Şimdi Ara

Türkiye Lokasyonlu Battlefield 4 Sunucu !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
5.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Battlefield 4 ü Türkçe oynamak güzel olurdu dimi ? Ama bundan çok daha güzeli ne olurdu dersek hiç şüphesiz Türkiye lokasyonlu sunucularda BF4 oynamak olurdu. 110 ping ile atılan merminin hedefine varmadan yere düştüğü ve bir çok kullanıcının optimizasyon problemleri yaşadığı BF3 ü yavaş yavaş geride bırakırken, büyük bir heyecan ile BF4 ü bekliyoruz. Artık ping ve lag sorunlarının Türkiyede de çözülmesini ve Alman oyuncularının Alman serverlarında 5 - 10 ping ile oynamasını hayranlıkla seyretmeyi BF4 te geride bırakmak istiyoruz. İşte bu noktada, BF3 te ESL liginde haftalarca birinci sırada kalmayı başaran ve DICE'ın topluluk yöneticilerinden Daniel 'zh1nt0' Matros 'un dahi övgü ile bahsettiği Battlefield Türk Klan ın ufak fakat Türklerin desteği ile hızla büyümesini beklediğimiz bir çalışmasını görmekteyiz.
    Sadece BSC forumda açılmış olan konuda 500 tane Türk BF3 oyuncusu bulunmaktadır. Bu ping lere rağmen böyle yüksek levellere rahatlıkla gelebilen ve gerçekten kaliteli oyuncu olan Türkler artık Türkiye de bulunan serverları fazlasıyla hak etmektedir !
    Sizde Türkiyede bulunacak bir BF3 serverı istiyorsanız aşağıdaki linke tıklayıp bir yorum atarak konuya destek olabilirsiniz.BF3 Profilinziden bu haberi arkadaşlarınızla paylaşırsanız Sesimiz daha gür çıkacaktır arkadaşlar.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654625492342011/1/

Türkiye Lokasyonlu Battlefield 4 Sunucu !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asilix2606 -- 9 Eylül 2013; 12:41:11 >

• Gerekli ilgiyi gösterdim. İyi düşünmüşsünüz tebrik ederim.
  • kesinlikle destekliyorum
  • verdiğin linke yorum attım bile
  • Girmeyecek olsam da en azından ülkemize ilgi göstermeleri için katıldım ben de.
  • Ülkemiz için ciddi bir satış rakamı yakaladıkları halde gereken ilgiyi göstermemelerinden dolayı bende durumu yadırgıyorum. Beklentim her yeni oyunda artık kendi sunucularımızda boy göstermek, umarım bu kez gerçekleşir. yine de bir umutsuzluk var içimizde alışkanlık oldu galiba...
  • inş diyelim
  • Bence olmaz ama, katıldım.
  • Ben de destek verdim, önemseyeceklerini sanmıyorum ama umut işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 7 Eylül 2013; 8:24:32 >
  • güzel konu olmuş ben de yazdım
  • yaptım yorum.
  • halletik
  • Türkiye de Bf oyuncusu çok ancak yarısından çoğu rus,meksika ve hindistan keylerini kullanıyor bu yüzden EA oyunun ülkemizden satış rakamlarını az buluyor ama burada hatalı olan Türk oyuncular değil yine EA nın kendisi 69 euro ya oyun satarsan adam ugandadan bile oyunu almaya çalışır oyuncularımız bu konuda sonuna kadarda haklı..

(Ben originden alıyorum yanlış anlaşılma olmasın,ayrıca Bf4 ile ilgili playstoredan bomba bekliyorum gerçekten fiyatları cazip)
  • inşallah olur da verdigin linkte türkler ingilizceyi mahvetmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

inşallah olur da verdigin linkte türkler ingilizceyi mahvetmiş

Çat pat
  • Tam destek
  • Arkadaşım ben araştırdım;Battlefield 3 Adım; R0seWh1te Sadece söylenen şu sizin ülkenizde yeterince lisanlı ürün satışı yok bu sebepten dolayı bu talebinizi karşılayamıyoruz deniyor...ama ümit kesilmez.işte o zaman 5 ile 10 ping te oynarız...bastırın devam...
  • Mesajımı yazıp profilimde paylaştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: zZzerk

Arkadaşım ben araştırdım;Battlefield 3 Adım; R0seWh1te Sadece söylenen şu sizin ülkenizde yeterince lisanlı ürün satışı yok bu sebepten dolayı bu talebinizi karşılayamıyoruz deniyor...ama ümit kesilmez.işte o zaman 5 ile 10 ping te oynarız...bastırın devam...

keşke böyle düşünceklerine sunucu açarsak daha fazla lisanslı ürün satarız diye düşünseler
  • konun üstte kalması adına herkes destek versin ..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.