Şimdi Ara

Türkiye’nin fiber internet altyapısı için dev iddia: Ortak altyapıya geçiliyor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
7
Favori
11.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ortak Altyapıya zamanında yanaşmayan Türk Telekom’un kendisiydi. Turkcell Superonline , Vodafone, Turksat ortak altyapı sözleşmesi imzalayıp binlerce aboneyi birbirlerinin altyapısını kullanarak hizmet verdiler. Türk Telekomun o dönemki ceo’su sözleşmeyi imzalamadı. Bu haberdeki yetkilinin kim olduğu da söylenmiyor. Savsata olabilir, birkaç yerde de gördüm.

Son olarak, onlarca Superonline , Vodafone ve Turksat bayileri var, bu bayilerde binlerce çalışan var. Türk telekomun bölge müdürlükleri var vs.

Bir de tabiki yönetim tek tarafta olursa birbirlerine yine kiralama şeklinde mi devam edilir tekelcilik mi olur bilinmez. Ancak mevcut düzende maalesef yapı inşaat sektörü hız kazanmadıkça altyapılar yenilenmez, mevcut altyapılara da kazı yapılarak yenileme zahmetli maliyetli olur.

Yaşayarak göreceğiz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Keşke zaten bütün operatörler kapatılsa. Bütün yabancılardan el çektirilse. Tamamen devlete bağlı, istihbaratın koruması altında sistemlerimiz olsa.

Tüm altyapı bizim yerli ve milli imkanlarımızla yapılsa, fahiş fiyat olmaksızın en makul tek tip ücretle düşük kârla hizmet verilse, ücretsize yakın olsa.

Bu GSM şirketleri milyarlarca kazanç açıklasa ne açıklamasa ne...

• E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt

Özelleştirme durumları olmasa tamamen devlet bünyesinde bir altyapı var zaten. TT’nin bir kısmı varlık fonunda bir kısmı da hazine ve maliye bakanlığında. Yani internet altyapısı zaten devlette. Reuters’a konuşan adam saçmalamış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • joven kullanıcısına yanıt
    Dediğin gibi, vdsl fiber diye birşey yoktur. Ya adsl dir, ya fiberdir, ya vdsl dir yada kablonetdir. Yok hipernet yok bilmem ne hep laf cambazlığı

• Yurtdışında yaşadığıma şükrettiren sebeplerden biri şu internet hızı. 1 gbps download 100 mbps upload var evde, Türkiyeye gelince maalesef internet çok yavaş geliyor bana. Umarım en kısa sürede adım atılır bu konuda. Çok önemli ve kritik bir konu bu.

Modeme kadar neler yutturuyorlar, sadece burada mı muhalifliğin tuttu 🤣

Sanane.Hizmet için verdiğiniz oyları gördük yatan adamları tekrardan seçtiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 13 Kasım 2024; 21:35:47 >
  • Bir kisiye verinde icimizden gecsinler

• Tekel yapında 100 mpbs yi 10 katı ücret ödeyerek kullanalım

..dedi "pamuk eller cebe" yazarı. Kaç kez okudum o mesajı, sayamadım artık. O yüzden pek samimi gelmiyorsun.

• Zaten bunu daha önce yazmıştım tüm önemli operatörler zaten devletin hepsini birleştir altyapı sunucusu Türk Telekom olsun. Sonra avea ve türkcelli özelleştir olsun bitsin işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatlar ortaklara yetmeyeceğinden siz %500 zammı şimdiden hazır bulun.

Asıl sen ve senin gibiler samimi değiller.İktidarı hizmet etmiyor diye eleştiriyorsunuz.

Utanmadan sıkılmadan yatan adamları tekrardan seçiyorsunuz.

Hani hizmet hani ülke hani halk..

• Bir kaç firmaya mahkum ettiler yetmedi tek elden saplayacaklar demek ki.. yazık bize gerçekten, starlink gibi yurtdışı alternatifler gelmeli ki rekabet olsun bizde kaliteli internet ne görelim

• piskopat417 kullanıcısına yanıt

gayet normal.

benim apartmanımın (6daire) telekom kapblosu bana ait. hemde yeni gelişen bi yerde. mütehatit üşenip kablo çekmemiş. neyse şimdi taşındım 100m orjinal yağlı telekom kablomuda yanımda alacağım.

• Bahsi geçen kurum ve kuruluşlar ortada, buradan vatandaşın hayrına bişey çıkmaz..

• Atıyorum, AkNet (eğer yoksa...) adında bir şirket kurarlar. Fahiş fiyatlarla tekel olarak satarlar. Yetmedi muhaliflerin de fiber fişlerini çekip kapatırlar...

Aslında GSM ağını bu şekile geçireceklerdi ama... Vodafone kazan kaldırdı heralde... Kısmet fibereymiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _EUA_ -- 13 Kasım 2024; 22:15:59 >
  • CGN dalgasını çıkaran, 1 ip yi 200 kişiye satan, staik ip almaya zorlayan, ip v4 te ısrar edip ip v6 ya geçemeyen lerin bizi ne kadar düşündüğünü görüyor musunuz? Mobildekiler de aynı gerçi. Yolunack kazız biz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.