Evet hocam Sidenoder'mış programın ismi. Ama kurması yüklemesi biraz gıcık. Ancak yükleme merkezinde vardı net hatırlıyorum. |
Türkiye VR Headset Kullanıcıları (Oculus Rift, Rift S, Go, Quest, HTC Vive ve diğerleri) (65. sayfa)
-
-
Dinamik ayarı kadar boş bi ayar yok. Sadece bulanıklaştırma ayarı. Native resolution oynamak çok daha net. Fidelity ayarı falan da yaptığınızdda güzel oluyor.
-
Keyiflerinden yapmıyorlar hocam zaten FPS dalgalanmasından çoğu insan rahatsız oluyor VR'da. High-end kart sahibi olan zaten bunlarla pek ilgilenmiyor onda kalite düşmüyor çünkü
-
Samsung odyssey Windows mixed reality gözlüğümü satmayı düşünüyorum, ilgilenen mesaj atabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocam çok teşekkür ederim dediğinizden yola çıkarak rino sync diye bir program buldum ordan oyunları indirdim kuramadım dediğinizi ama olsun sorunum çözüldü sayenizde kafamda kıvılcım çaktı :)
3d yazıcıyla hemen bunları bastım :) masa tenisi gerçekten çok iyi oldu teşekkür mahiyetinde bir tanede size hediye basabilirim isterseniz :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Vay çok iyiymiş bravo
Ne demek hocam rica ederim, şu powerbank olayını almadım hala pc ağırlıklı takılıyorum ve kabloyla bağlıyorum diye ama ihtiyacım olacak gibi, aparat süper olmuş. Masa tenisi için kontrolcü ile oynadım direkt pek ihtiyaç duymadım ama denenebilir tabi
-
Arkadaşlar selam. Malum konu için oculus quest2 ana konu kısmında ve burada yeterli bilgi edinemedim. Öncelikle bununla ilgili PM rica ediyorum. Onun haricinde ilgili programları ve yolları izlediğimi düşünerek hem win 10 pc de hem mac de malum konuyu başaramadım. tam olarak izlenmesi gereken yol ve işlemleri anlatan bir video ya da yazı biliyorsnız paylaşmanızı rica ederim. Sanırım herşeyi baştan yaparak gitmekta fayda var bu nedenle malum konu için bir türlü edinemediğim PM rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler.
-
Hocam en zorunu istediniz valla :)
Baskıya gönderdim çıkıyor.
adres bilgilerini pm den atın bitince kargoya vereyim:)
Sağlıklı günler dilerim
-
Hocam yok bir şey istemedim ya çok teşekkürler valla, hay allah istemek için yazmamıştım keşke açık söyleseydim, zahmet olmuş ya çok teşekkürler
Zor olan hangisiydi yav neyi istedim diye bakıyorum
Size de hocam valla mahcup oldum şimdi, bir şey de yapmadım yav, ama başka bi ihtiyaç olursa yine yardımcı olmaya çalışayım
-
"şu powerbank olayını almadım hala pc ağırlıklı takılıyorum ve kabloyla bağlıyorum diye ama ihtiyacım olacak gibi,"
Sanırım sn. gamemaster bu ifadeden o fikre kapılmış.
-
Evet öyle olmuş valla
Bu arada Lone Echo sanıyorum bu sidenoder'da falan yok.
Bunu başka bir yerlerden bulma imkanı var mı? Yoksa 19.99 Dolar üzerinden %30 kod kullanmak zorunda kalacağım galiba.
-
[Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 1 Şubat 2022; 16:19:36 > -
Yurtdışından getirenlere söyleyebilirsiniz? Uygulamalar vardı bunun için hiç kullanmadığım için hatırlamıyorum o kadarını.
-
[Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 1 Şubat 2022; 16:19:27 > -
Lone Echo Rift S oyunuydu. O yüzden PC'de oynanıyor bildiğim kadarıyla. Ama Lone Echo 2'yi bilmiyorum. 1 öyleydi. Asgard's Wrath gibi. Ben G2+Index ile oynadım gayet güzel.
-
Merhabalar arkadaşlar Logitech g29 + shifter var, Vr konusunda tecrüben yok, VR ile Forza Horizon 5 oynamayı düşünüyorum. Aynı zamanda 5 numara astigmatım var, 3d televizyonlara vs hiç bakamazdım, sizce gereksiz bir macera mı olur ? Olmazsa ikinci el hangi VR'ı tavsiye edersiniz.
Görüntü kalitesi iyi olsun ve görüntüde titreşim az olsun yeter. PC'den oynayacağım ne de olsa
-
Arkadaşlar merhaba, Amazon.com üzerinden Oculus Quest 2 128 GB almayı düşünüyorum fakat birkaç sorum var:
- Amazon.com'da 299 dolar Quest 2, 144 dolar vergi + kargo olarak gözüküyor. Buradan alan varsa bu 144'ün içinden ne kadarı iade ediliyor?
- Bilgisayardan Quest'e video aktarımı için hangi kablo almak gerek ve bu kablo Oculus Link'in yerine geçebilir mi? Yani dosya aktarımı kablosu ve Link kablosu aynı işlevi mi görüyor? Türkiye'de satılan alternatifini önerebilir misiniz?
- Priz Amerikan prizi olacağı için hangi adaptörü almak lazım?
Böyle bir kablo Link yerine ve PC'den dosya aktarımı için kullanılabilir mi?
Ugreen USB 3.0 Type-C Data ve Şarj Kablosu 1.5 Metre Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi equasezy1 -- 24 Ocak 2022; 12:2:48 >
-
Dosya aktarımı için herhangi bir usb kablosu olur cihazin kutusundan type c kablo çıkıyor onla da yapabilirsiniz. Oyun aktarımı için herhangi 5gbit-10gbit usb3 kablo olur. Tabi kablosuz u en rahatı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bersgurs -- 24 Ocak 2022; 1:2:20 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X