o yorumlara baktım şikayet oluşturmamışsınki. ondan sonra dh a laf ediyorsun. |
Türkiye'nin dördüncü sondaj gemisinin adı açıklandı! Geminin özellikleri neler? (8. sayfa)
-
-
DH'de kimseyi şikayet etmem
-
Anasayfa haberlerinde siyasete meyilli konularda hep seni görüyorum.
Ne yazıkki o insanların her konuyu siyasete evirmesinden kaynaklı.
Canlı yayında siyaset programında sık sık birini görüp gerçek hayatta siz busunuz demek fanlık değil ünlülüktür.
Hadi itiraf et
sana müjdeli haberi vereyim dh da ünlü oldun
Bak senin hatanı (anlayacağın dilden taca çıktığın kısmı) anlatayım. Bana hakaret ediyorsun, ağzının payını alıyorsun ama durmuyorsun ve bunun üzerine benim daha önce yaptığım yorumlar hakkında atıp tutuyorsun, bu konuda da ağzının payını alıp konuyu üzerinden atarak, liseli gençler gibi "meşhur oldun el salla" tarzında yorumlara dönüyorsun. Şimdi ben sana ne diyim. Üzücü
Seni hangi konuda görsem aktrollükte(hafifletirsem akp sempatizanı) general rütbesinde birşeysin.üzgünüm .
E E yok anlamamış Bak rütbede takmış. Hadsizliğe devam yani
sana oktroll diyeni görmedim.
İşte takip edersin en sevdiğim fanım. İyi takip et ama. Başarısız fan istemem. Çekerim kulağını
sordum ofsayt. üzgünüm
Benim sormama gerek yok. Senin yandaşlara ihtiyacın var. Buda aciz itirafın olsun.
Ne demiştim NET GOL Zorlama çıkartamazsın...
-
Alıntı
metni:Bak senin hatanı (anlayacağın dilden taca çıktığın kısmı) anlatayım. Bana hakaret ediyorsun, ağzının payını alıyorsun ama durmuyorsun ve bunun üzerine benim daha önce yaptığım yorumlar hakkında atıp tutuyorsun, bu konuda da ağzının payını alıp konuyu üzerinden atarak, liseli gençler gibi "meşhur oldun el salla" tarzında yorumlara dönüyorsun. Şimdi ben sana ne diyim. Üzücü Hakaret falan etmedim. Sen bana bilgi verdin eyvallah dedim ama bunu ağzının payını almakla nitelendirdin.(hadsizlikle suçlayanın hadsizlik yapması) önceki konulardan tanıdığımı söyledim ve buna göre yorum yaptım. sen de beni fanımmış gibi nitelendirdin. ben de sana fanlık değil gördüğümü söyledim. fanlarım artıyor diyorsun ben de sana eee o halde ünlüsün dedim. sen de beni liseliler gibi cevap verdiğimi itham ediyorsun. küçümseyip beni kışkırtmaya çalışıyorsun YEMEZLER. senin o kışkırtmaların bana sökmez.
Alıntı
metni:Hadsizliğe devam yani konu öyle bir yere kadar geldi ki hadsizlik etmiş olabilirim. hani derler ya dinime laf eden müslüman olsa haddime laf atan haddini bilse.
Alıntı
metni:İşte takip edersin en sevdiğim fanım. İyi takip et ama. Başarısız fan istemem. Çekerim kulağını ben seni konularda gördüğümü söyledim sen beni fanım olmakla nitelendirdin.
Alıntı
metni:İyi takip et ama. Başarısız fan istemem. Çekerim kulağını bu yaptığın hadsizlik değil midir. senin gibi biri olsaydım ben buna gol(taça çıkardım adı her neyse...) attım derdim.
Alıntı
metni:Benim sormama gerek yok. Senin yandaşlara ihtiyacın var. Buda aciz itirafın olsun. ofsayt. üzgünüm.
Alıntı
metni:Ne yazıkki o insanların her konuyu siyasete evirmesinden kaynaklı. bak bu doğru ama sende az değilsin. itiraf et
Alıntı
metni:Hadi itiraf et itirafımı hadsizlik olarak nitelendirirsin ama eğer çok merak ediyorsan merakından ölüyorsan aklı başında , mantıklı yorum yapan akp sempatizanısın derim. bu bir fanlık değil bu bir üye hakkında şahsi yorumum derim. mantıklı yorumlara açığım
-
şikayet oluşturman lazım ki işlem yapsın
sende yediğin hakaretleri eyvallah dersen yönetim de bunu rahatsızlık olarak algılamaz.
seninki şuna benzer
dükkanıma hırsız girdi ihbar etmedim ama polis suçlu. ihbar veya şikayet etmemişsin ki polis işlem yapsın
değil mi @gun
-
Ben bana hakaret vs gibi konulardan bahsetmiyorum
İnsanlar alenen küfür ediyor
İnsanlar alenen kelle alıyor
İnsanlar alenen Hitler'in Yahudileri sabun yaptığı soykırımları burada ballandıra ballandıra anlatıp belli bir kesime yapılması gerektiğini söylüyor
Kusura bakma bunları adminler şikayet olmadan görüp gereğini yapmalıdırlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X