rtx4000 ? Gelecekten mi geldiniz |
Türkiye VR Headset Kullanıcıları (Oculus Rift, Rift S, Go, Quest, HTC Vive ve diğerleri) (64. sayfa)
-
-
Quadro RTX4000 var
-
RTX 8000 bile var :)
NVIDIANVIDIA Quadro RTX 8000 Graphics Cardhttps://www.nvidia.com/en-us/design-visualization/quadro/rtx-8000/ -
Quadro ne hocam :D
Adını sanını duymayız biz oyuncu kitlesi. İlgilendirmez. Grafikerci tarz uğraşı olan kişileri ilgilendirir. Dedim rtx4000serisini önden mi aldınız garip geldi :D biz de 2080s takılıyoruz.
Quadroya verceğin parayı 3080ti 3090 alırsın
-
Hocam mesajımı tekrar dikkatli okursanız bu ekran kartını satın almadığımı, uzaktan sanal PC kurarken seçtiğimi görebilirsiniz.
tekrar yazmam gerekirse özet olarak, Paperspace üzerinden kurduğum RTX 4000 ekran kartlı sanal bilgisayar sayesinde elimde PC olmadan Half Life Alyx oynuyorum. Paperspace üzerinden 3080-3090 seçemiyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 11 Ocak 2022; 1:24:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
GeForce now hizmeti de nvidia’nin rtx 4000 gibi quadro bazli serverlari uzerinde calisiyordu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Shadow PC var bir de PC olmadan PC/VR oyunlarını oynamak icin. Quadro P5000 kullanıyorlar. Ancak, cok kati bir lokasyon kilitleri var, ve cogu lokasyonda 2-3 ay bekleme suresi var. Aylık $29 dolar.
-
İlginç.
-
Bahsettigim Half Life tecrubemden bir kesit. Performans video gözükenden daha iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 11 Ocak 2022; 18:55:48 > -
Hocam frame rate de bir sıkıntı var mı rahatsız eden ?
-
direkt frame ölçümü yapmadım; ama Virtual Desktop ayarlarında 90 FPS seçili ve oyun gayet akıcı. Videoda gözüktüğünden daha akıcı. Oynanışı zorlaştıran, motion sickness’a yol açan bir performans düşüşü yaşamıyorum. VR’da frame ölçümü yapılıyorsa nasıl yapıldığını söyleyin, bir sonraki oynayışımda deneyeyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 11 Ocak 2022; 20:25:51 >
Alyx'de dinamik kalite ayarı var zaten hocam o yüzden fps çok fazla düşmez ama steam parametre ayarlarından kapatılabiliyor. Virtual desktop içinde performans metriklerini gösteren bir ayar var onu açıp kontrol edebilirsiniz gecikmeyi vs.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Virtual Desktop'ı canlı canlı toprağa gömdü Facebook. Update olarak resmi şekilde entegre ettiği Airlink çok daha stabil ve kaliteli ve bedava. VD almayı düşünen varsa yazık etmesin. Quest 1'e bile getirdiler sonradan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 12 Ocak 2022; 10:47:28 > -
Apk ları bulabileceğim bir site bilen varmıdır
yardımcı olursanız çok memnun olurum
Airlink şu sıralar biraz şans işi, ileride muhakkak daha stabil olur ama herkes için virtual desktop kadar istikrarlı çalışmıyor. Benim için bile her versiyon güncellemesi geldiğinde bir çalıştı bir calismade. Ek olarak şu anda virtual desktop'ta görece zayıf pc'ler için SSW gibi performansı arttiracak çözümler var (https://youtu.be/zH7qCsey2to), airlink de bunlari getirecektir de zaman alır elbet.
Kisacasi şu anda virtual desktop gömüldü demek fazla iddialı, en iyisi ikisini de deneyip, iyi çalışanda karar kılmak lazım. oculus return policy ile virtual desktop deneyip görmek en mantıklısı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NePhThYs -- 12 Ocak 2022; 21:20:47 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Site değil de uygulama şeklinde var ancak anlatması uygulaması biraz problemli.
Aleti geliştirici moduna alıp devam etmeniz gerek. Sonrasında da uygulama aracılığı ile kablolu veya kablosuz şekilde aktarım söz konusu. Ancak biraz meşakkatli. Yok bilmemne sürücüsü yüklenecek yok bilmemne yapılacak...
-
Teşekkür ederim.
Evet dediğiniz işlemleri biliyorum sidequest yardımıyla orada bulunan oyunları yükleyebiliyorum.Resident evil 4 ultrawings gibi oyunları çok merak ediyorum ama bulamıyorum.
Oyunlar %90 oranında geliyor hemen, RE4 direkt geldi çıkar çıkmaz yav? Bende 2 program vardı ama isimlerini unuttum. Sidenoder mıydı, daha sonra birini daha buldum ama ilki düzgün çalıştı. Bulursam vereceğim isimlerini size.
-
Ücretsiz olarak indirilebiliyor mu ?
Araştırayım biraz daha dediğiniz gibi başka market varsa bulurum Residen evil 4 ü
ben apk olarak araştırma yapıyordum demekki market araştırmam lazım sidequest gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Gamemaster_ -- 14 Ocak 2022; 15:44:28 >
Quest 2 kullanıcı kulübümüze bekleriz herkese hayırlı olsun cihaz mükk
https://forum.donanimhaber.com/oculus-quest-2-kullanici-kulubu-ana-konu--151160326-4
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X