Şimdi Ara

Turkiye'nin Internet'i... Bir haftadir yerlerde surunuyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tam bir hafta oldu, Istanbul'un Anadolu yakasinda baglanti kalitesi rezalet. Ortalama 20-25 dakikada bir baglanti 1-2 dakikaligina kopuyor, sonra yine geliyor. Isin en sinir bozucu tarafi da, TTNet'i telefonla aramak. Dakikalarca muzik dinliyorsun, bekliyorsun, gecenin 2'sinde bile butun gorevliler mesgul, yanit verecek bir insan yok. Televizyonda "Turkiye'nin Internet'i" diye reklamlarini gorunce, iyice tepesi atiyor insanin.

Telefonla ulasip bilgi alabilmeyi basaran var mi arkadaslar? Nedir acaba bu sorun ve ne zaman duzelecekmis?

• Valla arkadaşım senelerdir bu sorunlar var artık yorum yapasım gelmiyor...
  • yok yok arkadaş haklı.. son 1 haftadır bende ne online oyun oynayabiliyorum.. çok sıkıldım artık...

Battlefield 2 oynuyorum online.. normalde 65- 90 arası gezen pingim 400 küsürlerde son 1 haftadır delirecem.. hoş delirmeye gerek yok.. geçecen UYDUNET'e kurtulucan

TTNET
  • Kopma sorunları şu sıralar çok olmasada bende de var. Genel bir sorun gibi gözüküyor..

Reklamları görünce bende aynı duyguları hissediyorum
  • 1 haftadır dediğiniz gibi sürünüyor.Msn kopmaları oyundan kopmalar.Özellikle de yurtdışındaki sitelere giriş bitik bir durumda birde her gece 1 gibi kesilip sonra tekrar geliyor.Ne zaman düzelicek acaba?
  • Anadolu yakasındayım, sık sık kopma problemi bende de var ancak ben sorunun bize gelen sinyalin düşüklüğünden olduğunu sanıyordum. Ben genelde 5 dakikalık bir bekleme ile TTNet'ten bir müşteri temsilcisine ulaşıyorum ama hattımdaki problemden dolayı o kadar fazla aradım ve o kadar fazla konuştum ki, bir daha hayatımda Türk Marşı yada arıza kaydınızı alıyorum lafı duymak istemiyorum.
  • 1 haftadır felaket gerçekten. Ben de 5dklık bi video yükleyeceğim. Aşırı yavaş yükleme yapıyor. İnsanı netten soğutuyor ..
  • aynen bende sanki bende var sanıyordum vay anasını adamlara bak ya yuf olsun.
  • Türkiye'nin interneti yıllardır yerlerde sürünüyor...
  • aynı sorun bende de var.. hatta ayrı bi konu açtım. demek ki çoğu kimsede varmış.. ttnet iyice zıvanadan çıktı
  • tebrikler TELEKOM! bi oyun indirtmedin PES2009 %91.5 te kaldı sayende!!!!!!

• aynen bendende al o kadar sıkayet edelım avrupa bırlıgı ınsan hakları mahkemesıne ımza atmam dıyen varmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.