Şimdi Ara

Türkiye`nin ilk Golf 7'si ve ilk izlenimleri - Röportaj (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
4
Favori
10.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 199 gördüm fazlasını basmadım diyor zaten fabrika çıkışlı 199 ile sınırlı 1.6 tdiler
  • ölçü birimi olarak fırt ve 190 basmalar havalar adamların tipe bakarsan bildiğin köylü ne buldum delisine dönmişler videoyu ütüyle çekmişler ve ne şanzımandan ne de motordan bahsediyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay S.

Önce adamın boş boş yorumlarına sinirlendim.Sonra acıdım vallahi, kendi fark etmese de bu adam baya baya mağdur. Adam nasıl da inanmış bu aracın bu parayı edeceğine.O kadar inanmış ki bağımsız süspansiyonun yokluğunu bile çok rahat anlatıyor.Sanki çakmaklıktan bahsediyor.

Bu da süper tuşuna sağlık
  • http://www.alfaromeo.com.tr/tr/cmstr/documents/fiyatlar/kasim.pdf
    En dolusu 62bin iken golf e 77 bin?

Golf iyi olmuş güzel olmuş ama 77 bin i haketmeyen bi araç şu haliyle bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcan1994

http://www.alfaromeo.com.tr/tr/cmstr/documents/fiyatlar/kasim.pdf
    En dolusu 62bin iken golf e 77 bin?

Golf iyi olmuş güzel olmuş ama 77 bin i haketmeyen bi araç şu haliyle bence..

devlet baba
    sağ olsun 45-50 arası bindiğimiz araçlar şidi 70-75 000
    2010 aralıkta 40 800 e passat pazarlığı bozulmuştu dedikki 800 de neymiş
    40 000 düz olsun yapmadı doğuş
    şimdi 55 000
    ne oldu da 55 000 yaptınız
    devlet sağolsun
    eskiden devlet baba vardı şimdi
    vatandaş baba
    eskiden devlet halkına bakardı şimdi vatandaş devletine bakıyor
    araba alıyorsun yarısı devlete telefon alıyorsun yarısı devlete ....
    (buarada maaşımdan 90 lira daha kesilmiş çok kazandığım için vergi dilimine girmişim zehir zıkkım olsun)

• Volkswagen fanı arkadaşlar, bazı marka araçların göğüsünde kullanılan sert plastikten dolayı, her Allah' ın günü o araçları, sert plastik bu, tu kaka diye kötülüyordunuz. Alın işte yeni golf de göğüsün üst noktası hariç her tarafı sert plastik ve bu da yetmiyormuş gibi parmak izi bırakan piano black sert plastik kullanılmış

Ha şimdi siz dersiniz, bizim sert plastik ayrı bir sert plastik

Çatur çutur ses çıkaran sert plastik kokpitli bir arabaya, 60 - 70.000TL isteyen doğuş otomotiv yöneticilerinin beyninde sorun olmalı

Dandirik arabalarda kullanılan sert plastikten, üstelik bolca parmak izi bırakan piano black renkli sert plastikten üretilen bir kopite sahip arabaya, 60-70.000TL veren dünya üzerindeki tek millet biz olacağız herhalde

DSG sanzıman ise tam bir muamma, dikkatli kullanırsanız ve birazda şansınız varsa sorun çıkarmayabilir ama normal bir araba kullanır gibi, şanzımanı düşünmeden sıradan bir şekilde kullanırsanız elinizde kalabilir.

VW fanları sağ olsun doğuş otomotivi zengin ettiler.

---

O çok güvendiğiniz Volkswagen, sert plastiği dayadı geçti.

Ama sizin ki VW kalitesinde sert plastik değil mi ? Pardon özür dileriz.

Biz bir araba alıp konu açtığımız zaman, yıllarca çalışıp kazandığımız alın teri parayla adeta dalga geçtiniz. O paraya o çıt çıt plastik göğüslü arabayı alacağına, golf alsaydın passat alsaydın dediniz.

Kesemize uygun bir araç tavsiyesi istediğimiz de, adeta maddi durumumuzla dalga geçer gibi, o paranın üstüne birazcık daha koy, o dandik malzemeli kokpite sahip arabayı alacağına passat yada golf al diye tavsiyelerde bulundunuz.

--

Unutmayın, düşmez kalkmaz bir Allah, yıl 2012 sert plastik geldi sizi de buldu. Hadi bakalım diğer arabalara artık nasıl çamur atacaksınız.

• Bu video yunanlılar tarafından mı çekilmiş ??
  • Araba gerçekten çok sessiz olmuş yalıtım mükemmel Leon kullanısı olarak imrendim desem yeridir

Led fark katlanır ayna anahtarsız çalıştırma büyük eksik
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

Neden bu kadar taktın 6.5 dememe? Bana göre 6.5 olmuş. Sanki sen tasarladın arabayı.

Bütün Golf'lerin birbirine benzediğini gayet iyi biliyorum. Çünkü hangisi yeni hangisi eski ayırt edemiyoruz. Aynen yeni GOLF 7 gibi.

neye göre 6.5 olduğunu bana teknik olarak ıspatla tamam diyeceğim. ayırt edemiyorsan o senin sorunun kardeşim kusura bakma.
  • Sanki tamamen Türk yapımı bir uzay aracı ile Mars'a giden ilk Türk vatandaşı izlenimlerini paylaşmış.
  • Objektif olmak gerekirse golf bu kasa ile kendini yenileyememenin vermiş olduğu hıssıyatla güvenlik donanımlarını güncelleyerek satış polıtıkasını başka yone cekmeye çalışmış. Mk4 sahibi olarak ifade ediyorum; 2009 yılından bu yana üstüne sadece güvenlik donanımlarını koyup, ıstenmeyen yerlerını duzeltip aracını güncellemiş. Tıpık alman yaklaşımı; bu kasa tuttu çok kurcalayıp pazarı bozmayalım. Benzer 1 olay; Mıcrosoft 2000 yılında 98'ın yerıne me'yı surmustu pıyasaya ve hüsrana uğradı:(
    Bence bu sefer vw ısı cok zor, cunku rakıplerı cok daha guclu, yıllık satış oranlarında zafer kımın olacak merak edıyorum.
    Bu arada 77.000TL ney laa, guzel ulkemın vergılerı sağolsun bızlerı alt segment veya boşlıne araçlara sevk ettığınden halıyle fıyat ucuk kaçıyor.
    Sonuçta, yurtdışında(normalde) 3 yaşında cayenne alacak paraya bu aracı almanın netıcesınde bundan daha farklı vıdeo beklememek gerekır. Bence emeğı geçenlere bu konuda haksızlık etmeyın, apple reklamlarını ızlemeyenınız yoktur, adamlar sankı yuzyılın ıcadı gıbı durmadan sunu yaptık, bu yoktu bız bulduk teranelerını atıp tutarlar.
    Ben vıdeoyu başarılı değıl ama ustun körü buldum. Bıraz daha senaryo ıle apple reklamlarının sevıyelerıne kadar cıtayı yukseltebılırlerdı:):)
    Her neyse kım yaptıysa, o kadar param olsa ruzgar alan golf yerıne 2.el 3.20cı alırım en azından bmw'ye bınerım kı 42000 verende 77000 verende aynı araca bınıyor dıye debelenmem.
    Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Sanki tamamen Türk yapımı bir uzay aracı ile Mars'a giden ilk Türk vatandaşı izlenimlerini paylaşmış.

pm attım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • golfte olay 1.2tsi ile güzel yoksa diğer rakamlar ve led ıvır zıvıra 70 küsurları vermek saçma 70 i verdikten sonra alternatifler artıyor ama 1.2 tsi da bence aynı 70 lik golfte aynı 30 milyarı bulacak birfark yok aralarında....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bluetootha ne cok sevindi yazik be binince muzik calmis ayfondan falan vay arkadas ya firt emin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

170 ile döndüğü virajı merak ettim.Hakan'dan (Hakandal) rica ettim, sağolsun yandex'ten buldu.

Türkiye`nin ilk Golf 7'si ve ilk izlenimleri - Röportaj

170 le o virajı donersin ama dönüş bir kac tane 360 la sonuçlanır.

• Bu vidyoyu izlerken Polonyalı arkadaşım yanıma geldi.(Şu an Çek Cumhuriyetinde okuyorum.)

Ne izliyorsun dedi,dedim 77bin tl ye( yaklaşık 35 bin euro ya) golf almış biri incelemiş.

Çocuk bayılıyordu az daha. Anlam veremedi , şaşırdı , sigara yaktı.

Hadi tamam vergi sistemi diyoruzda , distiribütörler geçirmiyor mu.

Bizde Tdi DSG Jetta kullanıcısıyız kurban olayım 70 - 77 bine golf e normal diyenler var ya. Sizin gibiler yüzünden distribütörler geçirdikçe geçiriyor.
  • Bluetooth+ambiyans aydınlatma=77000
    Bu araca 80 çok ama 77 normal
  • quote:

Orijinalden alıntı: vet147

Çocuk bayılıyordu az daha. Anlam veremedi , şaşırdı , sigara yaktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

170 ile döndüğü virajı merak ettim.Hakan'dan (Hakandal) rica ettim, sağolsun yandex'ten buldu.

bu virajdan bahsetmiyor, yoksa Türkiyenin ilk pert golf 7'si de bu araç olurdu. ya arenayı geçtikten sonra taksim-okmeydanı dönüşünü diyor, ya da aynı yoldan gelen ve ankara istikametine inen yolun diğer tarafından bahsediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

bu virajdan bahsetmiyor, yoksa Türkiyenin ilk pert golf 7'si de bu araç olurdu. ya arenayı geçtikten sonra taksim-okmeydanı dönüşünü diyor, ya da aynı yoldan gelen ve ankara istikametine inen yolun diğer tarafından bahsediyor.

Acaba boğaz köprüsünden gelirken stat sagindayken sola hafif viraj olan yeri mı diyor? Eğer orası ise bir anektot: yıl 1994 o virajı 93 model sahinle kuzenim 4. Vites 150 ile dondü.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.