Şimdi Ara

Türkiye Lokasyonlu Battlefield 4 Sunucu ! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
0
Favori
5.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zZzerk

Arkadaşım ben araştırdım;Battlefield 3 Adım; R0seWh1te Sadece söylenen şu sizin ülkenizde yeterince lisanlı ürün satışı yok bu sebepten dolayı bu talebinizi karşılayamıyoruz deniyor...ama ümit kesilmez.işte o zaman 5 ile 10 ping te oynarız...bastırın devam...

ben o yoruma gülerim
  • Bir ata sözü vardır "İsteyenin bir yüzü kara vermeyenin iki yüzü kara" diye arkadaşlar biz toplu olarak kaç defa dile getirdik bunu herkes ilgi alakayı gösterse listemde 80 tane kişi var 80 yorum yok kaybetcek neyiniz var ki 2 kelime yazcaksınız
  • Türkiye lokasyonlu server olsun. Ancak yurtiçi altyapı da ayrıca önemli bir faktör. 110 ping konusuna gelince, İstanbul lokasyonlu oyuncular için 50-70 arası fazlasıyla server var. Asıl önemli olan ping'den ziyade jitter. Bu meseleninde çözümü altyapıdan kullanılan modeme ve santral servis sağlayıcı vb uzayıp gider.
    30 pingli Macar serverında TDm oynadım 1 pingli adam da vardı. İstabul Macaristan mesafesi ne kadar fark yaratırsa, sömürgeci Telekom'un anlayışıyla Ankara İstanbul,İZmir İstanbul farkı da o şekilde (1/30 gibi) olur. Bunun daha ötesi de mevcut. İstanbul'da bile 5-25 arası değişebilir. Aynı mahallede bir sitede fiber vardır mahallenin geneliyse bundan yoksundur.
  • ayrıca oyunda gösterilen ping de tutarsız, fazla güvenmeyin derim.
    bir ingiliz sunucusu var ona nezaman girsem 3-5 dakika sonra yüksek ping yüzünden atılıyorum.
    adamlar 100 üzeri ping olunca atıyorlar oyundan, ne hikmetse oyun benim pingimi o sunucuda hiçbir zaman 100 göstermedi.
    genelde 60 ile 85 arası oynuyorum orada, en azında oyun böyle gösteriyor.
    neyi, nasıl, neyle ve neye göre ölçüyorlar bilmem ama görünen her zaman gerçeklerle örtüşmüyor demek ki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 4 Nisan 2013; 9:03:36 >
  • konuyu daha fazla arkadaş görsün diye up
  • up
  • vallah bu aralar pingler 60 civarı oldu bence türkiye lokasyonu yapıldı veya ttnet upload hızımızı arttırdı hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaleyDeskop

vallah bu aralar pingler 60 civarı oldu bence türkiye lokasyonu yapıldı veya ttnet upload hızımızı arttırdı hayırlısı

Bende zaten max 70 ping ile oynuyorum 40-50 arası ping'li server çok ancak inandırıcı gelmiyor duvarın arkasına geçiyorum adam hala beni vuruyor.
  • konuya destek.up
  • yazdık bakalım hayırlısı
  • EDİT :
    BF 4 için Türkiye lokasyonlu server istiyoruz...
    Düşük ping ve lagsız bir oyun...
    İmza Toplama Kampanyası için buraya tıklayın...
    BF forumdaki konuya destek için buraya tıklayın...

• umurlarında değil adamların. bf4 almayacağım türk lokasyonlu server olmazsa. yahu ping test ediyorum 5-9 arası çıkıyor. mecbur alman vs. gavur sunucularına giriyoruz ping 10 kat artıyor. lanet olsun bu oyunda emeği geçenlere. allah bin bir türlü belalarını verir inşallah. nooblara ölmek koyuyor insana. 10 pingli adamla 100 pingli adam eşit olmuyor malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atillacan5

umurlarında değil adamların. bf4 almayacağım türk lokasyonlu server olmazsa. yahu ping test ediyorum 5-9 arası çıkıyor. mecbur alman vs. gavur sunucularına giriyoruz ping 10 kat artıyor. lanet olsun bu oyunda emeği geçenlere. allah bin bir türlü belalarını verir inşallah. nooblara ölmek koyuyor insana. 10 pingli adamla 100 pingli adam eşit olmuyor malesef.

Kardeşim bizim umurumuzda mı adamların umurun da olsun koca Türkiye imza kampanyası 88 kişi katılmış. Şu forumda o kadar adam var yorum atan ping'den oynayamıyoz Duvarın arkasına geçiyoruz vuruyorlar felan diye ama yoklar ne hikmetse bir şey yapacağız dediğimiz zaman.

https://www.change.org/tr/kampanyalar/ea-games-dice-gameserver-we-want-to-server-in-turkiye-battlefield-3-4
    https://www.gameservers.com/order/step2.php?game=150&type=public&players=16

Ping ile oynamak istemeyen adam mailini girecek ben bütün iş yerindeki arkadaşların mailini kendi 3 mailimi çevremdeki insanların mailini girdirdim çok mu zor hepsi 10 dk tuttu ama bizim Türk milleti çok görülmez

• Rıfat kardeşim siz üstünüze düşeni yapıp konuya ön ayak oldunuz. biz de imzamızı attık olay bu. Türk oyuncularının profilini irdelemeye kalkarsak ağlarız burda hep beraber. Arkadaş konuyu başlatmış ilk adımı atmış, biz de imzamızı attık... haa olur olmaz o başka. olmazsa senden benden çok şu anda oyundan dert yananlar ağlar bize her yol ROMA...
  • quote:

Orijinalden alıntı: akay75

Rıfat kardeşim siz üstünüze düşeni yapıp konuya ön ayak oldunuz. biz de imzamızı attık olay bu. Türk oyuncularının profilini irdelemeye kalkarsak ağlarız burda hep beraber. Arkadaş konuyu başlatmış ilk adımı atmış, biz de imzamızı attık... haa olur olmaz o başka. olmazsa senden benden çok şu anda oyundan dert yananlar ağlar bize her yol ROMA...

Abimsin :) Aslında EA taciz etsek ? Türkiye Ofis açmalarıda gerekliymiş herhalde

• olmaz o iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: akay75

olmaz o iş

Ağlamayana meme yok abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILoseYourSelf

quote:

Orijinalden alıntı: atillacan5

umurlarında değil adamların. bf4 almayacağım türk lokasyonlu server olmazsa. yahu ping test ediyorum 5-9 arası çıkıyor. mecbur alman vs. gavur sunucularına giriyoruz ping 10 kat artıyor. lanet olsun bu oyunda emeği geçenlere. allah bin bir türlü belalarını verir inşallah. nooblara ölmek koyuyor insana. 10 pingli adamla 100 pingli adam eşit olmuyor malesef.

Kardeşim bizim umurumuzda mı adamların umurun da olsun koca Türkiye imza kampanyası 88 kişi katılmış. Şu forumda o kadar adam var yorum atan ping'den oynayamıyoz Duvarın arkasına geçiyoruz vuruyorlar felan diye ama yoklar ne hikmetse bir şey yapacağız dediğimiz zaman.

https://www.change.org/tr/kampanyalar/ea-games-dice-gameserver-we-want-to-server-in-turkiye-battlefield-3-4
    https://www.gameservers.com/order/step2.php?game=150&type=public&players=16

Ping ile oynamak istemeyen adam mailini girecek ben bütün iş yerindeki arkadaşların mailini kendi 3 mailimi çevremdeki insanların mailini girdirdim çok mu zor hepsi 10 dk tuttu ama bizim Türk milleti çok görülmez

hemen dolduruyorum şimdi ve tüm arkadaşlarıma yolluyorum linki.

• Adam akıllı ses getiremedikten sonra bana da olmayacak gibi geliyor bu iş. 80-90 kişiyle hele hele mümkünatı yok. En azından o sayıların yanına birkaç sıfır eklenecek kadar çok kişinin istekte bulunması gerek ki o zaman bile dikkate alacaklarını düşünmüyorum. Üzerime düşeni yapıp imzamı attım ama umarım aylar sonra Türkiye Sunucuları açılır da ben de bu mesajı düzenleyerek umutsuz olmamak gerektiğini söylüyor olurum.
  • Hadi beyler TR lokasyonlu server olursa size benden 64 kislik server!!!!
    Up!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.