icraat gosteren guzel bir ornek.

• KM başına değil alım gücüne göre hesaplanması gerek
  • Evimize hızlı trenle gidip geliyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsan canının da en ucuz olduğu ülke. Pkk beslemesi Akp yüzünden bu sabah da 2 askerimiz daha şehit oldu. Üç saatte gideceğim yere beş saatte giderim ama bu şehitlerin hesabını nasıl vereceksiniz, Pkk'ya ülkeyi işgal ettirmenin hesabını ahirette nasıl vereceksiniz onu düşünün.

• Amerikanin ort. Geliri turkiyeden 15 kat fazlaysa sorun yok.

• Paris-Nice TGV - 930km - 25 €
    Ankara-Eskisehir - 230 km - 21 €

Turkiye'deki hizli tren km basina acik ara dunyanin en pahali hizli trenidir. Aksini iddia eden cahildir.

• en azından iyi şeyler duyar olduk
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.