|
Türkiye'ye yatırım yapmaktan vazgeçen Volkswagen, Slovakya'yı seçti
-
-
-
yaşasın, bizi köle olarak kullanamayacaklar :)
-
Belliydi..
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
vw'in ağzının yuvarlaklığından omar diyeceği belliydi zaten... süpriz olmadı yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 10 Kasım 2020; 16:39:35 > -
o zaman vatandaş bir zahmet vw almasın
türkiye araç satışının %20-%25 kadarı vw grupmuş. en çok satan da kendileri imiş. ülkeye çivi çakmayan firma en çok satan firma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Emir -- 10 Kasım 2020; 17:4:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok da Slovakya
Amma dansöz gibi kıvırdılar haa.
-
Vw için ölüp bitmeye devam edelim.
Kapı sesi toksa sorun yok.
yani mantıklı bir karar olmuş VW için, en azından slovakyada yarın ne olacağı belli, bizde değil...
-
bu ortamda kim olsa acmaz fabrika. 1 ay sonra dolar/euro kac olacak tahmini ile adamlar sirketmi yonetsin? Her alanda belirsizligin hakim oldugu bir ulkeye yatirimci beklemekte nebiliyim!!
-
Hemen bir Passat alayım diyecektim tam ama param yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ey Volkswagen, sen kimsin ya?
Volkswagen sahiplerini sahaya, araçlarını yakmaya davet ediyorum!
-
Ülkemizde zerre hukuk olsaydı, bu yatırım buradaydı. Çok yazık
-
cehennemin dibine kadar yolu var.
-
"Türkiye'de kurulacak yeni bir fabrika ile buradaki pazarı daha iyi geliştiremeyecek olmalarının dezavantaj olarak kalmaya devam edeceğini de sözlerine ekledi."
adam dürüstçe siz zaten yeterince alıyorsunuz yerli üretsek de daha fazla almazsınız, ne diye yatırım yapalım demiş.
-
Allahım benim insanım neden bu kadar kör ve bilgisiz. Esas size yazık :/
Güle güle umarım birde vw vergisi çıkar özelde malıda satılmaz daha. Utanmazlar suriyeden çık diye hadsizce emir veriyorlar devletimize birde.
Vw için ölüp bitmeye devam edelim.
|
o zaman vatandaş bir zahmet vw almasın
türkiye araç satışının %20-%25 kadarı vw grupmuş. en çok satan da kendileri imiş. ülkeye çivi çakmayan firma en çok satan firma |
Çok da Slovakya
|
Ülkemizde zerre hukuk olsaydı, bu yatırım buradaydı. Çok yazık
|
Allahallah, neyimizi beğenmemişler? Ucuz iş gücü burada, ekonomik istikrar burada, demokrasinin en güzeli burada, komşularla iyi geçinmek ve "sıfır savaş riski" burada. Daha ne istiyorlar anlamadım ki. |
"Türkiye'de kurulacak yeni bir fabrika ile buradaki pazarı daha iyi geliştiremeyecek olmalarının dezavantaj olarak kalmaya devam edeceğini de sözlerine ekledi." adam dürüstçe siz zaten yeterince alıyorsunuz yerli üretsek de daha fazla almazsınız, ne diye yatırım yapalım demiş. |
adamlar bedavaya çalışacak donanımlı köle sistemini tercih etmiyor mevcut organize suç örgütü yüzünden. burada tek hücreliler de gelmezse gelmesin biz süperiz mastürbasyonuna devam etsin. |
Ey Volkswagen, sen kimsin ya?
Volkswagen sahiplerini sahaya, araçlarını yakmaya davet ediyorum! |
yani mantıklı bir karar olmuş VW için, en azından slovakyada yarın ne olacağı belli, bizde değil...
|
Benzer içerikler
- netflix üyelik
- aynı hanede ikamet eden kişi silme
- numara sorgulama
- whatsapp kullanıcı adı
- vodafone mobil imza
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X