Şimdi Ara

Türkiye’nin en çok indirilen haber uygulaması Bundle yenilendi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 516 bin takipçisi ile Donanım Haber'in en sevilen mecralar arasında olduğu Bundle’ın yaklaşık 1 yıldır beklenen yeni versiyonu nihayet yayınlandı. Bundle 2.0 tamamen yenilenen arayüzüyle eskisinden de üstün bir kullanıcı deneyimi sunuyor!

Bundle dünyanın dört bir yanından 10 bin’in üzerinde yayıncıyı kullanıcılara sunan bir içerik platformu. Hem kullanıcının dilediği mecralardan kişisel bir haber akışı oluşturmasını sağlıyor hem de önemli son dakika gelişmelerini anlık bildirimlerle iletiyor. Gündem, teknoloji, spor, finans, eğlence, köşe yazarları gibi 22 farklı kategoriden ve Türkiye’de aklınıza gelebilecek her kaynaktan her gün on binlerce içerik Bundle’da yer alıyor.

Tamamen Türk bir ekibin elinden çıkan Bundle, Almanya, Fransa, İngiltere ve Amerika’da da çok sayıda kullanıcıya sahip. Kullanıcı skoru 4.5 yıldız olan Bundle, Play Store tarafından geçtiğimiz yılın “En iyi haber uygulaması” seçildi ve App Store’da da haber kategorisinde editörün tercihi.

Yeni sürümde haberleri kaydetme gibi özellikler de kullanıcılara sunulmuş. Güncel versiyonun çevrimdışı yetenekleri sayesinde herhangi bir kategoriye bir girdiğiniz anda tüm haberlerin içeriği indirilmiş oluyor. Sonrasında internetiniz olmasa bile haberleri okumaya devam edebiliyorsunuz. Özellikle metroda okuyacak bir şeyler arıyorsanız Bundle çok işinize yarayacaktır.

İndirme Bağlantıları

Android için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dwarfplanet.bundle&hl=tr

iPhone ve iPad için: https://itunes.apple.com/tr/app/bundle-haber/id830521905?l=tr&mt=8

• Türkiye’nin en çok indirilen haber uygulaması mı?
    Hiç duymadım.
    Kullanan da görmedim.
    Bilene de rastlamadım.
    N'oldu şimdi?

• Kullanıyorum. Büyük ihtimal yurtdışında daha fazla indiriliyordur. Google ın her sene ödül verdiği uygulamalardan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkiye’nin en çok indirilen haber uygulaması!
    DH'de gördüğümden beri kullanıyorum.
    Kullanmayan da görmedim.
    Bilmeyene de rastlamadım.
    N'oldu şimdi?
  • Al benden de o kadar.
  • R E K L A M L A N D I N

• Al benden de o kadar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yandaş medya gereksiz

• Derli toplu gayet güzel. Reklamları da rahatsız etmiyor.

• ne kadar kazaniyorsunuz bu anlasmadan?

• aesca kullanıcısına yanıt
    Valla ben kullanıyorum, aynı şekilde çevremdeki herkes de kullanıyor. Sürekli haberleri bundle üzerinden takip ediyoruz. Önemli haberleri de bildirim olarak gönderiyor, çok iyi bir uygulama.

• Bundle uzunca bir süredir kullanıyorum. Bence ismi Türçe olmalıydı. Böyle çok yabancı olunca ne olduğu anlaşılmıyor. Bundle yani Demet olarak bütün haber kaynaklarını bir demet gibi sunuyor.

İyi yönü şu ki haber kaynaklarınızı kendiniz seçiyorsunuz. Ama sadece Andoid APP'de gördüm bunu. Mesela sadece beğendiğiniz haber kanallarının veya teknoloji kanallarının haberlerinden derlemesini istemeye hakkınız var. Ayrıca küfür ve trollü yarındıran kullanıcı yorumlarına da yer yok.

Sizin sevdiğiniz muhalif veya iktidar yanlısı kaber kaynaklarından haberler geliyor istemediklerinizden de gelmiyor. Ayrıca kültür sanat teknoloji ve daha bir çok haber kanalından da haberler yollanmasını istiyorusunz ve sizi sinir eden şeylerden uzak durmanızı sağlıyor. Bir deneyin. Hem mobil hem de PC internet uygulaması var.

Kötü yanı, bilgisayar uygulamasında haber kaynaklarınızı seçmenize izin vermiyor. Ayrıca mobil üzerinden web tarayıcınız ile girerseniz sizi illa uygulama app indirmeye zorlayıp haber kaynaklarının sadece 4+5 tanesini görmenize izin veriyor onnu dışında haber kaynağı görmenize izin vermiyor!!!! Gördüğüm en aptalca ve despotca şey. Bunu düzeltirlerse iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 24 Mayıs 2018; 9:20:36 >

• Ya bu bundle yenileni çok oldu, sizin oralarda teknoloji geriden mi geliyor anlamadım?

Yeni arayüz piyasaya 15 martta sürüldü siz şimdi haberini yapıyorsunuz. Abi resmen çok geriden geliyorsunuz, diğer teknoloji siteleri sizden daha erken haber yayınlıyorlar. Shiftdelete'de gördüğüm bir haberi sizin sayfanızda görmek için 2 gün geçmesi gerekiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.