Şimdi Ara

Türkiye'nin dördüncü sondaj gemisinin adı açıklandı! Geminin özellikleri neler? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
1
Favori
2.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İnsanların tarih bilgilerini dizilerden aldığını referans alıp sağa sola hakaretler sallamak senin std bir etkinliğin sanmıştım...

Kusura bakma kanka Türkiye'nin dördüncü sondaj gemisinin adı açıklandı! Geminin özellikleri neler? 

• narkotik_1989 N kullanıcısına yanıt

islamın ilk emri OKU dur

okumayınca taliban gibi denyolara dönüşüyorsunuz hırbo seni

kesin cemaatcisin.iyi bademliyolar galiba beyninizi yiyorsunuzTürkiye'nin dördüncü sondaj gemisinin adı açıklandı! Geminin özellikleri neler? 

1 karış musulun derdşne düşenler,türkiyenin 2 katı toprağını kaybedenlere tapıyor

Türkiye'nin dördüncü sondaj gemisinin adı açıklandı! Geminin özellikleri neler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• scorpion3560 S kullanıcısına yanıt

O zaman Mustafa Kemal de Musul ve Kerkuk + adaları kaybetti diyeceksin abisi Türkiye'nin dördüncü sondaj gemisinin adı açıklandı! Geminin özellikleri neler? 

• narkotik_1989 N kullanıcısına yanıt

he he atatürk kaybetti Türkiye'nin dördüncü sondaj gemisinin adı açıklandı! Geminin özellikleri neler? 

2010 dan beri sözcü gazetesi adalar işgal ediliyor derken daşak geçiyordunuz noldu?

montröye de bok atıyordunuz bir savaşta hemen montröye sarıldınız

1 seneniz kaldı.hem lozan filan 100 .yılıymış ya

hemmsiz hemde yalanlarınız tarihe gömülecek az kaldı

anaptan farkını kalmayacak

• venomboy_85 kullanıcısına yanıt

ula bu konuda da atıp tutuyorsun ak mütahit! Türkiye'nin dördüncü sondaj gemisinin adı açıklandı! Geminin özellikleri neler? 

istediğini zırvala en son 31 martı bastıran paşanın abdülhamit için olan ses kaydı yayınlandı sizi tarihçi murat bardakçı tarafından. Türkiye'nin dördüncü sondaj gemisinin adı açıklandı! Geminin özellikleri neler? 

hacı zormala. o kapasite yok bunlarda. ama ne varsa yeni nesilde var. yoksa aç kalsalar da akıllanmaz. zaten vitamin ve protein eksikliğinden bu haldeler. birde deli gibi 4er 5er üreyerek büyük şehirleri istila ettiler.

ama internet çağı. kendi nesilleri de görüyorlar artık neyin ne olduğunu :) lakin bu dinazor ve odun nesil aç kalsa da vazgeçme. onlar için ilk hedef cennete gidip 72 bakire. bu yüzden de malum şahısla analarını altlı üstllü bassalar yine analarını suçlarlar :) bu zihniyette bir kesime ne anlatabilirsin.

• akp lilerin abdulhamit sevgisini anlamıyorum.

o kadar osmanlı padişahı var neden bu ismi kullanmakta ısrar ediliyor anlamadım gitti.

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Yok be kanka sadece temel eğitimimde aldığım tartih bilgilerimi kullanıyorum.

E tabi devamsızlık yapanlar, sınıfta kalanlar, başarısız olanlar unutmuş veya hiç öğrenememiş olabilir.

Sana Yüksek Mühendis olduğumu söylemiştim. Bir kişinin yüksek mühendis olana kadar kaç sene okuduğunu ve hangi dersleri gördüğünü bilmeden yorum yaparsan yine böylr taca çıkarsın Türkiye'nin dördüncü sondaj gemisinin adı açıklandı! Geminin özellikleri neler? 

E tabi diğer konuda rezil olduğun için farklı konularda beni araştırıp bu adama ne iftira atıp ne laf söylerim nasıl çamur atarım hallerini anlayabiliyorum Türkiye'nin dördüncü sondaj gemisinin adı açıklandı! Geminin özellikleri neler? 

istediğini zırvala

Atalarımız hakkında genel görüşümü belirtmiştim. E tabi yırtık dondan çıkarak konuya ortasından dalınca neyi anlatmak istediğimi bilmediğinden dolayı atalarımdan birine hakaret edebiliyorsun.

Sıkıntı yok, bu konuda senin gibi garip zihniyetini kusanlardan çok var. Katli vaciptir diyen bile var, trenlere doldurup hitler gibi soykırım yapıp sabuna döndürenler bile var.

Senin bana hakaret etmen hafif kaçıyor yani. Artık DH'de kelle alıyorlar. Geri kalmışsın. Please update your firmware Türkiye'nin dördüncü sondaj gemisinin adı açıklandı! Geminin özellikleri neler? 

Her zaman söylerim

Doğru ve temiz bilgi Türkiye'nin dördüncü sondaj gemisinin adı açıklandı! Geminin özellikleri neler? 

Ne diyorduk?

Heh oku Türkiye'nin dördüncü sondaj gemisinin adı açıklandı! Geminin özellikleri neler? Okumayınca Yunanlılar gibi oluyorsunuz...Neydi? Heh beyin bademleme Türkiye'nin dördüncü sondaj gemisinin adı açıklandı! Geminin özellikleri neler? 

Kusura bakmayın arkadaşlar. Aynı bilgiyi tekrar atmak zorunda kaldım.

Ne yazıkki atalarıma dil uzatanlar forumu doldurmuş.

Anayasaya dayalı meşrutî bir idare kurmak isteyen ve bu yüzden Abdülaziz ile V. Murad’ı tahttan indiren Midhat Paşa ve arkadaşlarıyla anlaşan II. Abdülhamid, 31 Ağustos 1876 Perşembe günü tahta çıktı. Bu sırada devlet en buhranlı günlerini yaşıyordu. Abdülaziz devrinde başlamış olan Bosna-Hersek ve Bulgar ayaklanmalarına V. Murad devrinde Sırbistan ve Karadağ muharebeleri de eklenmişti. Bu isyanları kışkırtan ve destekleyen Rusya “Şark meselesi”ni halletmek üzere fırsat kollamakta idi. Malî imkânsızlıklar yüzünden isyanlar bastırılamıyordu. Abdülaziz’in son yıllarında Mahmud Nedim Paşa’nın dış borçların ödenmesiyle ilgili kararı, Avrupa’da büyük tepkilere yol açmış ve bu yüzden yeni bir yardım alınması imkânsızlaşmıştı. Avrupa kamuoyu Osmanlı Devleti aleyhine dönmüş durumda idi.

malum şahısla analarını altlı üstllü bassalar yine analarını suçlarlar

TEŞEKKÜRLER DH VE BECERİKSİZ ADMİNLERİ Türkiye'nin dördüncü sondaj gemisinin adı açıklandı! Geminin özellikleri neler? Bize bu mesajları okutturacak kapasitede karaktersiz adamları barındırıyorsunuz...

• BalkanGöçmeniBirBey kullanıcısına yanıt

Diğerleride kullanılıyor. Saçma sapan bir yorum olmuş...

Sondaj gemileri ve sismik araştırma gemilerine bakabilirsiniz

Veya köprülerin isimlerine...

Not: Sismik Araştırma gemilerinin isimleri komutanlardan gelir...

• bunu ben demiyorum. şimdi video mu koyalım? bunu belli seçmen kitlesi söylüyor. Ben işin daha dallanıp budaklanmaması için videoları da koymuyorum. Yoksa içinde adı da geçiyor. Keza ben orada kimi örnek gösterdiğimi de anlamadıysan, yazık nasıl yüksek mütahit olduysan artık. Türkiye'de eğitim bitmiş ...

hacım internet var. resmi kayıtlar var. bak öyle 100 yıl öncesinin akit çakması reza nur referanslı gazetesi vs değil la. osmanlı saray mühürlü sultanın abdülhamit'in mesela berlin imzalanırken neler yapmış bir bak. kıbrıs ingilize verilirken neler yapmış bir bak... 50 yaşında kaçıncı 18lik hatunu almış bir bak. yani gardaş internet kullanabiliyorsun :) büyük mütehitsin... sorumu da cevaplamadın gerçi.

hadi mütahit yüksek arkadaş; seni %100 güdümlü yaptığımıza inandıran nedir?

sorumu da cevaplamadın gerçi.

Kendileri sorar sorar, konuları çarpıtır, demagojileri kendilerinden daha bilgili kişilerce yıkılır, yeni ve saçma sorularla konuyu dağıtır...Kendisini adam yerine koyup tüm sorular cevaplanır ama o gelir sana ak müteahit der. Türkiye'nin dördüncü sondaj gemisinin adı açıklandı! Geminin özellikleri neler?  Benim sorularıma tek cevap verememesini bir kenara bırakıyorum Türkiye'nin dördüncü sondaj gemisinin adı açıklandı! Geminin özellikleri neler? 

Sana sadece acıyorum. Hafta sonumu eğlenceli hale getirdiğin için ise teşekkür ediyorum Türkiye'nin dördüncü sondaj gemisinin adı açıklandı! Geminin özellikleri neler? 

Neyse. Beni tüm konularda takibe devam et. Fanlarım olduğunu bildiğim beni gururlandırdı Türkiye'nin dördüncü sondaj gemisinin adı açıklandı! Geminin özellikleri neler? 

sen bana şunu yazmadın mı ? "İnşaat ve Çevre ÇAP Yüksek Endüstri"

hacı artık hanginiz ile konuşuyorsam biriniz inşaatçi diğieriniz çapcı ... bilmediğiniz konular hakkında çok yazıyorsunuz. sonra işler karışıyor anlaşılan :) dediğim gibi ... soru sordum cevap yok. çünkü konu hakkında da bilgi yok.

Saydım 6 soru sormuşsun cevaplamışım Türkiye'nin dördüncü sondaj gemisinin adı açıklandı! Geminin özellikleri neler? 

Benim sorduklarıma tek cevap alamamışım

Üzerine konuları çaprıtmışsın

Üzerine başka konuya verdiğim yoruma ortasından dalıp hakaretvari ithamlarda bulunmuşsun

Ne diyorum?

Benim lisans ve lisansüstü ne yaptığımı nereden biliyorsun? Çünkü sorduğun soruya cevap verdim. Burada kendi kendini taca çıkartıyorsun bana gerek bile yok Türkiye'nin dördüncü sondaj gemisinin adı açıklandı! Geminin özellikleri neler? 

He eğer bilmediğim konularda yazıp yazmama kuralını lisans ve lisansüstü diplomalarla ilişkilendiriyorsan... ağzının payını verdiğim konu savunma sanayi, diğeri tarih. EE sen necisin? Hem Tarihçi hem Elektronik Mühendisi mi? Tabiki HAYIR Türkiye'nin dördüncü sondaj gemisinin adı açıklandı! Geminin özellikleri neler? Bu kapakla sana iyi haftalar. Biraz ağır olmuş olabilir. Kusura bakma sen kaşındın Türkiye'nin dördüncü sondaj gemisinin adı açıklandı! Geminin özellikleri neler? 

Alıntı

metni:
    Not: Sismik Araştırma gemilerinin isimleri komutanlardan gelir...

bunu öğrendiğim iyi oldu.

sanırım avrasya tünelinde isim verme konusunda atatürk ile abdulhamit adları konusunda tartışma çıkmıştı sanırım rafa kalktı. abdulhamit isim verme merakı nedir çözemedim gitti. bu konuda kemalistlerle yarış halindesiniz.

konuşulacak çok konu varda aktroller beni kemalist oktrolller de beni atatürk düşmanı ilan ederek görüş karmaşıklığı yaşamasınlarda.Türkiye'nin dördüncü sondaj gemisinin adı açıklandı! Geminin özellikleri neler? 

• Beni neden hemen bir kesime iteledin anlamadım.

Yanlış yorumlarını doğru bilgilerle taca çıkarttığım için mi beni hemen Kemalistlerle yarış haline girenlere (karşıt görüş ne onuda anlamadım) iteledin. Bu nasıl bir acizliktir. Türkiye'nin dördüncü sondaj gemisinin adı açıklandı! Geminin özellikleri neler? 

Seni sevdim hadi sana bir şans vereyim

abdulhamit isim verme merakı nedir çözemedim gitti

Bu cümleyi kurabiliyorsan Abdulhamit isminde mega proje, büyük proje vs işlerden en az 3-5 tanesine verilmiş olmalıki mantığa otursun.

Buyrun isimler ve projeleri bekliyorum Türkiye'nin dördüncü sondaj gemisinin adı açıklandı! Geminin özellikleri neler? 

• ben de mühendisim. benim de master eğitimi almışlığım vardır babbo... bu gardaşın da ihtisaslıdır aha ...

emmmaaaa... hacı ben normal olarak ilk sorduğum soruya dönüyorum. Neden %100 yerli milli ak partili füze yapabileceğimize inanıyorsun?

• BalkanGöçmeniBirBey kullanıcısına yanıt

hacı boş yapma. oktroll mroll bilmem ama kemalizm'in ne olduğunu ingiliz haritasında görebilirsin.

zamanında ingilizleri boynuna sarılarak karşılayan abdülhamitçileri de biliriz.

amma boş yaptınız ha :)))) gomünistleri ve dincileri anlarım ... Atatürk'ü sevmezler ideolojik olarak da ... bu yeni nesil liberal sosyalistler :) amerikancı mı yoksa çegueracı mı anlayamadım ... ama bu tarafın da diğer ikisi gibi Atatürk karşıtı olduğu ap açıktır.

Dur biraz daha çıldırtam gomünisti , dinciyi, sosyalist liberali :

karşınızda son EMİR Atatürk ve sahip olduğu TİMUR HAN'ın kılıcı!

en son Timur diyince bizim nakşici, sülocu ve feslinin müritleri titreşiyordu emmaaaa Türkiye'nin dördüncü sondaj gemisinin adı açıklandı! Geminin özellikleri neler? 

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.