Şimdi Ara

Türkiye`nin ilk Golf 7'si ve ilk izlenimleri - Röportaj (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
4
Favori
10.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada tepedeki reklam beni benden aldı,biraz standart gelse şu reklamlara keşke.

www.nasipse.com nedir ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay S.

quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

quote:

Orijinalden alıntı: Hakandal

quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

Muharrem 600 metre ilerisinde tekrar dönüş var eğer ordan bahsediyorsan ve oradan 170 ile dönmüşse bravo ama hayaller dünyası işte 1'i fazla görmüştür herhalde muhtamel

Vitesi çaaat diye 4 atmıştır diyeceğim ama araç 7 ileri 4 olmaz

Muharrem, 67-68'e Leon 2.0 dizel yalan olur

Aynen kubicim ALLAH tan s60 1.6 dizel + premium paket+ xenon far paketi var alternatif

• Bu araçlara bu paraları nasıl veriyorlar anlamış değilim tamam şık araba içi falan güzel ama 77 bin lira yani insan şaşırıyor ya bu adamlar kolay kazanıyor parayı ya da 10 sene

bankaya köle oluyorlar.Yani c sınıfı arabaya 70 bin küsur para vermiş normal diyor 80 olursa çok fazla kaçar diyor ilginç.Biraz zamanlar mini cooper lükstü şimdi lükslüğü de kalmadı

clio ile neredeyse aynı para 5 sene önce sıradan olan araçlar şimdi kaptırmış gidiyor?
  • Aracin sahibi arkadasin tahsilinden supheliyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmediğim için soruyorum, bu paraya daha C sınıfı bir araç var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Passenger

Yeni almış, 180 den aşağı düşmemiş, 199'ü geçememiş. 170 ile viraja girmiş...

Anlaşıldı ki bu adamdan araba alınmaz. Daha yepyeni aracın son limitlerine kadar kullanma hırsı nedir yahu?

Ne yapıçak çeyizine mi saklayacak ? yoksa ' dur gırgı çıgsın öyle denerim mi diyecek. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

quote:

Anlaşıldı ki bu adamdan araba alınmaz. Daha yepyeni aracın son limitlerine kadar kullanma hırsı nedir yahu?

Ne yapıçak çeyizine mi saklayacak ? yoksa ' dur gırgı çıgsın öyle denerim mi diyecek. ?

Ne alakası var arkadaşım şimdi?
    Parçaların birbirine alışma aşamasında motoru fazla zorlamak hem kullanıcı açısından tehlikelidir. Mazallah zorlanmamış, parçaları alışmamış bir araç ani bir hata verebilir.
    Hem de motor için zararlıdır bu aşamada zorlama.

Çeyizine saklasın veya kırkı çıksın demiyoruz. 5 bin km.den sonra yapsın bu denemeleri; ölmez. Çok değil 2 ay beklemesi yeterlidir. Normal bir kullanıcı yapar o km.yi bu süre zarfında zaten.

• 199 gordum 200 gormedım dıyor yakıt kısmında ornek verırken 180 190 200 geldım hep dıyor gercekten sıkıntı ne bu arkadastakı
  • Arac kagit uzerinde cok basarili. Ic mekanda cok hos. Ama o dis tasarim ne oyle. Arkadan yumurta, onden de duvara toslamis gibi. Yine eksik. Golf8 de duzelir insallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fırt ne lan
  • quote:

quote:

quote:

Ne alakası var arkadaşım şimdi?
    Parçaların birbirine alışma aşamasında motoru fazla zorlamak hem kullanıcı açısından tehlikelidir. Mazallah zorlanmamış, parçaları alışmamış bir araç ani bir hata verebilir.
    Hem de motor için zararlıdır bu aşamada zorlama.

Çeyizine saklasın veya kırkı çıksın demiyoruz. 5 bin km.den sonra yapsın bu denemeleri; ölmez. Çok değil 2 ay beklemesi yeterlidir. Normal bir kullanıcı yapar o km.yi bu süre zarfında zaten.

100 km yeter fazla bile. marifetmiş gibi anlatmıyorum.

En son aldığımız 3 sıfır araç ile ertesi gün İstanbul-Edirne yoluna çıktım. Allah ne verdiyse. Birisi 2006 model 235 binde hala kullanıyoruz bir tanesi 2009 caddy 60 binde satılmıştı. Şuan 2011 Latitude 55 binde. sorun yok. hatta aracı ilk alırken sordum aracı teslim edenlere yok öyle bir şey bin bas git dedi. yani parçaların alışması max şehir içinde 100 km.

Hocam şunu söylemek istiyorum. malına gerektiğinden fazla özenme. Sakınan çöpe göz batar diye. 2009 marka caddy aracımızı çok dikkatli kullandım 30 binde turbo arızası verdi.

2006 connect aracımız şirket aracı. Eşşek niyetine biniliyor. çukur mukur dinlenilmiyor. Sadece 1 kere ön takım yapıldı.

Latitude'ise önümün boş olduğu alanlarda hep sıkıştırırım araç 1.5 + Chip tunning uygulamalı. ama çukurlu yollarda yavaş giderim. Ön düzenim bir türlü tuturulamıyor.

kısacası yok 5000 bin km yok 2 ay sonra diye kafa yormayın basın marşa basın gitsin ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

199 gordum 200 gormedım dıyor yakıt kısmında ornek verırken 180 190 200 geldım hep dıyor gercekten sıkıntı ne bu arkadastakı

1.6 TDI elamanın altındaki. 2.0 160 PS üzeri bir araç olsa ne olacaktı çok merak ediyorum. Birazda reklam kokan hareketler gibi geldi bana.
  • quote:

quote:

199 gordum 200 gormedım dıyor yakıt kısmında ornek verırken 180 190 200 geldım hep dıyor gercekten sıkıntı ne bu arkadastakı

1.6 TDI elamanın altındaki. 2.0 160 PS üzeri bir araç olsa ne olacaktı çok merak ediyorum. Birazda reklam kokan hareketler gibi geldi bana.

Kendını cok kastırmıs arkadas ne dıyecegını bılememıs
  • quote:

Kendını cok kastırmıs arkadas ne dıyecegını bılememıs

E kolay değil adam 77 bin TL yi C segmenti boş bir araca bayılmış. E anlatıp rahatlaması lazım.
  • İnsanda para olunca düşünmüyor işte ula bu araba 80 bin tl edermi diye
  • Full led far ben goremedım ama neyse ayrıca ambıyans ısıgı var daha ne olsun
  • yazık günah ..77 000 tl eden bir araç yok ortada...
  • Adamı alışveriş arabasına oturtup eline kamera vermişler, birde fırt ne arkadaş sigara mı içiyorsun

Araba iyi güzelde 77 bin çok be. 2009 da çıksa bu araba maksimum 50 bine satılırdı. 3 yılda 27 bin TL iyi para...

Birde koltuğun şu kısmı neden öyle anlamadım

Türkiye`nin ilk Golf 7'si ve ilk izlenimleri - Röportaj

• Şu aracın sahibi gelsın iki laf soylesın bıze ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'emre'

quote:

Orijinalden alıntı: ANKARAKULLANICISI

77000 tl den bahsediyoz ve motor bilmem kaç yıldan beri kullanılan bi motor. Bi güncelleme yok. 109 hp lik dizel bluemotion var.
    dsg hakkında bişey demeyeyim kullananlar desin.
    180 den aşağı düşmedim mi dedi, Mersin İstanbul yolunu bilmeyenler inansın buna da.

hocam videoyu dikkatli izlediyseniz adam ankara istanbul arasi ozelikle o hizlarda gittigini belirtiyor.otobandan dolayi.. ayrica ankara konya arasida gayet duz ve uygun bir yoldur. mersin icin ayni seyi diyemem ama. konya ankara istanbul cevrimini istedikten sonra 180 180 gidersin.

Daha video nun başında 02.54 ile 03.15 arasında geçiyor benim bahsettiğim. orda özetle "mesela yarın gelirken 199 u gördüm fazla basmadım ama 180 den aşağı düşmedim" diyor.
    sen neden nerden bahsediyon

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.