Şimdi Ara

Türkiye'nin dördüncü sondaj gemisinin adı açıklandı! Geminin özellikleri neler? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
1
Favori
2.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açın camları açın pencereleri doğal gaz bedava bedava

https://www.youtube.com/watch?v=AXtz7YWzk7g&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batar B kullanıcısına yanıt

Adalar Lozan'dan önce gitti. O antlaşma da Lozan'da yapıldığı için karıştırılır hep.

• o isim konulduğu için hiç mutlu olmadım hatta üzüldüm :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • narkotik_1989 N kullanıcısına yanıt
    Sende arap versiyonusun

Tum araplardan nefret ediyorum ve onlardan gelen her seyi reddediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeen -- 16 Haziran 2022; 9:53:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • genomcrowaren G kullanıcısına yanıt

Abdülhamit Han göreve geldiğinde Osmanlı Rus savaşı devam ediyordu ve kaybedilmek üzereydi. İlk yıllarında kaybedilen topraklar ona mal edilemez. Ayrıca Kendisi idareyi ele aldıktan sonra bir karış bile toprak kaybetmemesi ve kendisine darbe yapıldıktan sonra devletin çökmesi kendisinin ne kadar başarılı ve deha sahibi bir lider olduğunun kanıtıdır.

• Asıl sondaj vatandaşın cebinde

• Ya yaşın küçük ya ergensin ya da tarihten zerre çakmıyorsun.

• genomcrowaren G kullanıcısına yanıt

Yaşın küçük olan ve/veya tarihten zerre çakmayanlar için kısa bir alıntı

Anayasaya dayalı meşrutî bir idare kurmak isteyen ve bu yüzden Abdülaziz ile V. Murad’ı tahttan indiren Midhat Paşa ve arkadaşlarıyla anlaşan II. Abdülhamid, 31 Ağustos 1876 Perşembe günü tahta çıktı. Bu sırada devlet en buhranlı günlerini yaşıyordu. Abdülaziz devrinde başlamış olan Bosna-Hersek ve Bulgar ayaklanmalarına V. Murad devrinde Sırbistan ve Karadağ muharebeleri de eklenmişti.

• narkotik_1989 N kullanıcısına yanıt

beynini pazarda satsan 1 liraya alıcı olmaz.

• scorpion3560 S kullanıcısına yanıt

Aynı bilgiyi sanada vereyim kanka

Anayasaya dayalı meşrutî bir idare kurmak isteyen ve bu yüzden Abdülaziz ile V. Murad’ı tahttan indiren Midhat Paşa ve arkadaşlarıyla anlaşan II. Abdülhamid, 31 Ağustos 1876 Perşembe günü tahta çıktı. Bu sırada devlet en buhranlı günlerini yaşıyordu. Abdülaziz devrinde başlamış olan Bosna-Hersek ve Bulgar ayaklanmalarına V. Murad devrinde Sırbistan ve Karadağ muharebeleri de eklenmişti.

• İtibarsızlaştırma kampanyası yapanlar, ilk indirim ve işin kaymağını yemede en önde koşanlardır...

kusura bakmayın,alıntı yapamıyorum.

Kendisinin, doğruları söyleyenlere karşı alerjisi varda, hemen engelliyor Türkiye'nin dördüncü sondaj gemisinin adı açıklandı! Geminin özellikleri neler? 

Türkiye'nin dördüncü sondaj gemisinin adı açıklandı! Geminin özellikleri neler?
  • Muhalefet olayım derken neden vatanımızın, devletimizin yaptığı doğru şeyleri eleştiriyoruz?

Şu yapılan şeyler basit şeyler değil. Bu konular karın açlığından, dövizden, ekran kartından daha önemli şeyler.

Muhalefet olacağım derken başka bir şey olmayın yahu.

Güzel gelişmelere de güzel dememiz, tebrik etmemiz gerekiyor. Diğer türlü eleştirdiğimiz kesimden daha kötü bir duruma düşüyoruz.

• harika, peki hangi limanda çürüyeceği de belli mi?

• venomboy_85 kullanıcısına yanıt

ya barzo herif.koca ülkeyi bitik halden alıp yeni ülke kuran atatürkü musul yüzünden 100 yıldır eleştiren hırbolarsınız

iş size gelince yok abdülhamitten önce çıkmış savaş,

tarih öyle yazılmaz.daha bunu anlayacak beyniniz yok

tarih sonucu yazar.

aynı fenerbahçe gibisiniz işte.olmayan şampiyonluklardan yıldız takan fenere benziyorsunuz

ortada başarı yok.akplilere sorsan en iyi padişah abdülhamit Türkiye'nin dördüncü sondaj gemisinin adı açıklandı! Geminin özellikleri neler? 

• scorpion3560 S kullanıcısına yanıt

O zaman mantıklı bi cevap ver bakalım. Sultan idareyi ele aldıktan sonra ülkenin en buhranlı döneminde 30 yıl görev yaptığı halde neden tek bir karış toprak bile kaybetmedi? Dahası onu darbeyle görevden indiren yine "selanik" kökenli ittihat ve Terakki hareketi ülkeyi savaşa sokup Musul ve Kerkuk de dahil şimdiki Türkiye nin bilmem kaç misli toprak kaybetmesine sebep oldu. Bu "selaniklilere" söyleceyecegin herhangi bir sözün var mı?

• Long Nightt kullanıcısına yanıt

Zerre ilgilenmiyorum demedim. Dediklerinize zerre katılmıyorum dedim. Özellikle de 1. Yorumunuzdakilere.

Özellikle de değerlendirmelerinizde hakkaniyetli ve objektif olmadığınızı gördüm ve Gayet anlaşılır şekilde de ornekledim. Ha siz de buna zerre katılmayabilirsiniz.

Sorun yok. Okuyan kararini versin.

• venomboy_85 kullanıcısına yanıt

Olum tarih okuyabilmek elitistlik değildir lan ne hırtı adamlarsınız. Her vatandaşın yapabiliyor olması gereken std bir etkinliktir.

• ona97 O kullanıcısına yanıt

okumaktan aciz adamlarsınız olum siz, acınacak adamlarsınız. Hepiniz aynı botlarsınız işte, ikiside gelmiş bana elit yaftası yapıştırmaya çalışıyor. Hadi abicim başka kapıya, buradan size ekmek çıkmaz yallah.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.