Şimdi Ara

Türkiye'nin otomobili ilk etapta yüzde 30 yerli olacak (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
0
Favori
6.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yerli araca ne gerek var ki. Devlet zaten tüm araç üreticilerinden vergi ile daha fazla kazanıyor. İlla üretimse de olay ver adamlara teşviği gelsinler burda üretsinler.

• Ulan 50 60 senedir yok yerli otomobil aşağı yerli oyomobil yukarı. Avrupa birliği aşagı avrupa birliği yukarı.... İstemiyoruz mk yapmayın artık. Bu ne çocuk oylar gibi.

• Yahu arkadaş amma taktiniz bu yerli kelimesine.

Kardeşim bunu biz yapıyor muyuz? Yapıyoruz.

Türk üretimi mı?:Türk üretimi.

Hayır burada yazan bazıları, sanki emekleme den maraton koşmuş gibi bir şey sanıyor kendini herhalde.

O çok övdugunuz geçmiş hükümetler bir adım atsaydida, bizde direkt maratonda yarissaydik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yerli olmayan iktidarlarla yerli üretimler yapılamaz, seçim çalışmalarından başka birşey değil yapılanlar

ülkenin üretimini bırakın, üstüne bastığımız yollarımızı bile yabancılara satan veya işletme hakkı verenlerin yerli birşey yapacağını sanmak için ciddi saf olmak gerekiyor

yoksa bu ülkede yerli sanayiyi güçlendirmek çok kolay, eğitimli ve tecrübeli elemanlarımız yığınla, yan sanayi ürün üretiminde dünyada sayılı ülkelerdeniz, belli bir plan program ve teşvikle ithal etmek için yığınla paralar ödediğimiz şeyleri en fazla 5 sene içinde kendimiz üretir ya da büyük çoğunluğunu üretir hale gelebiliriz de işte niyet bu olmayınca 15 senede ancak yerli ve milli betonumuz olabiliyor sadece
  • Bir yerden başlamak lazım gerisi gelir.

• Bu ülkede kağıt şeker saman üretilmiyor otomobilmi üretilecek
    Devlet neden otomobil yapsın her otomobilden bir otomobil parası haraç alıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Brn bu yerli otomobil işini pek çözemedim. Önemli olan yerli üretim olmasından ziyade patenti yerli olan bir araç üretmek değilmi. Hiçbir araç %100 yerli olamaz, dnyada örneği yok zaten. Fiatın araçları %100 italyan malı değilki adamların Türkiyede bile fabrikası var. Yada renoult, wolkswagrn vs. Hepsinin başka ülkelerden parça tedariki var. Biz kendi markamızı çıkaralım gerekirse çinde fabrika kuralım no problem. Önemli olan kaliteli bir marka üretebilmek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sleepingawake kullanıcısına yanıt
    Mesaja "Diyelim" diye başladım farkettiyseniz. Diyelim=Mesela=Farzedelim aynı manada kullanılan sözcükler. Mesajımdaki anafikir "Türkiyede üretim yapan yabancı şirket kârını kendi memleketine götürüyor" buydu.
  • maşallah maşallah
  • Beğenmeyen forumun çok çalışkan ve zeki gençliğinden % 100 yerlisini bekliyoruz.
  • Hiçbir otomobil firması otomobilin %100ünü kendisi üretmiyor, kendisi üretse maliyetleri çok yükselir zaten haberde de bu belirtilmiş. Birçok firma parçaları başka yerden tedarik ediyor. Subaru bile şanzımanı Renault'dan alıyor.

• Bence aynası %30 yerli %70 gavur malı olacak.

Yerli diye yuttururlar. Aktroller de şakşaklar.

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesutzgvn

Bence aynası %30 yerli %70 gavur malı olacak.

Yerli diye yuttururlar. Aktroller de şakşaklar.
    Sana zaten yutturmuşlar sanırım burda şak şak muhabbeti yaptığına göre

• blacklotus01 B kullanıcısına yanıt
    Türk malı alacağıma gider ford alırım. Türk malı diye uçuk fiyat koyan yerli dediğiniz o araçlar ki olsa pahalı olacak. Şimdiye kadar bir tane yerli otomobil görmedik. Hep bir seçin stratejisi.

• https://www.youtube.com/watch?v=4iEY-42a998

arabayı bilmem de bu videodaki %100 yerli
  • quote:

Orijinalden alıntı: manisa_tr

ne zamandır yerli araba konusu okumamıştık yüreğimize su serptiler çok şükür. böyle giderse 2053 te bayilerden ilk siparişi geçebiliriz.
    "Bu yerli araba iptal olmuş, siparişler iptal şimdi son yeni milli yerli araba var haberlerini görmüşsündür. Yenisinden sipariş ver sakın kaçırma, belirli sayıda üretilecekmiş, ön siparişler başlamış, ama tükenmiş olabilir!"
    Acaba seçim nezaman?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merkur

"Bu yerli araba iptal olmuş, siparişler iptal şimdi son yeni milli yerli araba var haberlerini görmüşsündür. Yenisinden sipariş ver sakın kaçırma, belirli sayıda üretilecekmiş, ön siparişler başlamış, ama tükenmiş olabilir!"
    Acaba seçim nezaman?

Alıntıları Göster
    ben asrın vurgunu için heyecanla bekliyorum. aslında ceo olarak da tosuncuk mehmet aydın ve bitcoin safiyeyi aday gösteriyorum.

• manisa_tr kullanıcısına yanıt
    Aklıma gelmedi değil valla! Olur mu olur!
    Kandırıldık loading...
  • Test

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.