Şimdi Ara

Türkiye'ye Lexus ne zaman gelir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
18.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en mütevazi motor v6 olduğu için lexus'ta, fahiş ötv dolayısıyla asla yeterince satmayacaktır ülkemizde.sabancı prestij için getirir o başka.türkiyede fiyatları yüz bin usd'den başlar.a6,e serisi,s80 varken kimse yüzüne bakmaz.ayrıcalıklı olmak isteyen birkaç kişi alır sadece.camry kaç tane gördünüz piyasada?dizaynlarıda hiç hoşuma gitmiyor benim.infinity farklı ama
  • Yurtdisinda is hayatimi surdurdugum icin Lexus marka jeep kullaniyorum.Daha once range rover, porche, bmw, mercedes jeeplerinide kullandim; fakat en sonunda lexus 570 (lx570) jeepi kullanmaya karar verdim.Tabi ki Turkiye de luks otomobil diyince herkesin aklina mercedes ve bmw geliyor,jeep katagorilerinde benim konfor ve kullanim rahatligi olarak en cok memnun oldugum jeep kesinlikle lexusdur.Dolayisiyla lexus un Turkiyeye geldigi zaman insanlar bu araci tanidiklarinda ve kullandiklarinda aracin kalitesini ve konforunu hissedeceklerdir.Binek otomobillerde mercedes ve bmw ye soyleyecek herhangi birseyim yok.Ancak jeep kategorilerinde butun marka jeepleri kullanan birisi olarak lexus turkiyeye geldigi zaman jeep kullanmayi seven insanlarin birinci tercihi olacagi kesindir cunku benimde birinci tercihim oldu.Bence lexus jeep porche cayanne den sonra en kaliteli aractir.Fakat porche cayanne i hem otomobil hem jeep olarak dusunebilirz ,posche cayannelerin motor gucu yuksek olmakla beraber salonlari cok kucuktur oysa lexusda motor gucu yuksek, salonlari buyuk ve konforludur.LX570 i kullanirken inanilmaz bir surus keyfi hissedersiniz ve asla yorulmassiniz.Butun bu bilgilerden sonra Lexus 570 turkiye de jeep kullanmayi seven insanlarin birinci tercihi olacaktir.Bence fiyatlarida porche cayanne ye yakin olacaktir.

Türkiye'ye Lexus ne zaman gelir?

• lx570

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firtuna61 -- 13 Ocak 2010; 22:33:14 >
  • benim merak ettiğim galeriler böyle pahalı arabaları nasıl getirtebiliyorlar. ithalat izinleri var mı? garantisi ve servisini nasıl sağlıyor? gümrük işlerini nasıl yapıyorlar?
  • Lexus gelecek ama fiyat politikası olarak mercedesin altında fiyatlandırması lazım.Yoksa kimse gidipte lexus almaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firtuna61

Yurtdisinda is hayatimi surdurdugum icin Lexus marka jeep kullaniyorum.Daha once range rover, porche, bmw, mercedes jeeplerinide kullandim; fakat en sonunda lexus 570 (lx570) jeepi kullanmaya karar verdim.Tabi ki Turkiye de luks otomobil diyince herkesin aklina mercedes ve bmw geliyor,jeep katagorilerinde benim konfor ve kullanim rahatligi olarak en cok memnun oldugum jeep kesinlikle lexusdur.Dolayisiyla lexus un Turkiyeye geldigi zaman insanlar bu araci tanidiklarinda ve kullandiklarinda aracin kalitesini ve konforunu hissedeceklerdir.Binek otomobillerde mercedes ve bmw ye soyleyecek herhangi birseyim yok.Ancak jeep kategorilerinde butun marka jeepleri kullanan birisi olarak lexus turkiyeye geldigi zaman jeep kullanmayi seven insanlarin birinci tercihi olacagi kesindir cunku benimde birinci tercihim oldu.Bence lexus jeep porche cayanne den sonra en kaliteli aractir.Fakat porche cayanne i hem otomobil hem jeep olarak dusunebilirz ,posche cayannelerin motor gucu yuksek olmakla beraber salonlari cok kucuktur oysa lexusda motor gucu yuksek, salonlari buyuk ve konforludur.LX570 i kullanirken inanilmaz bir surus keyfi hissedersiniz ve asla yorulmassiniz.Butun bu bilgilerden sonra Lexus 570 turkiye de jeep kullanmayi seven insanlarin birinci tercihi olacaktir.Bence fiyatlarida porche cayanne ye yakin olacaktir.

siz otorite misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

quote:

Yurtdisinda is hayatimi surdurdugum icin Lexus marka jeep kullaniyorum.Daha once range rover, porche, bmw, mercedes jeeplerinide kullandim; fakat en sonunda lexus 570 (lx570) jeepi kullanmaya karar verdim.Tabi ki Turkiye de luks otomobil diyince herkesin aklina mercedes ve bmw geliyor,jeep katagorilerinde benim konfor ve kullanim rahatligi olarak en cok memnun oldugum jeep kesinlikle lexusdur.Dolayisiyla lexus un Turkiyeye geldigi zaman insanlar bu araci tanidiklarinda ve kullandiklarinda aracin kalitesini ve konforunu hissedeceklerdir.Binek otomobillerde mercedes ve bmw ye soyleyecek herhangi birseyim yok.Ancak jeep kategorilerinde butun marka jeepleri kullanan birisi olarak lexus turkiyeye geldigi zaman jeep kullanmayi seven insanlarin birinci tercihi olacagi kesindir cunku benimde birinci tercihim oldu.Bence lexus jeep porche cayanne den sonra en kaliteli aractir.Fakat porche cayanne i hem otomobil hem jeep olarak dusunebilirz ,posche cayannelerin motor gucu yuksek olmakla beraber salonlari cok kucuktur oysa lexusda motor gucu yuksek, salonlari buyuk ve konforludur.LX570 i kullanirken inanilmaz bir surus keyfi hissedersiniz ve asla yorulmassiniz.Butun bu bilgilerden sonra Lexus 570 turkiye de jeep kullanmayi seven insanlarin birinci tercihi olacaktir.Bence fiyatlarida porche cayanne ye yakin olacaktir.

siz otorite misiniz?

Otorite sayilabilir bence. Bu araclarin sekline bakip yorum yapmiyor en azindan.

Lexus kalitesine gelince en az BMW ve Mercedes kadar kalitelidir. Amerikanin en cok satan luks otomobili.Ilk etapta yurtdisinda yasamis zengin kisiler,konsolosluklar tercih edebilir.Bunu alcagima Mercedes alirim diyenler zaten Lexus musteri portfoyunde degil. Farkli olmak isteyenler tercih eder. Fakat dizel Lexus surmedim hic. Performansi zayif olabilir dizellerin. Bu dezavantaj.

• Hyundai GeneSİS(Lİ BİR HAVA...SONU PEK HAYIR OLMAZ) 2 vakası

Daha gelmeden 40 tane sipariş almıştı araç ama ne gören var ne duyan
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder46 -- 18 Ocak 2010; 9:03:54 >
  • lx 570 land cruiserin krem şanti ile tekrar lezzeti artırılarak piyasaya sunulan hali...tek vaadi çöller ve arazi...

asfaltaki performansı son kasada genel olarak başarılı ancak D4D si mantıklı...V8 motoru tercih edilmesini zora sokuyor...ve fiyat vergi düzlemide var işin içinde...

açıkcası Range Rover gibi bir araç varken benim gözüm hiçbirini görmüor kimse kusura bakmasın...
  • Eğer gelirse mercedes bmw den bile fazla fiyatlara satılır
    mağlum lexus motor hacminde 3.0 cc lerdenden aşağı düşmüyor.
  • Eğer sağlam dizeli varsa Audiye rakip olur.
    Ama Toyota yüksek hacimli dizel satışlarında oldukça başarısız.Örnek: Land Cruser
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnDiViT

Eğer sağlam dizeli varsa Audiye rakip olur.
    Ama Toyota yüksek hacimli dizel satışlarında oldukça başarısız.Örnek: Land Cruser

yüksek hacimli motorlarda en üst swegmentlerde bile büyük düşüş var. Üst sınıf için bile en çok giden 3000cc'yi geçmeyen dizel motorlu modeller.
  • ben de yurtdışındayım ve bir süre SC430 modelini kullanma şansım oldu.. araba açıkcası öyle ahım şahım giden bir araba değil, içi gayet kaliteli fln ama yine de bi mercedes SL le alakası yok performans olarak bana sorarsanız ki onu da kullanmışlığım var bol bol.. Lexus daha sakin bir araba daha kalantor amcalara yönelik bi spor araba bence.. araba inanılmaz derecede yumuşak.. mercedes.den daha yumuşak diyebilirim sürüşü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnreaCHaBLe

quote:

quote:

siz otorite misiniz?

Otorite sayilabilir bence. Bu araclarin sekline bakip yorum yapmiyor en azindan.

Lexus kalitesine gelince en az BMW ve Mercedes kadar kalitelidir. Amerikanin en cok satan luks otomobili.Ilk etapta yurtdisinda yasamis zengin kisiler,konsolosluklar tercih edebilir.Bunu alcagima Mercedes alirim diyenler zaten Lexus musteri portfoyunde degil. Farkli olmak isteyenler tercih eder. Fakat dizel Lexus surmedim hic. Performansi zayif olabilir dizellerin. Bu dezavantaj.

aracın şekline bakıp yorum yapanlara diyecek tek kelimem yok zaten ancak birçok aracı test etmiş dahi olsa

ben beğendiysem,herkes beğenir havasına girmek yanlış

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UnreaCHaBLe

quote:

quote:

siz otorite misiniz?

aracın şekline bakıp yorum yapanlara diyecek tek kelimem yok zaten ancak birçok aracı test etmiş dahi olsa

ben beğendiysem,herkes beğenir havasına girmek yanlış

valla arkadaşım sen de haklısın da Firtuna arkadaşın dediği bütün arabaları ben de kullandım lexus dahil ve lexus'un tartışmasız bir şekilde çok daha konforlu olduğunu söyleyebilirim. Bunun temel nedeni ise bu sayılan arabalardan aslında hacim olarak daha büyük olması denebilir...

• valla onu bunu bilmem 2004 yılında ingilterede binmiştim bi ls 400 e, çok bomba araçtı, tr ye gelirse ilk başta biraz sıkıntı çekebilir ama bmw-mersedes-audi üçlüsünün oyununu pis bozar...

satmaz olayına gelince de: eğer servis ve yedek parçayı oturtursa cillop gibi satar
  • bmw mercedes audi gibi araçları kullanmamış, bu araçların özelliklerini sadece kitaplardan okuyarak yorumlarda bulunan kişilerin karşısında bu arkadaş otorite sayılaiblir tabiiki..

lafım meclisten dışarıdır

satılmaz düşüncesine de katılmıyorum, çatır çatır satılır..
  • Gelirse Mercedes,Bmw,Audi gibi markaları çok hırpalar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obt -- 19 Ocak 2010; 12:18:02 >
  •  Türkiye'ye Lexus ne zaman gelir?

• Audi zamanında çok mu tutuluyordu? Lexus'u da milletimiz zamanla öğrenir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.