Şimdi Ara

Türkiye Lokasyonlu Battlefield 4 Sunucu ! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
5.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ciddi bir oluşumda bulunursanız sponsorluk yapabilirim.
  • EA nin bizi önemsediği yok ki...
  •  Türkiye Lokasyonlu Battlefield 4 Sunucu !

:S :S :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genc_Legend

Türkiye Lokasyonlu Battlefield 4 Sunucu !

:S :S :S

Server sahiplerinin yaptığı bir şey hocam bu.Belliki Türkleri sevmiyormuş
  • Up up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bir daha mesaj attım, herkez yazsın ki ilk sayfada dikkat çeksin, belki faydası olur.
  • Atın yorumları beyler,Türk server olsa süper oynanır
  • Bu isler sandiginiz kadar kolay degil.Ben firma olarak basvurdum ama trust sertifiikasi vs istiyorlar.Kisaca hic bir sekilde boyle bir kampanya basarili sonuclanamaz.Bosuna kurek cekmeyin.Her turludonanima sahip olmama ragmen trust kaybettik.Bos is bunlar suanlik....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnoxViLLeTR -- 7 Eylül 2013; 16:20:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KnoXviLLe87

Bu isler sandiginiz kadar kolay degil.Ben firma olarak basvurdum ama trust sertifiikasi vs istiyorlar.Kisaca hic bir sekilde boyle bir kampanya basarili sonuclanamaz.Bosuna kurek cekmeyin.Her turludonanima sahip olmama ragmen trust kaybettik.Bos is bunlar suanlik....

Trust sertifikası nedir? Alınması imkansız bir şey mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Archelot

quote:

Bu isler sandiginiz kadar kolay degil.Ben firma olarak basvurdum ama trust sertifiikasi vs istiyorlar.Kisaca hic bir sekilde boyle bir kampanya basarili sonuclanamaz.Bosuna kurek cekmeyin.Her turludonanima sahip olmama ragmen trust kaybettik.Bos is bunlar suanlik....

Trust sertifikası nedir? Alınması imkansız bir şey mi?

Cok zor ve mesagetli bir yol.Siz de bu isler ile ilgiliyseniz firma pm atabilirmisiniz?

• Yok sadece server açılması için destek çıkarız. Ne gerekiyor onu bilmek istedim.

• Bari trust sertifikasinin ne oldugunu yazsaydin her mesajda ustu kapali yorumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dâurkhôneg

Bari trust sertifikasinin ne oldugunu yazsaydin her mesajda ustu kapali yorumlar.

Iso standartinin internet dili diyebiliriz kisaca.Bu arada ustu kapali yorumlar karsi tarafin dusunmesini ve arastirmasini saglar.Buda kafa acar ve uykuyu giderir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnoxViLLeTR -- 7 Eylül 2013; 18:30:32 >
  • quote:

quote:

Bari trust sertifikasinin ne oldugunu yazsaydin her mesajda ustu kapali yorumlar.

Iso standartinin internet dili diyebiliriz kisaca.Bu arada ustu kapali yorumlar karsi tarafin dusunmesini ve arastirmasini saglar.Buda kafa acar ve uykuyu giderir.

Hani su bazi sitelerin altinda falan yazan trust e denilen sey mi?

• Çok doğru bir konuya değinmişsiniz. Ping dezavantajını her türk oyuncusu yaşamakta ne yazık ki. Sunucularda düşük pingli oyunlara karşı 1-0 yenik durumda başlıyorsunuz. Çok ciddi bir sorun ne yazık ki. Çözülmesi elbette ki mükemmel olur. Madem ki bu oyunu Türkiye'de satıyorsanız ve yeterli kapasitesi, oyuncusu ve imkanı varsa bence bu işin üzerine gitmeleri gerekir. Bu sorun çözüldüğü taktirde oyuncu patlaması yaşanacağını düşünüyorum. İnşallah çözülür, beklemedeyiz.
  • quote:

quote:

quote:

Hani su bazi sitelerin altinda falan yazan trust e denilen sey mi?

Aynen delikanli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • destekledim
  • Millet gidip rus key aldigi surece kusura bakmayin ama b.k acilir turkiye ye server.

• Trust sertifikası almak maliyeti çok mu yüksek ? Yada şöyle diyem yaptığınız yatırımın getirisine değmez mi ?
  • http://www.inetmar.com/ssl_sertifika.html

Sunucu portalı veya lokasyonu sahibi değilim.Geçmişte domain, host ve sunucu kiralamıştım ancak burayı incelediğimde "imkansız"mış gibi gözüken bir durum göremedim Geo-Trust veya Trust logo alımında.Yanlış mıyım? İlle de istedikleri Geo-Trust veya Trust logo ise aşırı maliyeti de yok bir firma için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoMiKaZe -- 9 Eylül 2013; 2:46:28 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.