Şimdi Ara

Türkiye’nin fiber internet altyapısı için dev iddia: Ortak altyapıya geçiliyor! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
7
Favori
12.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Seni Mancılıkla arap Ülkesine Gönderelim Bence

• Haber reutersdan geliyorsa birileri sağlam yiyecek yine

• Ortak altyapıya geçilse fiberin yaygınlaşması daha kolay olur. Ama nerde bizde o şans

• Ortak üstyapı sayesinde kendimize döşenir gib.

• Demek ki tek fiyattan çok fazla İSS'ye kiralayacaklar fiber altyapıları. Tek fiyat olacağı ve rekabet olmayacağı için zarar gören yine biz olacağız. 100mbps üstü internet fiyat olarak hayaldi iyice hayal olacak.

• Telekom karını ufak tefek şirketlere vermeyi kim düşündü helal olsun. Onlarca ttnet altyapılı şirket sadece al sat yaparak para kazanıyor o parayı ttnet fiyatları aşağı çekip kendi niye almak istemiyor ben anlamıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ölmeden önce şu güzelim ülkemde acaba fiber internet görebilecek miyim???

• Rekabetin ortadan kalktığı hiçbir durumda gelişim olmaz. Ben sizinle aynı düşünmüyorum efendim.

• İletişim fakültesi mezunu ceo'da gaza gelmiş ortak altyapıya karşıymış. Sen birilerinin tanıdığı olduğun için atanmış adamsın senin fikrinin ne önemi var?

Sen karşıysan karşı olmayanını oturturlar koltuğa pehhh.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 14 Kasım 2024; 19:9:2 >
  • TürkTelekom trilyon dolar para verse yeniden imtiyaz sözleşmesi imzalanmamalı. Bu para ile sıfır alt yapı kurulur diye düşünebilir bazıları ama bu ülkede kuramazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raxetul -- 14 Kasım 2024; 20:16:13 >
  • Turkcell'in Uydunetin Vodafone'un vs diğer servis sağlayıcıların kendilerine ait altyapıları vardır. Sadece bir tane yok.

Ama bu durum gerçekleşirse sadece 1 tane altyapı sahibine dönecek durum.

• 12 sene önce 70 mb veren internet hattı şuan 35 mb oldu şimdide altyapı kaldırmıyo 16 dusurelim diyolar şaka gibi bu kadar beceriksiz bi yönetim olamaz

• Fiber lüks olmamalı

• risus_185 kullanıcısına yanıt

Katar büyük ihtimalle...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiberin yaygınlaşması hiç bir şey ifade etmiyor bizim apartmanın hemen önünde 10 metre mesafede fiber alt yapı vardı logar kapağında. Yolu kazıp apartmana bağlamaları 4 yıl sürmüştü. Kazı izinleri falan çok uzun sürüyor ben bide twitterda türk telekomun ceosu na baya mailler atmıştım dm den mesajlar atmıştım adam tamam ilgileniyorum falan yazıyordu anca öyle 4 yılda geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 14 Kasım 2024; 21:49:48 >
  • Bu ülkede halkın yararına ne zaman iyi birşey yapıldı ki ? şimdi olsun.

• Hep öyle olur zaten. Hiçbir şey değişeceğini sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maliyet sadece şirketler için düşer!

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.