quote:Orijinalden alıntı: KaramazovXShop'taki amca da türk bayrağı sallasın filandravenin bıyıkları yeter :)
quote:Orijinalden alıntı: fulctrum Shop'taki amca da türk bayrağı sallasın filan Okadar da abartmayalım Polonyalıların winged hussar xin zhao skini var bizimde buna benzer bi skin e sahip olmamız kötü olmaz diye düşünüyorum.
quote:Orijinalden alıntı: Tenzenquote:Orijinalden alıntı: fulctrum Shop'taki amca da türk bayrağı sallasın filan Okadar da abartmayalım Polonyalıların winged hussar xin zhao skini var bizimde buna benzer bi skin e sahip olmamız kötü olmaz diye düşünüyorum.Alıntıları Göster Dravene huna veya türklere benzer bi sikin yapılabilir elinde balta veya topuz olabilir dönen.
quote:Orijinalden alıntı: Tenzenquote:Orijinalden alıntı: fulctrum Shop'taki amca da türk bayrağı sallasın filan Okadar da abartmayalım Polonyalıların winged hussar xin zhao skini var bizimde buna benzer bi skin e sahip olmamız kötü olmaz diye düşünüyorum.Alıntıları Göster Şener Shen
quote:Orijinalden alıntı: Captain_Donanım quote:Orijinalden alıntı: Lawskel Şener Shen Olaflar boy boy olabilir Güldüm
quote:Orijinalden alıntı: Calypsquote:Orijinalden alıntı: Captain_Donanım quote:Orijinalden alıntı: Lawskel Şener Shen Olaflar boy boy olabilir Güldüm Alıntıları Göster hurşit talon?
quote:Orijinalden alıntı: Aeronautical EngineerMehmet Ali BrandAlıntıları Göster mundo dan iyi pehlivan olur aslında
quote:Orijinalden alıntı: _WoLFY_kennen evren?Alıntıları Göster Daha önce belirtildiği gibi dönerci mundo yada yeniçeri gp iyi olur gibime geliyor.
quote:Orijinalden alıntı: YaserovŞener ShenAlıntıları Göster Berber shen olabilir, padişah yorick olabilir, bordo bereli jax olabilir, meyhaneci gragas olabilir, adaklık alistar olabilir, yaşlı çınar maokai olabilir böyle iyice kök salmış falan,