Şimdi Ara

Türkiye`nin ilk Golf 7'si ve ilk izlenimleri - Röportaj (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
4
Favori
10.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay S.

170 ile döndüğü virajı merak ettim.Hakan'dan (Hakandal) rica ettim, sağolsun yandex'ten buldu.

Türkiye`nin ilk Golf 7'si ve ilk izlenimleri - Röportaj

170 le o virajı donersin ama dönüş bir kac tane 360 la sonuçlanır.

bu virajdan bahsetmiyor, yoksa Türkiyenin ilk pert golf 7'si de bu araç olurdu. ya arenayı geçtikten sonra taksim-okmeydanı dönüşünü diyor, ya da aynı yoldan gelen ve ankara istikametine inen yolun diğer tarafından bahsediyor.

Acaba boğaz köprüsünden gelirken stat sagindayken sola hafif viraj olan yeri mı diyor? Eğer orası ise bir anektot: yıl 1994 o virajı 93 model sahinle kuzenim 4. Vites 150 ile dondü.

İnşallah otobanın içindeki virajlardan bahsetmiyordur. Köprüden bu tarafa geçtikten sonra uzun uzun 180'le gaz kesmeden gidilebiliyor çünkü. Anayolda viraj yok, 80-3=77 milyarlık arabayla da bu yolda övünülmez, daha fazlası lazım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay S.

170 ile döndüğü virajı merak ettim.Hakan'dan (Hakandal) rica ettim, sağolsun yandex'ten buldu.

Türkiye`nin ilk Golf 7'si ve ilk izlenimleri - Röportaj

170 le o virajı donersin ama dönüş bir kac tane 360 la sonuçlanır.

bu virajdan bahsetmiyor, yoksa Türkiyenin ilk pert golf 7'si de bu araç olurdu. ya arenayı geçtikten sonra taksim-okmeydanı dönüşünü diyor, ya da aynı yoldan gelen ve ankara istikametine inen yolun diğer tarafından bahsediyor.

Acaba boğaz köprüsünden gelirken stat sagindayken sola hafif viraj olan yeri mı diyor? Eğer orası ise bir anektot: yıl 1994 o virajı 93 model sahinle kuzenim 4. Vites 150 ile dondü.

İnşallah otobanın içindeki virajlardan bahsetmiyordur. Köprüden bu tarafa geçtikten sonra uzun uzun 180'le gaz kesmeden gidilebiliyor çünkü. Anayolda viraj yok, 80-3=77 milyarlık arabayla da bu yolda övünülmez, daha fazlası lazım.

Köprüden mahmutbeye kadar 180 altına düşülecek bir yer var o da giyimkenti geçince saga sert viraj. Ben stadın orayı 200 le dondüm imzamdaklilerle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bi fırt daha para eklese mercedes a serisi alırmış ama bi golf değil tabii o da.
  • Golfü kötülemeye kimsenin hakkı yok.O bir golf.100 milyarda olsa hakader.Çünkü onu allah tarafından özel olaarak yaratılan bir alman yaptı.O yaptıysa en iyisi budur.Türkler öyle söylüyor.Türkler yapsa bu golfü en berbat araba seçerlerdi.Emin olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

Neden bu kadar taktın 6.5 dememe? Bana göre 6.5 olmuş. Sanki sen tasarladın arabayı.

Bütün Golf'lerin birbirine benzediğini gayet iyi biliyorum. Çünkü hangisi yeni hangisi eski ayırt edemiyoruz. Aynen yeni GOLF 7 gibi.

neye göre 6.5 olduğunu bana teknik olarak ıspatla tamam diyeceğim. ayırt edemiyorsan o senin sorunun kardeşim kusura bakma.

Bana göre, dışarıdan baktığım çizgilerine göre 6.5. Ne kadar konuyu uzatmaya meraklısın. Bir kerede geri kal da uzatma. Bu ne yahu!!! Teknikmiş, yemişim tekniğini. Dışarıda yüz yüze gelsek bu tarz konuşmaya cesaret bile edemeyecek olan adamlar burada klavye delikanlısı kesilip hesap sorarcasına insanın üstüne üstüne gidiyorlar. Bu ne yahu!!!!

Burada birsürü insan arabanın 77 bin liralık fiyatına takmış ve "bu para bu arabaya çok yahu, değmez" demiş sen kalkmış benim "Golf 6.5 olmuş bu araba" yorumuma takmışsın kafayı. Birde geçmiş karşıma "göz doktoruna git" yok efendim "teknik olarak ispatla" tarzı bir sürü ukelaca yorumlar. KOCAMAN BİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAD34 -- 17 Kasım 2012; 7:55:48 >

• güzel bi inceleme olmuş. aklıma takılanlar.

1. piano black kaplamayı resimlerde ve fuarda beğenmemiş fakat 77 bin lirayı bastırınca helal olsun adamlar çok güzel yapmış pino black kaplamayı

2. 77 bin lira aracın fiyatı. arka ledleri vs de koysan 80 bin olur. C sinif araç için çok derler sonra

doğuş oto iyi analiz etmiş müşteri kitlesini. adam üründen memnun. parasının karşılığını aldığına inanıyor. doğuş otoyu tebrik ediyorum (ciddiyim).
  • Araba çok güzelmiş opsiyonlarıyla birlikte benim çok hoşuma gitti parasıda güzel tabi ben olsam 77bin yerine 82-83 e opsiyonlu 1 bakardım hem arkadan itiş keyfini yaşardım benzinde çok fazla tüketimide yok parası olan için full+full golf güzel tercih iç hacmi aile için yeterli.
    Videoya gelicek olursam keşke her yeni model çıktığında alan kişi tarafından böyle tanitici görseller çekilse ama fanatiklikten uzak,objektif bir şekilde bu sanki vw firmasının çektiği bir video gibi olmuş kullanılan terimler daha bir özenle seçilse filan.o yüzden yıkıcı değil yapıcı eleştirilerde bulunalım ki youtubedan yabancıların degil kendi milletimizden dinleyelim araçları.
    Bu arada arka kapıda beğenmediği birşeyden bahsediyor aracı fuarda bende inceledim ama anlayamadim bahsettiğini nedir arkadaşlar?

• Valla ben kızmıyorum doğuş otoya.

Az bile bence yeni golfün fiyatı.

Videodaki araç sahibi sanki BMW falan anlatıyor uçmuş resmen.

• no kimse golfe laf söyleyemez. mr.halkçı doğru demiş.onu allah özel oalrak yarattı.golf için 77 bin hiç bişey değil.177 bin olsa gine fazla fazla hak eder. laf atmayın çarpılırsınız.

• amatör imkanlar ile iyi cesaret böyle bir videoyu çekmek.

Bir fırt daha iyi olabilirmiş.

• Araba hayırlı olsun bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: smt_85

Araba çok güzelmiş opsiyonlarıyla birlikte benim çok hoşuma gitti parasıda güzel tabi ben olsam 77bin yerine 82-83 e opsiyonlu 1 bakardım hem arkadan itiş keyfini yaşardım benzinde çok fazla tüketimide yok parası olan için full+full golf güzel tercih iç hacmi aile için yeterli.
    Videoya gelicek olursam keşke her yeni model çıktığında alan kişi tarafından böyle tanitici görseller çekilse ama fanatiklikten uzak,objektif bir şekilde bu sanki vw firmasının çektiği bir video gibi olmuş kullanılan terimler daha bir özenle seçilse filan.o yüzden yıkıcı değil yapıcı eleştirilerde bulunalım ki youtubedan yabancıların degil kendi milletimizden dinleyelim araçları.
    Bu arada arka kapıda beğenmediği birşeyden bahsediyor aracı fuarda bende inceledim ama anlayamadim bahsettiğini nedir arkadaşlar?

arka kapılarda sert plastik kullanılmış,bundan bahsediyorlar.

• İşte adama böyle K'ötüyle gülerler o paraya 2 tane benzinli c sınıfı araç alınır israf desen yetmez bile bu durum karşısında ayrıca aracı test eden abinin konuşmaları özellikle süspansiyon kısmındaki konuşmaları bana şu videoyu hatırlattı

Tıkla

30 yokum ama 29 yaşında varım. 30 yokum doğrusu. Okumam yazmam olmadığı için bilmiyorum ama 29 yaşındayım. Çinkü kimlükümde 30 yaşında buyurmuş adam, o yüzden hâlâ 30 bitirmemişim yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyll

quote:

Orijinalden alıntı: smt_85

Araba çok güzelmiş opsiyonlarıyla birlikte benim çok hoşuma gitti parasıda güzel tabi ben olsam 77bin yerine 82-83 e opsiyonlu 1 bakardım hem arkadan itiş keyfini yaşardım benzinde çok fazla tüketimide yok parası olan için full+full golf güzel tercih iç hacmi aile için yeterli.

arka kapılarda sert plastik kullanılmış,bundan bahsediyorlar.

Teşekkür ederim

• Ya ikide birde işi vergi boyutuna niye getiriyorsunuz. Bu da 1.6 ve diğer birçok markayla birlikte aynı vergi oranlarına tabii(%40 ötv ve %18 kdv)
    Bi üye alfanın fullu bu kadar demiş işte onunla aynı vergi dilimine bağlı. Yani golf7 nin motor hacmi de 1.6 ve bu oranlara tabii.

burda tartışılması gereken focuc, i30, leon, 308, c4, guilietta vb modellerle golf arasındaki bu fiyat farkının rasyonel olup olmadığı. VW hangi arabası ucuz gerçi hak vermekte lazım şimdi düşündümde.

77000 tl olması vergi oranları ile ilgili değil anlıyacağınız.

ayrıca vergi oranları da bu başlığın konusu değil.
  • Biraz önce Avek oto da golf 7 1,6 tdı dsg comfortline araçla test sürüsü yaptım. Forumdan tanışmış oldugum bir arkadasla yaptık testi yani hem şoför olarak hemde arkada yolcu olarak test ettim.
    - İc ve dış tasarım tamamen zevk işi olduğu icin kişiye göre değişir. Ama ben beğendim.
    - ben dsg de bir fazla bir degisiklik göremedim ama sunu söyleyebilirim kullanıma bağlı olarak 40-50 bin civarı kavrama degisimleri yine yaşanacaktir. 2. Vitesteki düşük hız sendromu devam ediyor.
    - motor aynı bildigimiz tdı yani vasat bir devirlerine ile devam ediyor. Yalıtım benim aracıma göre zaten başarılı olduğu icin ben sessiz buldum. Golf 6 kullananlar daha iyi anlar.
    - yol konforunu oldukça beğendim, tok araba izlenimi veriyor yol sesi pek almiyordu.
    - yol tutusu 6 ya göre iyiydi ama bana göre daha iyi olmalıydı. Gerçi test aracı 16 jantliydi 17 jantin katkısı olur tutusu arttırmada.
    - direksiyon tepkilerini yavaş buldum. Dış görünümünde sportif hisler uyandıran otomobil malesef sürüş karakterine bunu yansitamamisti.
    Genel olarak değerlendirirsek: Sürüş konforu yerinde ortalama sportif hisler uyandıran bir calışma olmus. İdeal motor olarak 1,4 122 dusunuyorum.
    Arka konforuda gayet basariliydi. Bağımsız suspansiyonu versiyonunu denemeden direk eleştirirsem haksızlık etmiş olurum.
    Avekten çıkıp ulukar kia bayine gidip ceed dizel otm testi yaptık yine iki arkadas. Moraller bozulmasın, kavga çıkmasın diye bişey yazmiycam.
    Ama iciniz rahat olsun golfün rakibi i30 degil. Sadece donanım bir yere kadar. Sürücü ile araç arası bütünleşme golfte daha başarılı.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

güzel bi inceleme olmuş. aklıma takılanlar.

1. piano black kaplamayı resimlerde ve fuarda beğenmemiş fakat 77 bin lirayı bastırınca helal olsun adamlar çok güzel yapmış pino black kaplamayı

2. 77 bin lira aracın fiyatı. arka ledleri vs de koysan 80 bin olur. C sinif araç için çok derler sonra

doğuş oto iyi analiz etmiş müşteri kitlesini. adam üründen memnun. parasının karşılığını aldığına inanıyor. doğuş otoyu tebrik ediyorum (ciddiyim).

+1 hele 77 bin normal 80 bin c sınıfına verilmez diyince bende bir tebessüm oluştu.Ayfon olayı bambaşka bişey video da 2 defa yaşandı ama artık olayın

şaşkınlığı atlatılmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: L0pht

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1wio-J6QOXo

kısa kısa ...

adama 4 sayfa hakaret ettik, daha ortalıkta yok

Ford 1.0 motora powershift getirse bu aracın yüzüne bakan olmaz

Megane donanım severlere dizel+.çift kavrama ile iyi bir alternatif

Doğuş götümü yesin

bmw 125d 80-90 bine gelse de, cemaat araba görse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electro_g -- 17 Kasım 2012; 13:52:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

Bana göre, dışarıdan baktığım çizgilerine göre 6.5. Ne kadar konuyu uzatmaya meraklısın. Bir kerede geri kal da uzatma. Bu ne yahu!!! Teknikmiş, yemişim tekniğini. Dışarıda yüz yüze gelsek bu tarz konuşmaya cesaret bile edemeyecek olan adamlar burada klavye delikanlısı kesilip hesap sorarcasına insanın üstüne üstüne gidiyorlar. Bu ne yahu!!!!

Burada birsürü insan arabanın 77 bin liralık fiyatına takmış ve "bu para bu arabaya çok yahu, değmez" demiş sen kalkmış benim "Golf 6.5 olmuş bu araba" yorumuma takmışsın kafayı. Birde geçmiş karşıma "göz doktoruna git" yok efendim "teknik olarak ispatla" tarzı bir sürü ukelaca yorumlar. KOCAMAN BİR

• Temel fırına girer ve fırıncıya " bana 49 ekmek verir misin " der. Fırıncı "abi 50 yapalım hesabı kolay olsun" der. Temel " yok abicim okadar ekmegi kim yiycek sen 49 tane ver" demiş.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.