Şimdi Ara

Türkiye Lokasyonlu Battlefield 4 Sunucu ! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
5.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Www.ea.com sitesinde sol altdaki sertifikayi goruceksiniz.Sanirim ayni seyden bahsetmiyoruz.Buna ek olarak ea guclu bir alt yapi vs istiyor.Turkiyede buda zor tabi.Hala 100 mbit hatlar var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun serverları için simetrik bağlantı olması gerekiyor, asimetrik bağlantıya göre daha pahalı olan bir hizmet, alt yapı kalitesi en önemli şeylerden biri. Örneğin 64 kişilik server için, 100 mbit download / 100 mbit upload destekli bağlantı rahatça yeterli gelir bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 9 Eylül 2013; 9:48:59 >
  • Bf3 te türk sunucu bulamadım bari 4 de olsun sonuna kadar destek
  • Türkiye'deki sunucu altyapısının 64 kişilik veya 48 kişilik BF3 sunucularını kaldırabilecek seviyede firmalara sahip olduğunu düşünüyorum.EA bu konuda pek ikna olmamış anladığım kadarıyla..
  • esl de turk clan ile beraber maçlara çıkarken inf maçlarda delirmemek elde değil.Ne kadar sağlam olursanız olun saliselik gecikmede adam sizi alıyor ve çok sinir bozucu durum.Adamın ping 1 yahu serverın üstünemi otrumuş ne yapmışsa bizde 70 ile oynuyoruz adeletmidir yani.Kesin açmamız gerekli bf4 te server ben elimden geleni maddi manevi herşeyi yaparım.Adam gibi oyun oynayalım
  • Adamlar 3-5 server için türkiyeden sunucu kiralar mı dersiniz bizimkiler belli bir dönem heves eder sonra o da söner. Almanlar gibi şirkete para basamayız biz ve 3-5 kalıcı sunucuyla kimseler bizi beslemez. Açılıp bir süre sonra kapanan lokasyonlar da bu konuda kötü bir referanstır.
  • Almanyadan server kiralayan bir çok clan var dostum Türkiye'ye açtılar mı en azından 10'a yakın clanın serverı olacaktır benim bu konudan şüphem yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer983

Adamlar 3-5 server için türkiyeden sunucu kiralar mı dersiniz bizimkiler belli bir dönem heves eder sonra o da söner. Almanlar gibi şirkete para basamayız biz ve 3-5 kalıcı sunucuyla kimseler bizi beslemez. Açılıp bir süre sonra kapanan lokasyonlar da bu konuda kötü bir referanstır.

%100 haklisin.Ben ea icin sertifika alsam cok az kisi sunucu alir.Masrafini cikartmaz.Buna ek olarak hersey maddiyat degil desek rakipler rahat birakmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILoseYourSelf

Almanyadan server kiralayan bir çok clan var dostum Türkiye'ye açtılar mı en azından 10'a yakın clanın serverı olacaktır benim bu konudan şüphem yok.

Ben sunucuların sürekliliğinden bahsediyorum saman alevlerinden değil. Belli bir dönem yoğunluk olacaktır elbette ne kadar zaman sürecek bu durum. hem saydığın clan sayısı da ancak 2 elin parmağı kadar. Hali hazırdaki aktif sunucu hizmeti veren ülkelerle bizim potansiyelimizi kıyasladığında onlarla aynı işi yapabilir miyiz bu noktada şüpheliyim. yoksa elbette bende istiyorum kendi evimizde oynayalım diye.

Bu arada endişe duyduğum tek nokta bu rabet meselesi de değil, bizim birbirimizle sorunsuz oynayabilmemiz de sorun. bunu bir çok kişi çeşitli yerlerde dile getiriyor; küfürsüz bir oyunumuz oluyor mu sayın hakimler? deli deliyi görünce çomağını saklar ya bu zırdeliliğe davetiye atmak yalansam söyleyin bu da mı gol değil sayın hakimler...

Edit: ts3 ortamında sincap vakası yaşamadan mutlu huzurlu oyun keyfini yapanları muaf tutuyorum tabi bu arada anlayan anladı

• Konuyu destekleyen herkese teşekkür ederiz. Muradımıza erdik nihayetinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asilix2606 -- 30 Eylül 2013; 16:38:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paramedic-Tr

Konuyu destekleyen herkese teşekkür ederiz. Muradımıza erdik nihayetinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Azimle ..... betonu deler abi
  • Türk lokasyonlu sunucu olursa güzel olur, yabancı clanlara karşı maç yapıldığında ping açısından 1-0 yenik başlıyorduk. Artık tr serverlarımıza davet ederiz yabancıları
  • Düşük pingin en büyük katkısı biz infantry oyunculara çok yarayacak.10 pingle 4-5 mermide rahat kill alacağız
  • funkerman kullanıcısına yanıt
    Kısaca öttürcez kanka
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkerman

Düşük pingin en büyük katkısı biz infantry oyunculara çok yarayacak.10 pingle 4-5 mermide rahat kill alacağız

Sedat Piri Reis:

"sen o kadar mermi harcamazsın ÖMERRRRR. Specta Mod ON"
  • quote:

Orijinalden alıntı: akay75

quote:

Orijinalden alıntı: funkerman

Düşük pingin en büyük katkısı biz infantry oyunculara çok yarayacak.10 pingle 4-5 mermide rahat kill alacağız

Sedat Piri Reis:

"sen o kadar mermi harcamazsın ÖMERRRRR. Specta Mod ON"

• funkerman kullanıcısına yanıt
    Keşke zamanında BF3'e yapsalardı Spectayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: setek01

Keşke zamanında BF3'e yapsalardı Spectayı.

red button on

• Bf4 de hileler basladimi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.