Şimdi Ara

Türkiye Maarif Vakfına 684 Milyon TL Kaynak Ayrıldı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne güzel memleket, toplan. Okul yapıcaz ayağına kur vakfı. cukkala paraları :)

"Bugünkü resmi gazetede, "Türkiye Maarif Vakfına" Milli Eğitim bütçesinden bu yıl için 684 milyon liraya kadar kaynak aktarılabileceğini belirten Cumhurbaşkanı kararı yayımlanmıştır!"

Haber Port
    MEB'den Maarif vakfına 684 milyon TL kaynak kararı
    https://haberport.com/egitim/meb-den-maarif-vakfina-684-milyon-tl-kaynak-karari-h30163.html

• köy okullarında tahta almak için öğretmenler aralarında para biriktirip öyle alabiliyorlar ancak.

sonra kara paralarını aklamak için vakıflara aktarılan şu paraları görünce midem bulanıyor. yazık. söğüşleye söğüşleye bitiremediler koskoca ülkeyi. ibb'yı kurtarıyorsun, eğitim bütçesinden cumhurbaşkanlığı kararıyla söğüşlemeye devam ediyor adamlar. hiç bir şekilde kurtuluş yok.

o kadar atama bekleyen öğretmen var, okulu olmayan köyler var, yetersiz okullar varken, paraların gittiği fetöden hallice yapılanmalara bak. çıldırmamak elde değil. haram zıkkım olsun.
    Temel ihtiyaçlardan tuvalet arızalı okulda ve yaptırılmıyor milli eğitim tarafından. Okulun panolarını filan hep biz kendimiz yaptırdık. Soba kovaları delindi kendimiz aldık ve daha bir sürü şey var daha böyle. İlçe milli eğitime gittiğimizde para yok diyorlar şube müdürleri, her yere borcumuz var diyorlar kendiniz halledin diyorlar. Sonra da paraları vakıflara aktar.....
  • köy okullarında tahta almak için öğretmenler aralarında para biriktirip öyle alabiliyorlar ancak.

sonra kara paralarını aklamak için vakıflara aktarılan şu paraları görünce midem bulanıyor. yazık. söğüşleye söğüşleye bitiremediler koskoca ülkeyi. ibb'yı kurtarıyorsun, eğitim bütçesinden cumhurbaşkanlığı kararıyla söğüşlemeye devam ediyor adamlar. hiç bir şekilde kurtuluş yok.

o kadar atama bekleyen öğretmen var, okulu olmayan köyler var, yetersiz okullar varken, paraların gittiği fetöden hallice yapılanmalara bak. çıldırmamak elde değil. haram zıkkım olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 4 Mart 2020; 10:49:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

köy okullarında tahta almak için öğretmenler aralarında para biriktirip öyle alabiliyorlar ancak.

Yazdıklarınıza katılmamak elde değil zaten bunlara bela okumaktan bizimde işlerimiz yolunda gitmiyor
  • Bunlarda suç yok.Suç tüm bunları gördükleri halde hala daha peşlerinden gidenlerde.Adamlar herşeyi açık açık yapıyor.Buna rağmen hala daha oy alıyorlarsa ne diyebilirsin ki?Suçlu onlar değil suçlu tüm bunları gördükleri halde peşlerinden giden kitlede...
  • Temel ihtiyaçlardan tuvalet arızalı okulda ve yaptırılmıyor milli eğitim tarafından. Okulun panolarını filan hep biz kendimiz yaptırdık. Soba kovaları delindi kendimiz aldık ve daha bir sürü şey var daha böyle. İlçe milli eğitime gittiğimizde para yok diyorlar şube müdürleri, her yere borcumuz var diyorlar kendiniz halledin diyorlar. Sonra da paraları vakıflara aktar.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.