Şimdi Ara

Türkiye`nin ilk Golf 7'si ve ilk izlenimleri - Röportaj (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
4
Favori
10.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • resimlerinden nefret etmiştim ama bu videoda beğendim, güzel bir silueti var.
  • bazı kısılerın yorumlarını okuyunca kendilerini cok belli ediyorlar
    mundar diyorlar hepsi. su kedi mundar ilişkisi
  • ankara panora avm de bir tane var dizel dsg.
    bir de fiyat listesi aldım.
    Metalik 1.2 TSI BMT 105 ps midline plus man: 43850 TL
    Metalik 1.6 TDI BMT 105 ps highline tiptr.: 69850 TL(vergisiz net fiyatı:41202 TL)

Opak renk isterseniz bu fiyatlardan 950 TL düşün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANKARAKULLANICISI

Ya ikide birde işi vergi boyutuna niye getiriyorsunuz. Bu da 1.6 ve diğer birçok markayla birlikte aynı vergi oranlarına tabii(%40 ötv ve %18 kdv)
    Bi üye alfanın fullu bu kadar demiş işte onunla aynı vergi dilimine bağlı. Yani golf7 nin motor hacmi de 1.6 ve bu oranlara tabii.

burda tartışılması gereken focuc, i30, leon, 308, c4, guilietta vb modellerle golf arasındaki bu fiyat farkının rasyonel olup olmadığı. VW hangi arabası ucuz gerçi hak vermekte lazım şimdi düşündümde.

77000 tl olması vergi oranları ile ilgili değil anlıyacağınız.

ayrıca vergi oranları da bu başlığın konusu değil.

bu politikatı yapan vw doğuş ve toyota hakkından yüzde 15 fazla bence vergi bu vergi bu işin birinci boyutu.
    Bence konu için om atıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Seyrantepe den tem e baglanılan virajda 170 ile nasıl dönülüyor biri bana anlatabilir mi ?

Bende onu merak ediyorum maslaktan tem e bağlanırken benim insignia 90 ile dönerken esp yakıyor ya da dediği yol seyrantepe'den aşağıya inen yokuşu söylüyor ama orada da viraj nerede anlamadım? kaldı ki Bmw'nin yol tutuşu bu araçtan bariz üstündür. Adam resmen verdiği parayı haklı çıkartmaya çalışmış

1.16i ile o viraja 120 ille cok rahat giriliyor ama ESP yakiyor. Kemerburgaz kavsagini bilen varsa da o viraja 5.30i ile 190km hız ile rahat giriliyor. 5.30la kemerburgaz kavsagina 240 ile girip aracı perte cikarmistim ama 190 rahat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uurll -- 17 Kasım 2012; 20:59:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Temel fırına girer ve fırıncıya " bana 49 ekmek verir misin " der. Fırıncı "abi 50 yapalım hesabı kolay olsun" der. Temel " yok abicim okadar ekmegi kim yiycek sen 49 tane ver" demiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Sana ne be adam. Bu benim fikrimdir. İstersen golfü sınıfın en rezil arabası olarak gördüğünü ifade et fakat olayı niye kişiselleştiriyorsun. Ben, golf hakkındaki kanaatimle sana küfür mü etmiş oluyorum? Seni bu kadar çileden çıkaran bu kadar zoruna giden ne oluyor? Sen v40'ı veya başka herhangi bir aracı benim golfü övdüğümün 10 misli övdüğünde benim sana karşı bırak bu şekilde hakaretvari bir sözümü senden alıntı dahi yaptığım olmuş mudur? Biraz edepli ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nilve -- 17 Kasım 2012; 22:15:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtnkrsln

quote:

Ya ikide birde işi vergi boyutuna niye getiriyorsunuz. Bu da 1.6 ve diğer birçok markayla birlikte aynı vergi oranlarına tabii(%40 ötv ve %18 kdv)
    Bi üye alfanın fullu bu kadar demiş işte onunla aynı vergi dilimine bağlı. Yani golf7 nin motor hacmi de 1.6 ve bu oranlara tabii.

burda tartışılması gereken focuc, i30, leon, 308, c4, guilietta vb modellerle golf arasındaki bu fiyat farkının rasyonel olup olmadığı. VW hangi arabası ucuz gerçi hak vermekte lazım şimdi düşündümde.

bu politikatı yapan vw doğuş ve toyota hakkından yüzde 15 fazla bence vergi bu vergi bu işin birinci boyutu.

Golf7 nin fiyatında vergi nasıl birinci boyut oluyor. Diyorum ya aynı vergi oranlarına tabiler diye.

• golfe taparcasina hayran resmen,yazik sasirtici

• vw yakında arka kapıları iptal eder.bu ne ya arka kapılar dandik arka süspansiyonlar yarı bağımsız arkada oturanları adam yerine koymuyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mtnkrsln

quote:

Golf7 nin fiyatında vergi nasıl birinci boyut oluyor. Diyorum ya aynı vergi oranlarına tabiler diye.

BEN golf 7 için demiyorum
    bütün sıfır arabalar için diyorum
    2000 yılında (2001 şubat kriznden önce )
    sıfır araba alırken bu kadar vergi ödenmiyordu
    2010 yılında 1,6dan büyük araçlara ötv yi kitleyince pazarı
    %8-10 arasında 1,6cc-...den büyük araçların pazarı %5 e
    gerileyince bayiler oradan kaybettikleri karları
    tekrar 1,6cc olan arablardan çıkarmışlardır
    buda yetmiyormuş gibi %37 olan ötv yi %40 yapmışlardır
    2sene önce passat 40 000 şimdi 55 000 bu bütün arabalar için böyle
    s40 48 000 di şimdi v40 70 000
    polo 24 000 di şimdi 36 000
    ben golf 7 için değerlendirmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: alaattin(bjk)

80 bin olunca afallıyormuş millet ama 77 sonuna adar hakediyor.Dalga geçmeyi seven biri değilmidir sonuçta emek verilmiş ama bu videonun elle tutulur hiçbir objektif yanı yok.İşlerine gelmeyen yerde zaten yeterli gerek yok denilmiş bir de ,valla izlerken yüzümden tebessüm eksik olmadı

videoda pek dikkatimi çekmedi ama siz söyleyince zonkk ettim
  • 77 bini verince ne arabalar var. Hatta işin esprisi çinde kendime özel araba bile yaptırırım. Adamın asabını bozmasınlar.

Ayrıca aracın sahibi neyse de sunuculuk yapmaya çalışan cocuk ile bırak golf yediyi araç hakkında bir harf bile konuşmam.

Golf güzel olabilir. Ama bu video on üzerinden sıfır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi helal süt emmiş insan evladı 77 bin liraya alınabilecek arabaları listeleyebilir mi?

konunun daha doyurucu olması açısından...77 çok deyip duruyoruz ama biri de çıkıp 77 golfe çok, o paraya öküz alınır dememiş...

ne alabiliriz 77 ye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: superegoid

bi helal süt emmiş insan evladı 77 bin liraya alınabilecek arabaları listeleyebilir mi?

konunun daha doyurucu olması açısından...77 çok deyip duruyoruz ama biri de çıkıp 77 golfe çok, o paraya öküz alınır dememiş...

ne alabiliriz 77 ye?

1 serisi ? (bagimsiz suspansiyon , arkadan itisin keyfi , prestij ve mukemmel surus dinamiklerinin verdigi keyif standart. .)

• quote:

Orijinalden alıntı: uurll

quote:

bi helal süt emmiş insan evladı 77 bin liraya alınabilecek arabaları listeleyebilir mi?

ne alabiliriz 77 ye?

1 serisi ? (bagimsiz suspansiyon , arkadan itisin keyfi , prestij ve mukemmel surus dinamiklerinin verdigi keyif standart. .)

bmw 1 serisi alınabilirmiş mesela..evet..ben fiyatları bilmiyorum..ama bmw mi golf mü deseler..bi susarım yani.golf 7 eyvallah içi güzel olmuş..dış ön fena değil ama bmw var öte tarafta da...

insignia alınabilir galiba 1.6 sı. vardır daha böyle..

• quote:

ne alabiliriz 77 ye?

Aynı evin büyük kızı var passat benzinlisinin en fullunu dizelinin orta donanımı alınıp 5 bin gibi para cepte kalıyor. Bence alternatif aramaya bile gerek yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben o kadar parayı gözden çıkarmış olsam kesinlikle D segment bir araba için şartları zorlardım
  • 1 fırt daha geniş,2 fırt koyu koltuklar,rüzgar sesi 1 fırt fazla,

çok güldüm çok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyll

1 fırt daha geniş,2 fırt koyu koltuklar,rüzgar sesi 1 fırt fazla,

çok güldüm çok...

Bu adam yuzunden gunluk hayatta artik farkinda olmadan olcu birimi olarak fırt kullanmaya basladim :D

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.