< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enverrss -- 15 Mart 2019; 9:51:23 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enverrss -- 15 Mart 2019; 9:51:23 > |
ben bu ülke uğruna 1 şehit verdim. ama beni terörist ilan ettiler. ben vatanım için sabah akşam çalışıp bi yerlere gelmeye uğraşırken bana terörist dediler. ne diyeyim yazıklar olsun, öbür tarafta yatacak yeriniz yok. hem sahipleri hem destekleyicileri...
|
Türk aile yapısı 2 diziden oyuluyorsa sorun dizilerde değil
|
Haklısın fakat sonuç nedir?
Ne yapabilirsin? Kardeşim geri dönülmez yola çoktan girildi. 1.dünya savaşı öncesinde kimlerin kazanacağı zaten belliydi.ona rağmen ülkeler savaşa sokuldu. rusya ile osmanlı birbirini yiyip bitirirken yahudilerin ve onların kontrolündeki sonradan üretilen protestanlığın yükselişi gözardı edildi. 1.dünya savaşında müslümanlar ağır darbe aldı ve yahudilerin önü tamamen açıldı. 2.dünya savaşında tehlikeyi gören hitler yahudilerin bu yükselişini durdurmaya çalıştı ama o da başarısız oldu.artık günümüzde yahudiler hepimizin efendisi oldu. bak bu adam bir yahudi ve amerikan dolarının basılma kararı bu adamdaydı. dönülmez yola çoktan girildi. büyük plan var ve onun arkasında küçük küçük binlerce hatta milyonlarca planlar ve uygulamalar var. medya onlardan sadece biri. adamlar tüm dünyanın kontrolünü para ile çoktan ele geçirdi ve kurdukları sistem o kadar sağlam ki bunun geriye dönüşü çok zor gözüküyor. belki geri dönüşü vardır ama uygulaması çok kolay olmaz. sorun bizim halktan kaynaklanıyor. kısa vadeli menfaatleri uğruna ülkenin altına orta-uzun vadede bomba yerleştiren bu rahatına düşkün millet herşeyin sonunu getirip bizi iyice köleleştirecek. şimdi biri çıksa dese ki, hepiniz açlıktan kıvranacaksınız, tüp bile bulamayacağız. yerli üretime döneceğiz. ambargoya uğrayıp çok yokluk göreceğiz ama 50yıl sonra daha iyi konumda olacağız dese, kim evet ben bu işe varım der? herkes günübirlik düşünür bu nedenle ben çok iyimser değilim gelecekten. |
Tüm muhalefet destekçilerine terorist diyen zihniyetin ..... .....
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pakaji -- 12 Mart 2019; 19:32:32 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|