Türkiye'ye gelen BYD modellerine yakından baktık: Han, Atto 3, Seal ve daha fazlası
-
-
Arada bir ben de arabalara yakından bakıp mutlu oluyorum.
-
Chery ile aynı taktiği uyguladılar önce marka lansmanı sonra model lansmanı. Satış Kasım'da başlayacağı için şimdiden fiyat söylemek istemiyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Araçlar çok iyi duruyor yalnız
Adamlar bakıyorlar ülkede ekonomik istikrarın i 'si yok ne yapsınlar şimdi fiyat belirtse belkide yarı fiyatına satmış olacak.
-
Hayırlı olsun. Farklı üreticilerin ve elektrikli araç markalarının geldiğini görmek güzel
Togg a rakip olmamasi için zaten tr ye alinmiyordu. %40 extra devlet vergisi ile fiyatlar toggdan yukarı olacak.
-
Çinliler Almanlar ve Almancıların canına ot tıkayacak çomak sokacak
-
Byd firması stok sorunu çıkarmazsa millete yok çekmezse birde kur üzrinden politika izlemezse yani alımdığı gün kur hesaplanıp para yatırılacak. Kur değiştimi fiyat farkı teslimatta eklenmeyecek. Birde galericilere yedirmezse bu ülkede ne fransız kalır nede alman ne italyan.
-
Togg yüzünden izin vermeyecekler hocam zaten. Araç elde patlamasın diye. Bunu yapmaya mecburlar baş edemezler artık Çin ile.
-
Togg'un en azından şu anlık elde patlama riski yok . Üretim çok düşük olduğu için gelen illa satılır ki şuan siparişleri zar zor yetiştirmeye çalışıyorlar.
Vergi kalemlerinden kafaları karışmıştır. ÖTV'si KDV'si TRT bandrolü ıvırı zıvırı derken :)
-
Ya arabayı göster be mübarek kameraman !
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
cb erdovan, ilon maskı türkiyeye yatırım yapmaya çağırdı. togg yalan olacak bu gidişle. bence togg'u ilon'a satacaklar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 1 Ekim 2023; 16:50:43 > -
2. eksi de benden olsun. Byd nin turkiye web sitesi bile yok.
-
İş gezisi dolayısı ile 2 haftadır çinin bir çok şehrini ziyaret ettim. BYD firmasının araclari burada her yerde ve çok popüler. Ayrıca cheery veya skywell markaları yok denecek kadar az.Burada bir çok kez BYD marka araca binme fırsatımda oldu araç çok konforlu.Buradaki satış rakamları 10.000$ ile 40.000$ arasında değişiyor modeline göre.
Almayı düşünen arkadaşlar için yorumum marka gerçekten büyük . Ben burada en sorunsuz çalışan elektrikli arac bilgisini bir çok kişiden duydum.bilginize
-
Türkiye pazarına şekil verecek marka sonunda geldi. Tesla vs byd savaşları görecez ileride.
Güzel araba.
-
Mahmut sen hala dolaşıyor musun buralarda,yetmedi mi mahmut
Maket montaj italyadan geliyaaa diyordun şimdi de elona satacaklar yazıyon Mahmut
Yapma Mahmut
Piro deden kızar sonra mahmut
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 2 Ekim 2023; 10:28:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Adamlar bakıyorlar ülkede ekonomik istikrarın i 'si yok ne yapsınlar şimdi fiyat belirtse belkide yarı fiyatına satmış olacak.
|
Chery ile aynı taktiği uyguladılar önce marka lansmanı sonra model lansmanı. Satış Kasım'da başlayacağı için şimdiden fiyat söylemek istemiyorlar. |
Byd firması stok sorunu çıkarmazsa millete yok çekmezse birde kur üzrinden politika izlemezse yani alımdığı gün kur hesaplanıp para yatırılacak. Kur değiştimi fiyat farkı teslimatta eklenmeyecek. Birde galericilere yedirmezse bu ülkede ne fransız kalır nede alman ne italyan.
|
Togg a rakip olmamasi için zaten tr ye alinmiyordu. %40 extra devlet vergisi ile fiyatlar toggdan yukarı olacak.
|
Çinliler Almanlar ve Almancıların canına ot tıkayacak çomak sokacak
|
Vergi kalemlerinden kafaları karışmıştır. ÖTV'si KDV'si TRT bandrolü ıvırı zıvırı derken :) |
Benzer içerikler
- instagramdan nasıl para kazanılır
- play protect nedir
- x grok
- priv isimleri
- iphone film izleme programı ücretsiz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X