< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Türkiye VR Headset Kullanıcıları (Oculus Rift, Rift S, Go, Quest, HTC Vive ve diğerleri) (63. sayfa)
-
-
Herhangi bir uygulamada veya videoda mı alıyorusnuz hocam yoksa menülerde fln da öyle mi? Monitörlerdeki çözünürlük kavramı ile karşılaştırmak pek doğru değil nihayetinde piksellere büyüteç ile bakıyorsunuz
-
Mesela ana ekrandaki ev ya da yazılar menüler, keskin bir netlik yok maalesef. O pikselleri farkediyorum bir de ama sanırım VR gözlüklerin doğasında bu var.
-
Merhabalar
Resident evil 4 vr ın apk sını bulamadım bilen varmıdır
Birde steam vr da pc zorunlu doğrumudur.biraz kafam karşıtı steam da daha ucuzmuş oyunlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Gamemaster_ -- 30 Aralık 2021; 4:5:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar Oculust Quest 2 aldım ama link kablosu aşırı derece pahali, türkiye de kablo önerebilecek var mı?
-
Ben de bugün itibariyle Oculus Quest 2 aldım. Konuyu takibe alıyorum. Şimdiki adım PC olmadan Half Life nasıl oynayabileceğimi araştırmak :) Herkese iyi oyunlar dilerim.
Kabloya baktım ama 1 metre nin kurtarıcağını sanmıyorum, daha uzun bir kablo önerisi var mı?
-
Ben bu kabloyu aldım sonra 2 metre uzatıcı aldım aynı fiyat
Buna bir güncelleme yapayım. Bugün toplam $30 dolarlık bir harcama sonrası Quest 2’de PC olmadan Steam üzerinden Half Life Alyx ve diğer PC VR oyunlarını oynamayı başardım. Performans muazzam değil; ancak, rahatsız etmeden 1 saat rahatça oynadım. Adımlar:
- Paperspace’ten virtual PC satın aldım. Saatlik kullanım ücreti $0.52 cent. Aylık 10 dolar üyelik ücreti var. Ekran kartı RTX 4000.
- Virtual PC ekran kartı sürücülerini güncelledim,
- Virtual PC’ye steam ve steam vr indirdim, Half Life Alyx satın aldım,
- Virtual PC’ye Virtual Desktop indirdim. Quest üzerinden bu uygulamayı satın aldım.
- quest üzerinden Virtual Desktop uygulamasını açtım ($20 dolar). İki oturumda kullanıcı isimlerini eşleyince hemen tanıdı.
- Quest üzerinden oyunu başlattım. Sorunsuzca oynadım.
Hocam açıkçası merakla yapıp yapamayacağınızı bekliyordum :) Çok sevindim... hemen ben de yapacağım :)
-
Hocam biraz masraflı; ama, en azından imkansız değil. Shadow PC var, bekleme listesine girdim onun da. Daha oyun oynamaya yönelik bir servis olduğu için Cloud PC olarak Paperspace’ten daha iyi performans gösterebilir.
önemli birkaç nokta. İnternet hızının önemli olduğunu söylüyorlar. Ayrıca, modem ile bağlantı 5 ghz bağlantı üzerinden olmak zorunda diyorlar. Dolayısıyla her kullanıcının tecrübesi farklı olabilir. Benim şansıma oyun gayet oynanabilir durumda.
Ben bu uzatıcıyla birlikte yüksek hızlı 30 cm bir kablo kullanıyorum. Performansı gayet iyi. 2.5 ile 2.7 arası çıkıyor testte. Orijinal kabloyu alsak da herhalde 5gbps hız alamıyoruzdur.
https://www.hepsiburada.com/unitek-usb-c-usb-a-aktif-uzatma-kablosu-p-HBCV000008GMPZ?magaza=Branco
-
Selam dostlar, VR headsetleri için önerebileceğiniz alışveriş platformu var mı?
-
tp link wd9970v3 Bu modem ile airlink deneyen oldu mu?
varsa tecrübesini paylaşabilir mi?
-
İyi performans alacağını sanmıyorum. En az wifi ac(5Ghz) olması öneriliyor.
-
Amazon amerika her zaman en uygunu olur. 1-2 hafta gibi sürede gelir. Başka yerlere özellikle Türkiye içindeki çakallara kaptırmayın paranızı. Yok kaptıracağım diyorsanız n11 en ucuz hırsızı bulabileceğiniz yer olur muhtemelen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 9 Ocak 2022; 17:44:8 > -
Aynı modem bende var 4 yıl önce ttnet vermişti fiber altyapı olmasına rağmen modem uyduruk airlink çok takılıyor.
Yeni Quest 2 alan arkadaşlar için bir hatırlatma yapayım, referral kampanyası hala devam ediyor, dileyene yardımcı olurum, iki taraf da 30'ar dolar kazanmış oluyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X