|
Türkiye ilk defa insansız deniz aracı ihracatı gerçekleştirdi
-
-
Ekonomide hissediliyor gerçekten ihracat rekorları kırıldığı.
-
Oturduğun yerden devriye at gözetleme yap ve üstelik basitte olsa silahı olsun müthiş bir şey.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
mavi vatanda çok işimize yarayacak insansız araçlar havada ihalarımız sihalarımız denizde sidalarımız çok aktif olacakları kesin. Ayrıca bu konuda ihrcat yapabileceğimiz ülkede çok afrika kıyılarındakiler olsun asyadakiler olsun malezya endonezya, hatta güney amerikaya bile ihraç edebiliriz. Abd güdümündeki japonyayada satabiliriz her ne kadar zor olasada
-
Henüz popüler olmadılar ama SİDA konusunda SİHA ya göre çok daha ilerdeyiz. hatta dünyadaki en iyisiyiz.
-
Ülkemiz, dünyanın laboratuvarı oldu. Son teknoloji ilaçlar için aliağada kansere, son teknoloji askeri gelişmeler için egede savaşa sürükleniyoruz. Keşke aynısı ekonomide de olsa da vatandaşa yansısa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun ülkemize.
-
daha önce hiç üretmedik satmadık bizim rekorumuz bu napalım
-
Humm enflasyonun dünya rekoru kırmadığı zamanlardan bahsediyorsun anladım.
cahape iktidar olsaydı anca heykel ihracatı yapardık
teknik olarak acaba kamikaze ida ile sida nın aynı platformda olmasının ne gibi zorlukları var acaba.
-
Hocam biz hayata küstük oğlum yaşamaktan biktim ben herhangi bir paralel evrende şimdikinden daha kötü olma ihtimali yok ki ben buraya daha iyi ilacak şeylerin destanini yazarim.
UKRAYNA savaşan bir ülke ve ülkenin komple alt yapı ve üst yapıları ruslar tarafından imha edilmiş durumda.
(GARLAR,HAVALİMANLARI ,ELEKTRİK SANTLALERİ VS.)
Bu ülkede hesaplama yapıldı. UKRAYNANIN tekrar tepeden tırnağa inşaası için gereken para 132 MİLYAR DOLAR.
Senin merkez Bankandan Çalınan Paran 128 MİLYAR DOLARR.
Gerçi sende bu karşılaştırmayı anlayacak kapasite yok gibi.
Sen heykel muhabbetiyle devam et bence..
-
İnsansız araçlar günümüz teknolojilerinin bir sonucu, her ülke örneğin Maldivler bile bir tesis kurarak bu araçların montajını yapıp "biz yaptık" diyebilir.
Ancak belli bir kesimi eğlendirmek için bunları Türkiye'nin özel bir çalışma ile başardığı bir olaymış gibi gösteriyorlar.
Neyseki artık coğunluk bu kokmuş ayakları yemiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yeniasirCHP’li Datça Belediyesi’nden denizin ortasına 10 tonluk heykel! Vatandaştan tepki çektihttps://www.yeniasir.com.tr/ege/mugla/2022/08/16/chpli-datca-belediyesinden-denizin-ortasina-10-tonluk-heykel-vatandastan-tepki-cekti
"Günümüz teknolojilerinin sonucu" Diyebildiğiniz Ürünlere ait bir haber.
Artık Belirli bir kesimin bile pes diyebildiği onları eğlendiremekten uzak gelişmeler için güzel bir örnek
Bunları yemekte seçenek
Birilerinin vizyonu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ağır derecede saçmalamışsınız. Deniz kıyısına heykel koymak için günümüzün yapay zeka teknolojisine gerek yok bu bir. İnsansız deniz aracı yapay zeka / derin öğrenme teknolojileriyle gerçekleşebilen bir araç
Deniz kıyısına belediyenin bir süs koymasını "yediğim" gibi bir varsayımda bulunmuşsunuz bu iki. O deniz süsünü ben beğenmedim, bence saçma birşey. Saçma bir örnek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
demagoji yapma
Oturduğun yerden devriye at gözetleme yap ve üstelik basitte olsa silahı olsun müthiş bir şey.
|
Ekonomide hissediliyor gerçekten ihracat rekorları kırıldığı.
|
mavi vatanda çok işimize yarayacak insansız araçlar havada ihalarımız sihalarımız denizde sidalarımız çok aktif olacakları kesin. Ayrıca bu konuda ihrcat yapabileceğimiz ülkede çok afrika kıyılarındakiler olsun asyadakiler olsun malezya endonezya, hatta güney amerikaya bile ihraç edebiliriz. Abd güdümündeki japonyayada satabiliriz her ne kadar zor olasada |
Ülkemiz, dünyanın laboratuvarı oldu. Son teknoloji ilaçlar için aliağada kansere, son teknoloji askeri gelişmeler için egede savaşa sürükleniyoruz. Keşke aynısı ekonomide de olsa da vatandaşa yansısa.
|
Benzer içerikler
- netgsm şikayet
- instagram uyku modu nedir
- instagramda taslaklar nerede
- instagram beğenileri görme
- ea play pro fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X