Bildirim
Türkiye`nin ilk Golf 7'si ve ilk izlenimleri - Röportaj
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 16 Kasım 2012; 7:10:29 > -
Cok begendim elinize saglik,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni almış, 180 den aşağı düşmemiş, 199'ü geçememiş. 170 ile viraja girmiş...
Anlaşıldı ki bu adamdan araba alınmaz. Daha yepyeni aracın son limitlerine kadar kullanma hırsı nedir yahu? -
Görüntülere bakmadan, sadece sesi dinlerseniz; bir MB S-serisi anlatıldığını sanabilirsiniz. -
77.000 TL -
Bluetooth gören masum vw ci
30.000 tl ye alinan B segmenti Aveo nun bile 1.5 senedir 1.2 LS donanımı hariç diğer donanım seviyelerinde standart olarak sunduğu bir donanımla insanin 80.000 tl vererek tanışması komik gercekten
77.000TL -
Fiyatı çok uygunmuş herkes rahatlıkla alabilir -
Subjektif bir inceleme olmuş gibi geldi. -
Bari 2.0 TDI 140PS yada 177PS versiyonu getirse Doğuş o fiyata. Alan vatandaş en azından 1.6 105PS diye üzülmez. -
Yine mi golf 7
6,20 sn
yarıldım lan... -
koltuk renkleri 2 fırt daha açık olmuş ... koptumm -
Alışveriş arabası:) benden başka farkeden oldu mu acaba:)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
kimse yoğurdum ekşi demez misali olmuş. Ve golf 7'ye ilk sahip olanlardan o yüce insanın aşırı objektif(!) yorumları beni benden aldı
bagımsız süspansiyonu hissetmiyorsunuz
70.000 tl lik araba al bagımsız süspansiyonun olmasın
vallahi inanılmaz derecede şaşırtıcı bir olay bu wolksvagenin türkiyede aşırı derecede pahalıya satılması...
199 u gördüm diyorda zaten golf 6 nın son hızıda o... yani işin gerçeği arabada büyük yenilikler yok zaten diğer arabalarda olan donanımları koymuşlar.. adamlarda araba full diye seviniyor halbuki süspansiyon filan gitmiş yenilik yok...
adam bluetooth a seviniyor...
adam 1000 km uzun yol yapmış baştan hata zaten sıfır motor o kadar uzun süre sabit ve yüksek hızla çalıştırılması kesinlikle çok sakıncalıdır....
bu araba 20.000 de adamın elinde patlar... arızalar vermeye başlar.... vay be o fiyata gidip golfe biniyor vallahi çok şaşırtıcı bir durum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 16 Kasım 2012; 9:29:46 >
-
Bu kadar para ver aynaları elle kapa, süspansiyon toros teknolojisinde olsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: `bELa
Bluetooth gören masum vw ci
30.000 tl ye alinan B segmenti Aveo nun bile 1.5 senedir 1.2 LS donanımı hariç diğer donanım seviyelerinde standart olarak sunduğu bir donanımla insanin 80.000 tl vererek tanışması komik gercekten
Sen ne yaptın, geldin mi Konyaya? Çayımı içmeye beklerim. -
08:24
Benzer içerikler
- otomatik şanzıman adaptasyonu nasıl yapılır
- lastikte xl ne demek
- egea mı megane mı
- bmw 4 serisi neden tutulmuyor
- mini cooper elektrikli yorumlar
- jetour türkiye
- 2025 araba fiyatları ne olur
- mengshi 917
- nissan qashqai e-power teknik özellikleri
- suv tavsiye 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X